De (non-)look van... Joss Stone

Wie is Joss Stone? Een 16-jarige Engels meisje met een dijk van een stem. Haar echte naam is Jocelyn Eve Stoker. Ze is geboren op 11 april 1987 (Devon), als derde in een gezin met vier kinderen. Sinds zij beroemd is, gaat zij niet meer naar school maar reist zij de wereld rond met haar moeder. Foto: htt://www.s-curverecords.com/Joss/

Waarom is Joss Stone beroemd? Joss Stone is de nieuwste ster in de muziekwereld. Ze stal het hart van tom cruise die naar men zegt haar cd keer op keer beluistert. Haar debuut-album 'The soul sessions' bevat soulsongs van onder meer Aretha Franklin.

Met wie wordt zij vergeleken? Ondanks haar jonge leeftijd en haar blonde krullenbos wordt Joss vergeleken met (juist ja:) Aretha Franklin, met de countryzangeres Dusty Springfield, met Dido (vanwege haar look) en met Sandie Shaw omdat Joss net zoals zij het liefst optreedt zonder schoenen (kousen draagt ze nog net wel).

De (non-)look van Joss Stone... Behalve vanwege haar stem heeft Joss nog iets anders wat het Amerika (en de rest van de wereld) van vandaag aanspreekt: ze hoeft het niet van haar look te hebben... Na de Britney's en Aguilera's met hun gekunstelde houding en look (hoeveel keer heeft Christina Aguilera's het afgelopen jaar haar look wel niet veranderd) is Joss' verschijning verfrissend.

Wilde blonde krullen, blauwe ogen en weinig make-up. Joss is zoals ze is. Haar look is 'puur natuur'. Dat bewijst het feit dat er niemand is die zich over haar look ontfermd, gewoon omdat het Joss niet gaat om uiterlijk, maar om de muziek. Haar manager heeft zelfs enkele malen een trucje uitgehaald. Hij presenteerde haar songs zonder Joss te laten zien. Pas als de songs beluisterd waren, mocht ze naar voren komen. Iedereen verwachtte een middelbare vrouw met een donkere huidskleur. Wie schetst hun verbazing toen Joss met haar blonde krullen het podium beklom!

Over de (non)look van Joss kunnen we dus kort zijn. Van make-up hoef je het voor de look van Joss niet te hebben. Waar moet je het dan wel van hebben? Van je huid, je haar. Verzorg je huid goed zodat deze er fris en gaaf uitziet. Scrub regelmatig en gebruik voor jouw huidtype geschikte crèmes. Besteed verder veel aandacht aan je haar. Verwen het elke week met een masker (tip: breng het masker 's avonds voor het slapen gaan op handdoekdroog haar aan en spoel het de volgende morgen pas uit) en zorg dat er een goed model in zit. Kies eenvoudige kleding die goed valt. Een mooie spijkerbroek en een leuk T-shirt... Als het maar goed zit. Als laatste zouden we je nog kunnen aanraden om op blote voeten door het leven te gaan, maar dat lijkt ons niet echt een goed idee :-)

GESPONSORDE LINKS