Rubber Duck wanted :-)

Rubber Duck Victoria Harbour Hong KongWat had ik graag de gigantische badeend van de Nederlandse kunstenaar Florentijn Hofman in de Victoria Harbour van Hong Kong gezien (en gefotografeerd). Helaas ging dat niet door want een paar dagen voor mijn aankomst in HK raakte Rubber Duck gewond (lees: lek) en bleef er niet meer dan een ‘omelet’ op het water over. De ‘omelet’ werd afgevoerd met de belofte dat Rubber Duck spoedig weer terug zou komen. Volgens de laatste berichten is de 16,5 meter hoge badeend alweer opgeblazen maar vanwege de heftige buien is het nog niet mogelijk om hem (haar?) weer te water te laten. Dat las ik in de krant in Hong Kong (ik heb gelijk maar even een foto van het nieuwsbericht gemaakt). Dat het noodweer was, kan ik bevestigen. Maandagavond was ik in de ‘Harbour City’ mall en het leek wel of de hel losbrak. Het donderde en stortregende… Ik was in het warenhuis gevangen. En tijdens de talloze rondjes die ik maakte, stuitte ik op een lange rij mensen die zich ook allemaal op Rubber Duck hadden verheugd. Ze troostten zich met de fototentoonstelling :-)

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend