Caroline de Maigret: soms voelt het als een octopus op mijn hoofd

Caroline de Maigret
Caroline de Maigret

Françaises zweren bij ongekamd haar. Cool en sexy. Alsof je zo uit bed komt zetten. Het zou één van de geheimen van hun onovertroffen charme zijn. Als het waar is, dan Caroline de Maigret er het levende bewijs van. (Als het waar is, opent dat ook perspectieven voor ons, hoeveel tijd houd je niet over als je je haar niet hoeft te doen?! En als je er ook nog ‘charmant als een Parisienne’ van wordt, dan is het helemaal mooi meegenomen).

Caroline de Maigret (1975) steelt tijdens de Parijse Fashion Weeks steevast de show. Ik had de mannequin en muziekproducent al jaren geleden opgemerkt, vanwege, ja inderdaad, haar ongekamde haar. Het zag er vrij onverzorgd uit. Ik weet nog dat ik het ietwat vreemd vond maar viel wel direct over haar opmerkelijke persoonlijkheid.

Caroline de Maigret
Caroline de Maigret
Caroline de Maigret
Caroline de Maigret

Bohémien, artistiek, sterk, een beetje ruig.

Dit seizoen stond de Française met klinkende achternaam (een heel program) enorm in de spotlights, niet in het minst omdat ze meeliep in de show van Chanel. En verder werd er natuurlijk gesproken over het boek ‘How To Be Parisian Wherever You Are’ waar ze aan mee werkte (de vier autrices zouden zichzelf in het boek omschrijven als ‘snobs, a bit self-centered, unpredictable but not unreliable’ – ik heb het niet gelezen).

In de tussentijd heb ik ook meer gehoord over de Carolines ‘wilde haren’. Het schijnt dat ze ze elke dag wast. Alleen met shampoo. Daarna laat ze ze opdrogen aan de lucht. Caroline heeft geen föhn. Heel simpel dus, ook al geeft Caroline wel toe dat het ‘af en toe aanvoelt alsof ze een octopus op haar hoofd heeft’. Hum…

Wat vinden jullie van haar look? Is het charmant? Is het wel mooi om de ongekamde bed hair look zo in extremis door te trekken?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend