Wat heb jij in de uitverkoop gekocht?

Shopping tips
Wat heb jij in de uitverkoop gekocht?

De uitverkoop is zo als voorbij en naar ons gevoel is die dit jaar ongewoon stormachtig verlopen. De winkels waren overvol en de artikelen waren bijzonder goed afgeprijsd. 70% korting lijkt steeds vaker voor te komen. Natuurlijk hebben wij van Trendystyle ook flink tussen de koopjes rondgestruind, al was het maar om te kijken hoe het aanbod eruit zag.

We hebben een kleine rondvraag in onze omgeving gedaan en hebben gemerkt dat vooral afgeprijsde winterjassen nogal in trek waren. De uitverkoop is een ideaal moment om je wintergarderobe even op te frissen en om op een andere winterjas over te stappen. En verder ging in onze kennissen- en vriendenkring de aandacht óf naar de duurdere (afgeprijsde) artikelen zodat je met luxe kleding van kwaliteit thuiskomt die je anders niet kunt betalen óf juist naar de spotgoedkope artikelen die je voor die prijs gewoon niet kunt laten liggen!

Ikzelf ben gezwicht voor:

 • Een warm en praktisch winterjack waar ik gewoonlijk geen geld voor zou uitgeven omdat het eigenlijk mijn smaak niet is maar wel heerlijk tegen de kou
 • Een doorzichtig bloesje omdat het schattig is en voor géén geld wegging
 • Een sterk afgeprijsd zijden zomerjurkje dat nu dus in de kast op de zomer aan het wachten is (en dan hoop ik dat ik me nog herinner dat ik dit jurkje heb gekocht).

En verder kon ik het niet laten om toch alvast een blik te werpen op de nieuwste voorjaarscollecties (ze hangen niet voor niets al in de winkel op het moment dat de uitverkoop gaande is!). Het meeste geld heb ik dus uiteindelijk aan de nieuwe collecties uitgegeven (dat noem ik nog eens marketing van de kant van de winkeliers).

Maar wat hebben jullie gekocht? Zijn jullie tevreden met jullie uitverkoop-aankopen? Denk je dat je ze echt gaat dragen? En zijn jullie ook in de verleiding gekomen om alvast iets van de nieuwste collecties te kopen?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Wat heb jij in de uitverkoop gekocht?”

 1. een mooi strak geruit zwart/ paars rokje, niet te kort en net boven de knie.
  Een beige strakke rok, soort tulpmodel, net op de knie. Deze kostte van 119, voor 36 euro. Deze zag ik van de zomer in Johannesburg hangen,maar vond ik veel te duur en nu hier in Nederland voor deze prijs. Ik ben erg blij met deze rokjes.Ik zal ze veel dragen.
  Ja bij Mexx hangt een mooie jurk van de nieuwste collectie, als deze past en staat dan neem ik hem

 2. -een basiskleedje voor maar 10 euro van vero moda
  -een leuke grijze trui van de h&m
  -een truitje met pofmouwtjes en een leuke print
  de laatste is echt mooi

 3. leuke merk jeans (weet niet of je het merk mag noemen, dadelijk maak ik reclame haha), van 140 voor 29 euro, altijd goed mooie spijkerbroeken.
  suède camel laarsjes, ook afgeprijsd, terwijl dat juist de mode kleur wordt,
  een bruine leren jasje, nieuwe collectie.
  een paar pumps, altijd goed, nu ook erg goedkoop terwijl dat van het voorjaar heel goed kan!

  Kwaliteit en alles wat in het voorjaar heel goed kan, gewoon kijken naar de nieuwe collectie en een aantal leuke dingen zoeken bij de sale, kan je goed combineren

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend