Waarom zou je kleren dragen? :-)

bangkok02 Bangkok Thailand

Laatste dagen in Bangkok. Nog even genieten van het heerlijke weer. Het is hier elke dag zo’n 35 graden en het is heerlijk om alleen met een jurkje en een paar slippertjes naar buiten te kunnen. Binnen is het verder altijd op blote voeten lopen (zo en zo omdat het hier heel onbeleefd is om binnenshuis op schoenen te lopen). Heerlijk! Het zal tegenvallen als ik over een paar daagjes weer in Europa ben. Al die kleren laag over laag. Ik ben een zomermens maar ik weet dat er ook mensen zijn die van sneeuw houden. Wat voor types zijn jullie?

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Waarom zou je kleren dragen? :-)”

  1. Ik kijk nu al uit naar de zomer, maar m’n kleding blijf ik dragen. :) Mensen willen mij denk ik ook niet in m’n blootje zien. ;(

  2. Door de kou draag ik hier zoveel kleding, dat ik inderdaad graag iets uitdoe. maar dan zonder te koukleumen. 35 graden is warm, maar dat lijkt me heerlijk nu.

  3. hm, 35 graden in februari, klinkt niet slecht. Stuur maar een beetje warmte onze kant op, ik begin de winter zat te worden.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend