Slag geslagen. Mijn uitverkoopjes

aankopen-milaan-zomer-2014De keuze is gemaakt! Ik heb mijn slag geslagen. Alles bij &Other Stories (van H&M), een shop waar ik hier in Milaan vaak te vinden ben. Uiteindelijk was het helemaal niet zo moeilijk. Ik had de collectie al gezien en greep zo naar de dingen die ik hebben wilde (pardon, dat klinkt erg hebberig!). De keuze viel op een plissé rokje met een fantasie aan de voorkant (perfect voor de modeweken), een greige (= beigegrijs, term van Armani) zachte sweater met een afbeelding van alle sterrenbeelden (zo schattig) en een heel bijzondere jurk met een plissé rok en blote zijkanten. Wat ik eronder ga dragen weet ik nog niet, maar zo iets aparts (lekker fashionista-achtig) kon ik toch echt niet laten hangen? Totaal 72 euro! Superblij :-) Ik had ook nog naar Zara en H&M gewild maar deze aankopen waren zo geslaagd dat ik besloot het hierbij te laten. Hebben jullie nog wat in de uitverkoop gekocht? Ben benieuwd om te horen waar jullie over gevallen zijn…

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Slag geslagen. Mijn uitverkoopjes”

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend