Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Afvallen | Afvallen met groentensoep

Afvallen met groentensoep

Heb je binnenkort een groot feest en wil je daarvoor helemaal in vorm zijn? Of ben je die overtollige kilootjes nu echt zat? Probeer dan eens dit groentensoep-dieet. Gemakkelijk en snel. In drie dagen zou je het verschil moeten zien.

Het is heel gemakkelijk. Je ontbijt met fruit: zoveel als je wilt. De rest van de dag eet je verder groentensoep. Ook hier geldt weer dat je er zoveel van mag eten als je wilt. Volg dit dieet tenminste één en in ieder geval niet meer dan drie dagen.

De groentensoep maak je zò:

  • 1 rode paprika
  • 1 selderij
  • 1 prei
  • ½ witte kool
  • wortel
  • 4 tomaten
  • 1 pakje groentensoep (zonder vermicelli)

Ontvel de tomaten (houd ze daartoe even in kokend water). Was de andere groenten en snijd ze in kleine stukjes. Bereid de groentensoep uit het pakje volgens de instructies op de verpakking. Voeg dan ongeveer 1 liter koud water en de fijngesneden groenten toe. Laat het geheel tenminste 1 uur koken. Voeg zout naar wens toe.

Let erop dat je alle hierboven genoemde ingrediënten toevoegt. Vervang ze niet door andere groenten, want het is nu juist de combinatie van deze ingrediënten die ervoor zorgt dat je afvalt. Drink verder tenminste 1 ½ liter water per dag.

Behalve dat je ervan afvalt, heeft de groentensoep ook een zuiverende werking. De soep kan een laxerend effect hebben.

Bereid deze soep ook eens na feestdagen of als je je 'opgezwollen' voelt omdat je teveel gegeten hebt. Als je niet wenst af te vallen, maar wel je lichaam wilt zuiveren, mag je naast de groentensoep fruit en een paar bruine boterhammen eten.

Waarschuwing

Let op! Volg dit dieet niet langer dan aangegeven. Heb je gezondheidsproblemen of wil je langere tijd een dieet volgen, wend je dan tot je behandelend arts of tot een dietoloog die je ook vanuit medisch oogpunt zal adviseren.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja... hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!