Temporary Asian art! Love it!

Kong Kong Temporary Art Show hong-kong-temporary-art-show02 hong-kong-temporary-art-show03 hong-kong-temporary-art-show05 hong-kong-temporary-art-show06 hong-kong-temporary-art-show07Hier wat snapshots van de hedendaagse Aziatische kunst die ik op de Asia Contemporary Art Show in Hong Kong heb gezien. Deze show vond ik vele malen leuker dan de Art Basel Show. Om te beginnen met de lokatie. De Asia Comtemporary Art Show was verdeeld over de 40ste tot en met 44ste verdieping van het superchique Conrad Hotel. In elke hotelkamer was een galerie. Het was al avond toen ik er was en de kamers waren heel sfeervol verlicht. Elke keer weer was het een verrassing als je een kamer  (of badkamer!) binnenging. Wat zou er hier te zien zijn? De meeste galerieën waren afkomstig uit Azie, vooral veel uit China en Korea. Ik was helemaal weg van de schilderijen van de Thaise kunstenaar Kowit Wattanarach. Het Chinese legermeisje dat je op de eerste foto ziet, is van hem. En oh… de beelden en schilderijen van de Chinese kunstenares Li Li waren echt schitterend (zie de tweede tot en met vierde foto). Het schijnt dat deze jongedame in Shanghai hard aan de weg timmert. Ik vond verder ook de kunstwerken op zijde van een Koreaanse schilderes heel mooi (zie de laatste foto). Er waren hier echt beeldige dingen te zien. En het was allemaal ook best betaalbaar. Ik heb hiervan genoten!

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Temporary Asian art! Love it!”

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend