Home | Chantal Hanse op Adversus

Chantal Hanse op Adversus

Zoals je in mijn vorige post hebt gelezen, zijn we op dit moment weer druk aan het shooten. Een paar weken geleden fotografeerden we Chantal Hanse voor Adversus. Jullie kennen haar vast! Chantal is Playmate van het Jaar 2009 en is superactief als model. Het was enorm leuk met Chantal te shooten. Ze is heel relaxed en gezellig. Hierboven een voorproefje van de fotoreportage van Chantal Hanse die jullie op Adversus vinden. De make-up en styling is door mij gedaan. Op de backstagefoto die ik met mijn tablet gemaakt heb, zie je Alessio Cristianini en Chantal. De foto’s zijn fantastisch geworden!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE