Het probleem:
Hallo, Ik zou graag in mijn gezicht willen afvallen!! Er hangt zo'n speknek eronder. Lijnen doe ik wel maar het helpt niet zo. Zijn er oefeningen voor? Wil gewoon een strakkere kaaklijn en niet zo'n dikke vetrand onder mn hoofd. Ik heb verder een vrij normaal postuur, niet te dik en niet te dun. Gewoon. Maar overal op alle foto's heb ik zo'n dikke kop (ik weet wel dat je 5 kilo zwaarder lijkt op foto's) maar gewoon mn hoofd is gewoon big. IK lees overal wel iets over oefeningen voor buik, billen en benen. Maar nergens iets over kinnen, nek en wangen!!!!!!!! HELP!!!!!!! Lady
 

de oplossing: om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk en snel een mail aan ons kunt versturen, hebben wij een formulier (klik hier) gemaakt. Als je op een al bestaande vraag antwoordt, is het van belang dat je goed aangeeft voor welke vraag je antwoord geldt. Je moet dan dus bij het vakje: 'De titel van je vraag of antwoord' de titel die je bovenaan elke pagina in het blauw ziet vermelden. Alle vragen en oplossingen zullen, met een beetje geduld, een plaatsje op deze pagina's krijgen zodat iedereen ze kan lezen.- Hai! Ik ken hier wel enkele oefeningen voor, en ze lijken wel te werken:

Voor je kin (onderkin):
Steek je tong zo ver mogelijk uit naar voren, houd hem daar eventjes, en haal hem weer naar binnen. Herhaal dit 25 keer. (10x om te beginnen)

Voor zo'n beetje al je gezichtsspieren (ik voel het vooral in mijn kin, kaaklijn en wangen):
Trek je mond eerst zo ver mogeljk naar rechts, en daarna zo ver mogelijk naar links. Blijf dit afwisselen - aan elke kant 25 keer (10x om te beginnen)

Ik raad je aan deze oefeningen wel in prive te doen....je zou anderen kunnen laten schrikken, hahaha!
Xxxx Loth
-

Heej Lady! Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is als je in je gezicht wilt afvallen. Je kunt misschien spieroefeningen speciaal voor je gezicht doen. Je moet dan heel overdreven de 'o', de 'a' en de 'i' uitspreken. Vooral de 'i' is voor de kin. Verwacht niet meteen resultaat, je zult het vol moeten houden! Succes!!! Liefs Chan

 
n.b. Trendystyle.net behoudt zich het recht voor vragen of antwoorden niet te publiceren als de inhoud daarvan - om wat voor een reden dan ook - ongeschikt voor het forum is. Het is verder van belang bij het lezen van de vragen en antwoorden goed te beseffen dat het adviezen van de lezeressen en geen doktersadvies betreft. Raadpleeg derhalve bij serieuze problemen je dokter. Trendystyle.net is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de vragen en antwoorden. Het zijn de meningen van de lezeressen.

 

GESPONSORDE LINKS