Snapshots on Pottinger (beetje spooky…!)

Streetstyle Pottinger Street Hong Kong Pottinger Street in Hong Kong is een van de meest gefotografeerde straten. De hobbelige trappen (de locals noemen deze straat  Stone Slabs Street) vormen elke dag weer de perfecte entourage voor fotoshoots voor tijdschriften en bruiloften. Wij kwamen er zondagavond langs en zagen verschillende professionele sets met modellen. Ik kon het niet nalaten om ook even te poseren… voor de mobiele telefoon. Het resultaat is een beetje spooky maar toch! Vinden jullie het ook leuk om voor de camera te poseren? Of neem je herinneringen liever in gedachten mee? Ik wil altijd alles met de camera vastleggen maar  het kan ook een obsessie worden :-)

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Snapshots on Pottinger (beetje spooky…!)”

  1. Hele mooie foto’s! Maar wat maakt, behalve de hobbelige trappen, de locatie zo bijzonder??

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend