Voetbal bij Antonio Marras. Hij wist toen nog niet…

Antonio Marras zomer 2015antonio-marras-zomer-2015-01De show van Antonio Marras is een spektakel. Ik was ’s morgens vroeg al langs het park voor zijn showroom gereden en had gezien dat er heel wat gaande was. ’s Middags hoorde ik ‘L’ombelico del mondo’ (De navel van de wereld) van de Italiaanse zanger Jovanotti over het plein schallen en ’s avonds nam ik – tussen de muggen – plaats op de tribune. Voetbal is hier het thema. De show begint met voetballende jongeren. De collectie zelf is geïnspireerd door de voetbalshirts van de aan het WK deelnemende landen maar vooral de afsluiting is grandioos. Temidden van de modellen stormt Marras het plein op en samen met de voetballers worden er balletjes getrapt. De foto’s spreken voor zich, zou ik zeggen :-) Overigens wist Marras toen nog niet dat Italië de finale niet zou halen (en dat was misschien maar goed ook).

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Voetbal bij Antonio Marras. Hij wist toen nog niet…”

  1. Ja, heel jammer dat Italie uit de WK is. Maar gelukkig is de voorpret ervan ook al leuk genoeg, tot je er uit ligt dus…

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend