Beetje verlegen tussen al deze heren :-)

Dirk Bikkembergs zomer 2015dirk-bikkembergs-zomer-2015-05dirk-bikkembergs-zomer-2015-04dirk-bikkembergs-zomer-2015-03dirk-bikkembergs-zomer-2015-01De kleine, donkere ruimte was volgestouwd met kerels met ontbloot bovenlijf. Er was bijna geen doorkomen aan. Ik moest er met mijn camera mét flash (ik haat flash) wel bovenop want er was gewoon geen ruimte. Geloof me, ik werd er echt een beetje verlegen van  Onze fotograaf Mauro Pilotto had gelukkig al enorm veel en goed werk verricht (zie de fotoreportage op Adversus). Ik liet het bij een paar rake shots en vluchtte toen snel naar mijn plekje langs de catwalk.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.