De vakantie is voorbij. Heb jij er moeite mee?

Dat de vakantie voorbij is, wil niet zeggen dat de heilzame uitwerking daarvan niet nog een paar dagen of misschien wel weken (liefst zelfs maanden!) kan blijven doorwerken. Probeer de optimistische zomermood vast te houden en maak er op deze manier een softe herfst van.

Je hebt je batterijen opgeladen en weer reserves opgedaan. Gebruik ze als ‘stootkussen’ voor de stress van het dagelijks leven. Vergelijk het met een krachtig immuunsysteem tegen de griepepidemieën waar we deze herfst vast en zeker weer veel over zullen gaan horen. Hier zijn enkele tips om de heilzame werking van de vakantie zo lang mogelijk vast te houden.

De wekker. Het is onvermijdelijk: je zult de wekker weer moeten zetten. Maar niets weerhoudt je ervan om die vakantiesfeer nog even vast te houden. Trakteer jezelf op een ontbijtje dat je aan die zonnige zomerdagen herinnert. Verwen jezelf met verse aardbeien, exotisch fruit of yoghurt met een zomersmaakje. Ga op zoek naar smaken die je herinneren aan die luie en vrolijke dagen aan het strand.

Zomertintje. Word je blij van je zongebruinde gezicht in de spiegel? Probeer dan om je zomertintje zo lang mogelijk vast te houden. Dat doe je door je huid goed te hydrateren. Trek er na elke douche of bad tijd voor uit om lichaam en gezicht goed in te crèmen. Wil je meer lezen over het behoud van je zongekuste tintje klik dan hier.

Vakantiefoto’s. Natuurlijk ben je met honderden (misschien wel duizenden) vakantiefoto’s thuisgekomen. Kies er een paar foto’s uit die de afgelopen zomer voor jou symboliseren en laat ze afdrukken zodat je ze altijd gemakkelijk kunt zien. En natuurlijk kies je één van deze topfoto’s als wallpaper voor je telefoon. Omring jezelf met zonnige beelden.

Aan tafel. Net zoals je ontbijtje in vakantiestijl, kun je ook je dineetjes een exotische touch geven. Al was het maar één keer per week. Om jezelf eraan te herinneren dat er meer is dan alleen maar werk en verplichtingen.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “De vakantie is voorbij. Heb jij er moeite mee?”

  1. Nee, ik heb er absoluut geen moeite mee. Ik ben juist blij als ik weer aan het werk kan. Ik ben iemand die zich snel verveeld. Daarbij ben ik graag onder de mensen.

Reacties zijn gesloten.