Uitverkoop in Milaan. Koopkriebels!

Uitverkoop zomer 2014Het is uitverkoop in Milaan! Heerlijk! Vandaag heb ik een eerste rondje in het centrum – bij de Duomo en in de Galleria – gemaakt en ik heb al heel wat mooie dingetjes op het oog! Morgen ga ik terug en zal ik je updaten over mijn aankopen. Yep, ik ben een bedachtzaam typje – moet er een nachtje over slapen! Hebben jullie dat ook? Ik heb altijd zoiets van: als het weg is, was het niet voor mij :-) Ik zag overigens al best wel veel wintermode. Morgen meer over mijn shopping in Milano :-) Buona notte!

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Uitverkoop in Milaan. Koopkriebels!”

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend