Beauty trends 2021. Zò houd je dat kaaklijntje strak. 3x Anti-aging tips

De tijd van coltruien en dikke sjaals is (bijna) voorbij! Nog even en het is lente. Maar ben jij er ook klaar voor? Mag je kaaklijn (oei, heb je daar ooit aan gedacht?) gezien worden? We hebben 3x anti-aging tips voor je.

Beauty trends. 3x Anti-aging tips voor een strakke kaaklijn
Beauty trends. 3x Anti-aging tips voor een strakke kaaklijn. Foto: Charlotte Mesman

Het is nog geen zomer maar er komt een tijd dat we ons weer luchtiger gaan kleden, zonder coltruien en sjaals. Bereid je daar nu alvast op voor! We hebben 3x anti-aging tips voor een strakke kaaklijn voor je, zonder dat je daarvoor onder het mes moet.

Beauty trends. 3x Anti-aging tips voor een strakke kaaklijn. Modeshow: Jil Sander. Foto: Mauro Pilotto
Beauty trends. 3x Anti-aging tips voor een strakke kaaklijn. Camouflage truc: een hoge col. Modeshow: Jil Sander. Foto: Mauro Pilotto

Anti-aging tip 1: masseer je kaaklijn

Iedereen weet dat je huid baat heeft bij massage. Trek elke dag een paar minuten extra uit om je kaaklijn te masseren. Het beste moment is ’s morgens tijdens het aanbrengen van je dagcrème. Strijk met je wijsvinger en middelvinger over je kaaklijn, van het midden van je kin richting je oren.

Anti-aging tip 2: gezichtsfitness

Net zoals je je lichaam traint voor een strakker lijf, zo kun je ook je gezichtsspieren trainen voor strakkere contouren. Klinkt logisch, toch? Een snelle oefening: zeg de vijf klinkers van het alfabet met een overdreven mimiek. Doe dat ’s morgens nadat je je dagcrème hebt aangebracht zodat je huid soepeler is. In plaats van crème kun je ook een ‘warming up’ van je gezichtsspieren doen door een warme handdoek tegen je gezicht te houden.

Anti-aging tip 3: werk aan je huid

Hoe strakker en elastischer je huid, hoe strakker de contouren, en dus ook je kaaklijn. Probeer een AHA of BHA exfoliant en verwen je huid met een serum op basis van vitamine C (L-ascorbic acid). Vitamine C is een antioxidant en werkt ontstekingremmend, maar stimuleert ook de aanmaak van elastine waardoor je huid elastisch blijft.

Toch niet tevreden? Dan zijn er altijd nog kaaklijn fillers. En de modetrends voor lente zomer 2021: seventies sjaaltjes en mode accessoires zoals de necklaces  van Saint Laurent. Met deze accessoires verplaats je de aandacht. Wie kijkt er nog naar jouw kaaklijn als je een bloem draagt!

Saint Laurent lente zomer 2021. Photo: courtesy of Saint Laurent
Saint Laurent lente zomer 2021. Photo: courtesy of Saint Laurent

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE