Waar berg jij al je kleding op?

We kopen steeds meer kleding, maar waar bergen we het allemaal op? De grootste droom van elke vrouw is een inloopkast, toch?

Er zijn vrouwen die zoveel kleren hebben dat ze overal in huis kledingkasten laten maken. Een bekende modejournaliste gebruikt zelfs de keuken als bergruimte voor haar jurken, rokken en schoenen. Andere fashion victims gebruiken de garage als garderobe. De auto komt pardoes op straat te staan. Een weer andere fashion addicts gaan aan de slag met losse kledingrekken in de gang en plastic opbergbakken onder het bed. Maar waar laat jij al je kleding? 

We kopen veel meer kleding dan onze ouders en grootouders vroeger deden. Door het ‘fast fashion’-systeem zijn de prijzen aanmerkelijk lager en volgen de modetrends elkaar sneller op dan ooit tevoren. 

Maar waar laten we deze enorme hoeveelheden jassen, broeken, schoenen, tassen en andere modeaccessoires? Naar mate je ouder wordt, wordt je persoonlijke modecollectie groter en groter en wordt het – dat is onze ervaring – steeds moeilijker alles een plekje te geven. 

We zijn benieuwd hoe jullie het aanpakken. Bedenk jij bij aankoop al of er wel bergruimte voor is? Of koop je eerst en maak je dan ruimte? Waar hang je alles? Doe je dingen weg of breid je de kastruimte steeds verder uit?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

11 gedachten over “Waar berg jij al je kleding op?”

 1. Bekend probleem… ! Heel af en toe geef ik wat kleiding weg. Ik heb een grote kast waar het allemaal net in past. De kleding die ik alleen in de zomer/ met warm weer draag, doe ik een een koffer en leg ik op zolder. Zodra het weer tijd is, ruil ik ze in met de winter-kleding. Verder hang ik kleding aan de deuren en aan mn paspop.

 2. Haha, ik krijg hier altijd al opmerkingen over!

  Ik als studente heb een inbouwkast in mijn studentenkamer waar de kleding inzit die ik regelmatig draag. In de gang was een inbouwkast die niet gebruikt werd (ik woon tussen mannen) waarin ik planken heb gemaakt en nu mijn schoenen die ik regelmatig draag staan.

  Verder heb ik bij mijn oma nog een kast met ongeveer net zoveel kleding en schoenen als thuis, nee ik kan echt niets weggooien. Recent heb ik ook nog een 2 vuilniszakken vol kleding bij mijn ouders op zolder gelegd omdat ik het vrijwel nooit draag.

  Maar, ik gooi nooit iets weg. Als dingen echt te klein zijn geef ik ze soms weg, maar anders bewaar ik alles. En dit komt vaak van pas omdat ik als studente regelmatig themafeestjes heb waarbij ik denk: “Oooh! Ik heb ooit zo’n legging gehad die hierbij zou kunnen!” (of wat dan ook).
  Dus ook kleren van 10 jaar geleden komen nog wel eens tevoorschijn om dienst te doen als themakleding :)

 3. Ik heb z’n 6 kasten.
  Deze staan o.a. al vol.
  Maar toch koop ik dingen gewoon en prop ik het tussen de rest.
  Als ik iets aan doe is er toch meer plaats?

 4. Haha, wat een bekend verhaal… mensen zeggen mij altijd dat ik beter niets meer kan kopen omdat mijn hele slaapkamer inmiddels is veranderd in een kledingkast. Toch kan ik het niet laten en hang ik ook al mijn kastdeuren vol, prop ik de tassen met kleding onder het bed, tussen de andere kleding en noem maar op. Voor nieuwe kleding vind ik altijd plaats.

 5. Ben deze morgend om lege schoendozen geweest , daarin steek ik per 2 paar de ballerinas en andere schoenen , en kleef er dan telkens een etiket op !

 6. Ik heb een kleine kamer en mijn probleem is: schoenen! Kleding past allemaal nog wel, maar mijn schoenen kunnen nergens staan. In het verleden heb ik veel schoenendozen weggegooid, niet zo slim dus. Nu zit ik erover te denken om een hoop nieuwe dozen aan te schaffen om daar al mijn schoenen in op te bergen… iemand nog suggesties??

 7. Ik maak ook een onderscheid tussen winter- en zomerkleren, en bij elke seizoenswissel is het een karwei mààr je komt ook vaak kleren tegen dat je al helemaal vergeten was dus dat is wel altijd een leuke verrassing.

  Verder heb ik mooie rieten manden gekocht (die toe kunnen), de ene mand is voor ballerina’s, de andere voor pumps, de andere voor sandalen en slippers en in de winter voor botten.

  Ik hang graag mijn kleren aan kapstokken maar spijtig genoeg neemt dit te veel plaats in dus tegenwoordig plooi ik al mijn hemdjes op, zo heb ik meer ruimte om kleedjes en dergelijke omhoog te hangen.

  Groetjes

 8. Ook een bekend probleem voor mij. Ik doe t zelfde als sommigen hier. Als t winter is berg ik me zomerkleren op in een koffer onder me bed (voor t geval ik iets nodig heb) voor schoenen heb ik een schoenenrek aan me deur opgehangen. Het is erg handig, k zou niet weten waar ik anders al me schoenen kwijt moet.. Me platte slippers heb ik in een grote schoenendoos. Lingerie en sokken heb ik ieder appart in 2 dozen die k onder me bed kan schuiven.

 9. Ik heb net een super grote en mooie inloopkast. Hierin past al mijn kleding, sieraden en schoenen. Super gewoon! Hiervoor had ik 2 kledingkasten en een kledingrek, maar nu is alles geordend en overzichtelijk in mijn nieuwe inloopkast. Prachtig gewoon!

 10. Ik heb ook een inloopkast! Echt ik kan je zeggen het is hemels. Al moet ik toegeven dat ook ik al weer ruimte te kort begin te komen!.

  Ik gooi ook wel kleding weg, geef het aan een goed doel of ik verkoop het op internet. Dan kan ik er vervolgens zelf weer nieuwe kleren voor terugkopen. Zonder dat mijn kast explosief alleen maar blijft groeien

 11. Tja, kleding! ik heb 3 rekken van ruim 3 meter lang geheel vol met kleding! weggeven wat niet meer in de mode is vind ik zonde, zeker merken van armani.

  Inmiddels heb ik plannen om een bergkamer om te gaan gtoveren met een inloopkast, dus wie weet.

  Eens kom de tijd dat ik een en ander weg moet doen, en dat zal me pijn doen.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend