Wat draag je vandaag, J.J. Martin?

Als jullie denken dat het modepubliek er altijd tip-top uitziet, dan hebben jullie het mis. Het is soms echt hard zoeken om een interessante outfit (plus persoon) te vinden. Maar met J.J. Martin zit ik altijd gegarandeerd goed. De modejournaliste – die ook een ex-model zou zijn (ik geloof het direct!) – ziet er altijd stylish uit. Ze legt originele combinaties en heeft haar eigen stijl. Een ding moet echter gezegd worden: het is wel heel wat gemakkelijker om er goed uit te zien als je chauffeur je overal naartoe brengt en je je niet laag over laag hoeft te kleden om de winterkou te weerstaan. Een kleine voorsprong heeft ze dus wel. Maar desondanks waardeer ik haar stijl. Wat vinden jullie van de outfits die ze tijdens de Milan Fashion Week droeg?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Wat draag je vandaag, J.J. Martin?”

  1. Zo aan haar figuur te zien, geloof ik meteen dat deze vrouw model is geweest. Lang en slank. Haar kledingsmaak is niet de mijne, maar dat ze iets met mode heeft, dat zie je wel.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend