Emmanuelle Alt Vogue Paris: boyish & make-up free

Vorige week publiceerde ik een serie foto’s van Carine Roitfeld, voormalige hoofdredactrice van Vogue Paris. In deze post zien jullie haar opvolgster: Emmanuelle Alt, sinds februari 2011 editor-in-chief van het toonaangevende magazine. Carine en Emmanuelle zijn elkaars tegenpolen. Carine kleedt zich vrouwelijk en lijkt bij de kokerrok te zweren, Emmanuelle staat bekend om haar boyish look. Ze draagt liever spijkerbroeken dan een jurk of rok. Ze is regelmatig te zien in skinny jeans, hoge hakken en een mooi jasje en vertoont zich zonder make-up! Wat vinden jullie van haar look?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE