Trendy of tijdloos? Wat koop jij?

Met de crisis verandert ook ons bestedingspatroon. We denken er goed over na voordat we een aanzienlijk bedrag voor een nieuw kledingstuk of een nieuw tas neertellen. Verkoopcijfers uit de modewereld laten zien dat vooral de klassieke merken die vasthouden aan hun tijdloze stijl en hoge kwaliteitsstandaard het op dit moment beter doen. Betekent dit het einde van de ‘modetrend’? Wil je weten hoe wij hierover denken? Klik dan door naar: 12 kledingstukken om in te investeren.

Maar laat ons ook weten hoe jij erover denkt. Ga jij op dit moment eerder voor trendy aankopen of merk je dat je eerder kleding en accessoires koopt waar je langere tijd (meerdere seizoenen) van denkt te genieten?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.