Eerste indruk van Viktor & Rolf

viktor-rolf02 viktor-rolf03 viktor-rolf04

Vandaag was het de grote dag voor Viktor & Rolf. Het Nederlandse ontwerpersduo showde in de tentstructuur in Jardin des Tuileries tegen een zwart-witte achtergrond met verwelkte en uitgedroogde zonnebloemen. Leidraad in de show was de driedimensionele strik of sculptuur op jasjes, blousons, jurken en rokken. Op de catwalk overwegend zwart en wit, af en toe gecombineerd met lakrode schoenen. Op de eerste rij (en dat zorgde voor veel opwinding) de Amerikaanse actrice Jessica Chastain (op Trendystyle publiceerden we vandaag de foto’s van deze actrice bij Viktor & Rolf).

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.