Trucje tegen uitgroei: mascara

Tijdelijke oplossing voor uitgroei

Werden haarkleurtjes vroeger vooral gebruikt om grijze haren te bedekken, nu maken ze deel uit van je totale look. Kapsel en haarkleuren worden op elkaar afgestemd. En werd er vroeger nog wel afkeurend gefluisterd: 'Ze heeft d'r haar geverfd!', nu is haarverven algemeen geaccepteerd en trendy. Als het er maar wel verzorgd uitziet. En dat is niet altijd even gemakkelijk.

Nadeel van haarverven is natuurlijk de uitgroei, zeker als je natuurlijke haarkleur erg afwijkt van je haarverf die je gebruikt hebt. Met uitgroei kun je je erg ongelukkig voelen. Toch overkomt het iedereen. Het is niet altijd mogelijk om direct, bij de eerste verschijnselen, tijd vrij te maken om de uitgroei bij te (laten) werken. Voor je het weet, gaan er dagen voorbij en loop je rond met een lelijk kleurverschil.

Gelukkig is er een 'noodoplossing' en dat is: mascara. Heb je een belangrijke vergadering, een romantische date of een feestje en lukt het je absoluut niet om je uitgroei bij te werken, kies dan een mascara in de kleur van je haarverf of -spoeling en kleur daarmee het nieuwe haar vanaf de haarwortels tot aan het geverfde gedeelte. Je zult versteld staan van het resultaat!

GESPONSORDE LINKS