5 Tips om de winterblues de baas te worden

Winterblues
5 Tips om de winterblues de baas te worden

Maanden als januari en februari zijn slecht voor ons humeur. De kerst met al zijn lichtjes is voorbij en lange, zonverlichte dagen laten nog tenminste een paar maanden op zich wachten. We beginnen reikhalzend uit te kijken naar de lente, maar zover is het nog lang niet. Het is in deze periode van het jaar dat we, net zoals de griep, ook zomaar de winterblues te pakken kunnen hebben.

Gelukkig kun je er wel iets tegen doen. Hier zijn onze tips tegen winterblues:

  1. Organiseer tenminste één keer per week een avondje met vriendinnen. Ga naar de bioscoop, naar het theater of naar dat etnische restaurant dat je zo leuk lijkt, ook als het buiten regent. Het is een investering in vitale energie voor de rest van de week.
  2. Zet je huis vol met tulpen en bloembollen die je huis kleur en geur geven en je hoofd met lente vullen.
  3. Draag elke dag tenminste één kledingstuk in kleur. Heb je dat niet, kijk dan eens in de uitverkoop of je iets kunt vinden. Een blouse of tas in kleur verlevendigen je outfit en zijn balsem voor een ziel in winternood.
  4. Vermijd ’s avonds het journaal en andere alarmerende of weinig vrolijke programma’s. Kijk liever een film of een televisieserie waar je blij van wordt. Je slaapt er zoveel beter van in.
  5. Begin plannen te maken voor de zomervakantie, want alleen al de gedachten aan zon en zee zullen je vrolijk stemmen. Stel jezelf iets moois in het vooruitzicht.

Door: Hanne Katten

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE