Schorpioen, horoscoop van de maand juli 2017

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

De zon schijnt en iedereen is in zomerstemming maar soms lijkt dat maar moeilijk tot jou door te dringen. Probeer je zinnen te verzetten en het maximale uit het leven te halen. Het klinkt cliché, en dat is het misschien ook, maar met een pessimistische kijk op het leven kom je niet ver. Zet de knop om, laat je meevoeren door de positieve en zonnige zomersfeer en ontdek dat het leven zo gek nog niet is.
LIEFDE – Ook in de liefde doe je er goed aan om te dingen te simpel te houden. Het is ‘complicated’, of course, maar soms is het goed om dingen te laten gaan en je ongedwongen en met heel je hart over te geven aan je partner. Ook singles mogen zich deze maand best wat meer laten gaan.
WERK – De rode lijn van ‘laten gaan’ geldt ook voor werksituaties en verplichtingen. Verdoe je vrije uren niet met gepieker maar besteed ze aan jezelf, aan kwaliteitstijd met je geliefde, familie en vrienden. Laat je julimaand niet overschaduwen door werk en plichten.

Klik hier voor je horoscoop 2017

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en nieuwtjes op Trendystyle? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.