Zondagsbrunch in Soho, Hong Kong

zondagbrunch01
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch02
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch04
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch07
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch06
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch09
Soho, Hong Kong Island

Ik begin Hong Kong een beetje te kennen en weet nu dat het zondag de gewoonte is om massaal te gaan brunchen. Tenminste, in de chiquere buurten als Soho op Hong Kong Island. Ditmaal hadden ook wij een brunch-afspraak, en wel met Jin, geboren en getogen in Hong Kong. Ze nam ons mee naar Oolaa, een trendy tent die afgeladen vol was met locals en expats met kleine (en krijsende) kinderen. Het brunch-menu was westers en bijna elk gerecht bevatte wel eieren en bacon, zéér welkom na ons zaterdagnachtje stappen!

Na de brunch hebben we rond Hollywood Road nog wat streetstyle foto’s gedaan maar het was zo ontzettend warm en vochtig (mijn haar sprong spontaan in de krul) dat we al snel de koelte van de airconditioning weer opzochten. In ieder geval maakten we genoeg foto’s om jullie de leren sandaaltjes met paardenhaar die ik in Bangkok heb gekocht te laten zien. Ze sluiten met een doorzichtige band rond de enkel en een ritsje achter op de hiel en lopen enorm lekker. Ik kocht ze voor een zacht prijsje in een klein winkeltje en ze zijn in Thailand gemaakt. Ik ben dol op dit soort unieke dingen die je verder nergens ziet. Struinen jullie ook graag in kleine boetiekjes op zoek naar iets aparts of gaan jullie liever op safe in de grote winkelketens?

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Zondagsbrunch in Soho, Hong Kong”

  1. Ik koop nog wel eens 2e hands, daar vind je namelijk van alles en nog wat, vaak ook merkkleding en een stuk goedkoper. Grote mode-ketens hoeven voor mij niet zo. Dus ja, liever kleine boetieks met aparte dingen.

  2. Hey, Soho is toch een wijk in New York?? Deze wijk hier in Hong Kong lijkt er misschien op?

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend