Wat vind jij van die felle modekleuren?

Gucci lente zomer 2011Oranje, paars, smaragdgroen, geel, kobaltblauw. Een van de hoofdtrends voor zomer 2011 is kleur. Felle, intense kleuren. Zelfs fluorescerende kleuren die zo uit markerstiften lijken zijn te gevloeid zijn deze zomer in de mode. En dan gaat het niet om kleine gekleurde details, maar om grote vlakken. Al deze flitsende kleuren worden ook nog eens met elkaar gecombineerd zoals we dat bijvoorbeeld op de catwalk van Gucci hebben gezien. (Foto: Gucci lente zomer 2011)

De eersten die zich aan deze tinten en opvallende kleurcombinaties waagden, waren de modejournalisten tijdens de internationale modeweken in februari en maart. De dames op de eerste rij droegen zuurstokroze broeken, markerstiftgele jurkjes (misschien dat ze ’s nachts zelfs oplichten) en knaloranje blazers. 

In het straatbeeld begint vooral de kobaltblauwe kleur aan populariteit te winnen. En… ik zelf heb een smaragdgroene broek gekocht, iets dat haaks staat op mijn gewoonte om vooral gedekte kleuren te kopen omdat die zo draagbaar zijn. Als fashion victim ben ik – zoals gewoonlijk – voor de bijl gegaan. 

En jij? Wat vind jij van deze opvallende trend? Doe jij mee aan het kleurenfestival? Zie je het als een voorbijgaande trend waar je niet al te veel in moet investeren of waag je je eraan en speel jij deze zomer met felle kleuren?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

9 gedachten over “Wat vind jij van die felle modekleuren?”

 1. Ik vind het te gek, maar je moet het goed combineren en niet te veel kopen want volgend jaar ben je er weer op uitgekeken..

 2. heerlijk al die kleuren, ben principieel tegen zwart, draag altijd veel kleur en nu wordt het straatbeeld misschien ook wel wat kleuriger! helemaal goed, hoop dat de trend doorzet en lange tijd blijft.

 3. Ik ben gek op felle kleuren in de zomer en draag het ook bij elkaar zoals op de foto. Ook fluo roze heb ik deze zomer in de kast. Geweldig bij een gebruinde huid.

 4. Moeilijke keuze wat te doen wanneer die kleuren je minder goed staan?
  Je veel beter in de gedempte kleuren zichtbaar blijft?
  Een accessoire is dan volgens mij voldoende schoenen, tas, sieraden enz!

 5. Ik hou van al die felle kleurtjes, dus ik doe zeker mee. Maar het moet wel goed gecombineer worden

 6. ja leuk! alleen op de catwolk te veel kleuren bij elkaar gezien.
  tja wat wil je catwolk kleding word vaak erg overdreven. zodat de klant goed kan zien wat het aan komende seizoen hellemaal in word.
  alleen volgens mij staan al die vellen kleuren niet iedereen even goed.

 7. Als je goed de kleuren afstemt op je huidtype en je kleur haar en je eigen style behoud kan het echt heel gaaf zijn. Ik hou wel van lekker eigen style en veel prints en kleuren!

  lOVE IT!

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend