Weegschaal, horoscoop van de maand oktober 2018

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

Lieve Weegschaal, dit is jouw horoscoop voor de maand oktober 2018
Moe van alle beslommeringen? Dat is begrijpelijk. De afgelopen tijd heb je je ingezet om de dingen op de rails te krijgen. Deze maand zal je eindelijk weer ruimte voor creatieve ideeën bieden. Grijp je kans aan om je verder te ontplooien of misschien wel van koers te veranderen. Bespreek je plannen met een vertrouwd persoon, niet zozeer om zijn of haar mening te vragen maar wel om de dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. De veranderingen die zich deze maand in je leven kunnen voordoen, kunnen je bij tijd of wijle kwetsbaar maken.
LIEFDE: Singles doen er goed aan om ervoor te waken dat ze niet in verkeerde armen of een verkeerd bed belanden. Verliefde, verloofde of getrouwde Weegschalen vinden een luisterend oor bij hun partner, maar zullen niet moeten vergeten dat hun partner op zijn of haar beurt ook de nodige aandacht verdient.

Klik hier voor je horoscoop 2018

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
Dit vind je vast ook interessant
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

Een reactie plaatsen