Splash!!!!!!!! Waterproof camera

waterproof-fotocameraHeb nu eindelijk een beetje het idee dat het vakantie is en heb mezelf verwend met een waterproof fotocameraatje. Kan niet wachten om het in het zwembad uit te proberen. De kwaliteit zal niet echt top zijn want het cameraatje was vrij goedkoop maar het is een experiment. Een heerlijk splash!!! splash!!! zomer experiment! Kennen jullie dit cameraatje trouwens. Hebben jullie er al mee gefotografeerd?

P.S. Het cameraatje ligt op het Italiaanse Glamour-nummer van augustus waarop tot mijn verbazing Chanel Iman schitterende. Ik heb haar jaren geleden bij de shows leren kennen en haar toen tijden niet meer gezien. Maar ze is terug! Goed haar weer te zien :-) Welcome back, Chanel Iman

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Splash!!!!!!!! Waterproof camera”

  1. Misschien iets voor als je gaat duiken? Of voor als je camera per ongeluk in het water valt. Dat had ik met m’n telefoon, die doopte ik per ongeluk in m’n thee. Maar hij doet het nog! Niet dat ie waterproof is, maar het water is er uit verdampt. Gelukkig maar. :)
    Maar uh, leuk als je foto’s onder water kunt maken! Ben benieuwd.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend