Ben jij een bed hoarder (zoals ik)?

bed-hoarder600Soms sta ik verbaasd over mezelf. Als ik alleen slaap, vult mijn bed zich in de loop der tijd met allerlei dingen! Mijn tablet, mijn mobieltje, mijn bril, een hemdje, een flesje water… Herken jij dit? Het lijkt wel een soort ‘bed hoarding’!

OMG. Typ de woorden ‘bed hoarding’ NIET in op een zoekmachine want je krijgt echt verschrikkelijke dingen te zien. Voor het geval je het toch doet… zo ziet mijn bed er dus NIET uit.

Maar afgelopen week was ik een paar daagjes alleen en toen viel het me opeens op. De plek waar mijn vriendje gewoonlijk slaapt, vult zich met allerlei dingen die ik graag bij de hand heb. Mijn tablet, soms zelfs mijn PC, mijn mobieltje, mijn bril (want ’s nachts draag ik natuurlijk geen lenzen), mijn (papieren) boeken (zelfs een boeklampje om ’s nachts te kunnen lezen), mijn agenda, een paar sokken… Mijn bed wordt een soort nest waar ik – in plaats van takjes en twijgjes – allerlei handige dingetjes in verzamel.

Ben ik uitzonderlijk of herkennen jullie dit? Is jullie bed ook een soort gezellig damesnest, een heerlijke verzamelbak van dingen die je graag om je heen hebt of ben ik de enige die dit soort dingen doet????!!! Deel je ‘bed-geheimen’ met ons!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Ben jij een bed hoarder (zoals ik)?”

Reacties zijn gesloten.