The Three of Me!

Na al die ‘serieuze’ ontwerpen als de nieuwste wintermode en de Gaudi architectuur in Barcelona is het tijd om te relaxen! Is dit niet fun! Jezelf in één foto drie keer terugzien! Dit artistieke grapje is het werk van Alessio Cristianini die mij met deze foto verraste. Ben er zoòòòò blij mee!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “The Three of Me!”

  1. Het was nog meer bijzonder geweest als je een drieling was geweest… Maar oke, ook zo is de foto leuk. Het lijkt mij wel wat om zo’n foto te maken van mijzelf en mijn katten in meervoud. :)

  2. Ik lig toch liever met m’n vriend in bed dan met drie keer mezelf. t Zou in mijn geval ook ’n beetje krap worden… En mij in 3-voud op de foto… moet dan wel breedbeeld worden. :( Ach, 1 keer mezelf is al meer dan genoeg…

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend