Haartrends en haarverzorging: wist jij dat...

... er tegenwoordig hair spa's bestaan?
Zoals je naar een beauty ressort gaat om je huid eens lekker te laten verzorgen, zo kun je vandaag de dag ook een hair spa boeken. Om professioneel advies over je haar in te winnen, het eens een grondige 'opknapbeurt' te laten geven of gewoon om je haar eens lekker te laten verwennen.

... mat haar een trend is?
Doen we er alles aan om onze haardos te laten glanzen, komt mat haar in de mode. Net zoals onze voorouders hun pruiken poederden, zo kunnen we nu voor een chique avondje uit het poederdonsje door ons haar halen voor een matte coupe. Daarna moet er natuurlijk worden getoupeerd. Of het een trend is die gaat doorzetten, betwijfelen we.

... er steeds meer aandacht aan de hoofdhuid wordt besteed?
Steeds vaker is er - terecht - aandacht voor de gezondheid van de hoofdhuid. En daar hoeven we ons eigenlijk niet over te verbazen. Ons haar heeft nu eenmaal baat bij een gezonde groeiomgeving. De hoofdhuid moet schoon zijn en goed doorbloed (niet voor niets is het belangrijk je hoofdhuid tijdens het haar wassen goed te masseren) zodat de voedingsstoffen het haar goed kunnen bereiken. Ben je niet tevreden over je haar, win dan eens advies in over je hoofdhuid.

... blond de haarkleur van dit moment is?
Het lijkt wel of blond nog nooit zo in de mode is geweest als deze zomer. Blond, blonder, blondst is het motto. Heb je geen zin om je haar aan agressieve behandelingen bloot te stellen maar heb je wel zin in blond, beperk je er dan toe om alleen de punten wat op te laten lichten. En een paar lokjes rond je gezicht. Staat direct al heel zonnig!

... dat oma's huismiddeltjes nog altijd goed resultaten geven?
Een masker van amandelolie, bier voor de glans, kokosolie voor de vochtigheidsgraad van je haar. Iedereen heeft wel een schoonheidsgeheim uit de oude doos. Haal ze maar weer eens tevoorschijn!

GESPONSORDE LINKS