Trend alert: glossy hair! Superkapsel voor de zaterdagavond

Trend alert: glossy hair
Trend alert: glossy hair
Trend alert: glossy hair
Trend alert: glossy hair

Ik heb vanavond een last minute date… en laat mijn haar nu net aan een wasbeurt toe zijn! Zul je altijd zien. Gelukkig schoot me een actuele kapseltrend te binnen die ieders look (en dus ook avond) kan redden! Glossy hair is helemaal in. Ik zag deze trend op verschillende catwalks. Niet in het minst bij Chanel maar ook bij shows als die van Aigner of Silvio Betterelli (de foto’s hierboven maakte ik backstage bij Silvio Betterelli in Milaan).

De look is heel eenvoudig na te doen. Je maakt je haar steil met een stylingtang, trekt een scherpe zijscheiding en brengt dan een flinke portie glansgel vanaf de haarwortels aan zodat je haar strak om je hoofd ligt. De loshangende lokken laat je verder gelvrij. Is je haar over het geheel vettig of vies, bind het dan samen en breng de glansgel over het hele kapseltje aan. Ik zag kappers hiervoor de scheerkwast van hun vriendje gebruiken. Hiermee kun je de gel zo egaal mogelijk over je kapsel verspreiden. Mijn probleem voor vanavond is opgelost. Hopelijk kunnen jullie er ook wat mee! Een fijne zaterdagavond in ieder geval! xxx Charlotte

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Trend alert: glossy hair! Superkapsel voor de zaterdagavond”

  1. Nou nee, ik vind alsof het heel vet is. Bovendien staat dat strakke haar mij gewoon niet. Iets losser is leuker bij mij.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend