Verliefd op een Spanjaard. Zijn naam is Antonio :-)

Casa Mila
Casa Mila
Casa Mila
Casa Mila
Casa Mila
Casa Mila
Casa Battlo
Casa Battlo
Casa Battlo
Casa Battlo
Casa Battlo
Casa Battlo
Casa Battlo
Casa Battlo

Ik dacht wel dat ik verliefd zou worden op een artistieke Spanjaard. Zijn naam is Antonio… Gaudì. En ik ben helemaal weg van hem. Of beter: van zijn kunst. Ik kon in deze dagen niet genoeg krijgen van Casa Battló en Casa Milà. Zo apart, sprookjesachtig mooi. Casa Batlló is het gebouw met de blauw betegelde patio en het dak met het gekleurde mozaïek. Er wordt wel gezegd dat de rondingen van de gevel iets van een skelet hebben. Het huis wordt daarom ook wel ‘Casa dels ossos’ genoemd. Je kijkt er je ogen uit! Ik ben wel drie keer de trappen op en af geweest. Casa Milà, ook wel ‘La Pedrera’, is even verder op de Passeig de Gràcia en is net zò mooi. Het dakterras is fascinerend, zeker als de luchtventilators (want dat zijn al ‘hoofden’ en uitstulpingen op het dak) zich scherp tegen een strakblauwe lucht aftekenen. Wat vinden jullie van Gaudì’s creaties? Ook de details zijn zo fantastisch! Maar graag jullie mening…

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Verliefd op een Spanjaard. Zijn naam is Antonio :-)”

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend