Make-uples en make-up technieken: stap voor stap
Mineralize beauty

Michele Magnani
Een online make-up les waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je make-up aanbrengt en hoe je deze stralende dagmake-up zelf, en in korte tijd, kunt realiseren. (foto: MAC visagist Michele Magnani met model Ekatarina)

Mac visagist Michele Magnani gebruikte voor deze make-up look voornamelijk producten op basis van mineralen die niet alleen een schitterend resultaat geven maar ook een weldaad voor je huid vormen. Deze look kun je thuis zelf gemakkelijk nadoen. Voor de ogen - het belangrijkste element in deze look - heb je maar één product (een duo-oogschaduw) nodig en het aanbrengen van de make-up is eenvoudig en snel.

Stap 1: de huid klaarmaken next >
Stap 1: de huid klaarmaken

stap 1. De huid klaarmaken
step by step make-up: mineralize beauty
 
Begin met een schone huid. Visagist Michele Magnani verwijdert de make-up die ons model Ekaterina voor haar castings van die dag ophad. Daarna maakt hij haar huid klaar voor het aanbrengen van de foundation. 'Eerst fris ik de huid op met een hydraterende spray met vitaminen en mineralen. Daarna breng je in een royale dosis een vochtinbrengende crème op je huid aan. Wacht vijf minuten tot de crème is ingetrokken. Doe je niet eerst crème op dan riskeer je dat je huid vocht aan je foundation gaat onttrekken en dan krijg je geen egaal effect. Als derde stap in dit voorbereidingsproces breng je een primer (prep and prime) op basis van water en siliconen aan. De huid ziet er direct egaler uit en de cafeïne in dit product maakt rode bloedvaatjes minder zichtbaar. Gebruik voor het aanbrengen van de crème en de primer met een kwast en maak ronddraaiende bewegingen zodat de producten goed intrekken en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.' Volgende >

GESPONSORDE LINKS