Sweet Valentine’s Day!

valentijnsdag-2014

Happy Valentijnsdag! Ik wens jullie allemaal een heel verliefde en sensuele dag (en avond) toe! Ik breng Valentijnsnacht in het vliegtuig door. Na wat relaxte dagen in het Verre Oosten reis ik later op de dag naar de modestad Milaan voor de Modeweek die woensdag begint.

Heb Valentijnsnacht nog nooit ‘intercontinentaal’ doorgebracht. Romantisch :-) Nogmaals, happy (and sweet!) Valentine’s Day! (ook al vinden jullie er misschien niets aan). Ik bericht jullie de komende dag vanuit Milaan! xxx

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Sweet Valentine’s Day!”

  1. Geen (stille) aanbieders voor mij, en verder niets romantisch. Maar ik klaag niet hoor. Ik had een normale dag vrijdag en daar kan ik me ook heel prettig bij voelen. :)
    Mooie cupcakes trouwens!

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend