Denim lentejas. We love it!

jeans-lentejas-01
Denim laat zich vooral in de tussenseizoenen goed dragen

Denim is misschien wel het meest veelzijdige materiaal dat er is. Het komt in oneindig veel ‘gedaantes’ voor. Eén van de hoofdtrends voor lente en zomer 2016 is superchique denim. Glad, helblauw, geraffineerd. Zoals deze lentejas.

In de nieuwe lente- en zomercollecties vind je enorm veel items in deze denim stijl. Broeken, jurken maar ook halflange en lange jassen voor het tussenseizoen. Haal er frisse katoen bij, wit of in een mooie fantasie. De combinatie met naturel leer is ook altijd geslaagd. Met een lange broek kun je dit soort jassen ook bij wat minder mooi weer aan. In de zomer draag je er kleine jurkjes onder.

Niets nieuws onder de zon eigenlijk. Maar mooi is het wel. Een look om je door te laten inspireren.

Voor meer denim ideeën, lees ‘Topmodel Sasha Luss laat zien hoe je spijkergoed draagt’.
Lees ook ‘Trend: spijkerbroeken met afgeknipte en gerafelde broekspijpen. DIY!’

jeans-lentejas-02
Blauwe denimtinten laten zich goed combineren met lichte leerkleuren
jeans-lentejas-03
Deze denim kleur is heel mooi in combinatie met een frisse blauwwitte fantasie

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE