Cake & teddyberen, Mr. Jones en…

mr-jones-empire-tower-01
Mr. Jones’ Orphanage

Als ik maar even in Bangkok ben, dan ga ik langs bij Mr. Jones’ Orphanage, jullie misschien bekend van een eerdere post over deze milk & cookie shop? Bij Mr. Jones ga je echt weer terug naar je kindertijd. Ik kan er niet genoeg van krijgen en nu heb ik ontdekt dat er in het afgelopen jaar drie nieuwe branches zijn bijgekomen. Natuurlijk moet ik ze allemaal zien!

Gisteren ben ik naar de Mr. Jones in de Empire Tower aan de Sathorn Road geweest. Op zich al een belevenis. Neem exit 5 van het BTS Station Chong Nonsi en je loopt het ‘nieuwe’ Bangkok in. Wolkenkrabbers, oogverblindende constructies, zakenlui en snelle dames in tailleur. Empire Tower is een machtige toren met een interieur van zware, marmeren zuilen.

Heel indrukwekkend allemaal. Maar neem de tweede roltrap van de begane vloer naar beneden en je loopt de ‘lichte en wondere’ wereld van Mr. Jones binnen. Grote taarten, enorme stukken cake maar ook een heel bijzondere lunchkaart die de ‘intellectuelen’ onder jullie vast zal aanspraken. Ik heb ‘m voor je gefotografeerd. Mr. Pilkington, Napoleon, Squealer, does it ring a bell? Het is niet allemaal ‘sweets&teddybears’ bij… Mr. Jones!

mr-jones-empire-tower-03
Mr. Jones’ Orphanage
mr-jones-empire-tower-02
Mr. Jones’ Orphanage
mr-jones-empire-tower-06
Mr. Jones’ Orphanage
mr-jones-empire-tower-04
Mr. Jones’ Orphanage
mr-jones-empire-tower-05
Mr. Jones’ Orphanage

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE