Romantische make-up. Copy the look

make-up-blugirl-herfst2016-03
Neo romantische make-up look bij Blugirl, make-up: M.A.C

Lieflijke paarstinten voor de ogen en een roze mond als een rozenblaadje. Make-up artist Michele Magnani van M.A.C ontwierp een romantische make-up look voor de catwalk show van Blugirl herfst winter 2016 2017. Blugirl is de de jonge lijn van Blumarine en de collectie voor komende herfst was één en al roze met ballerina invloeden en meisjesachtige jurkjes. Wij volgden make-up artist Michele Magnani achter de schermen en leggen je uit hoe je de look zelf kun nadoen.

make-up-blugirl-herfst2016-02
Neo romantische make-up look bij Blugirl, make-up: M.A.C

Deze look is een mix van neo romantische invloeden. We hebben het hier over een wintershow, maar de make-up is eerder lenteachtig, vooral vanwege de zoete, lieflijke mond. De huid is heel licht en bijna transparant en de wenkbrauwen zijn heel belangrijk maar eenvoudig na te doen‘, vertelt Michele Magnani, Global Senior Artist van MAC Cosmetics.

Verder heb ik in deze make-up met de texturen gespeeld: mat en highlights. Over de paarsachtige oogschaduw heb ik wat eyegloss aangebracht voor een glanzend effect en ook op de jukbeenderen zie je glanzende highlights.

Zo ga je te werk

#1 Maak je huid op met een transparante foundation (hier: Foundation Waterweight).
#2 Camoufleer oneffenheden met een concealer (hier: Studio Finish Concealer).
#3 Creëer highlights op de jukbeenderen met Pearl Color Cream Base en ga voor een lieflijke blos met So Sweet So Easy blush.
#4 Maak je ogen op met paarsachtige oogschaduw, zowel op het bovenste ooglid als onder je ogen (hier: Just Maybe Eye Shadow uit het Trend Forcast AW Palette van M.A.C en I’m Into It Eye Shadow).
#5 Tip wat eyegloss op het midden van je bovenste oogleden.
#6 Zet je wenkbrauwen vol en zwaar aan. Je kunt hiervoor die dikke, zachte wenkbrauwpotloden gebruiken die tegenwoordig in de mode zijn (hier: Big Brow Pencil).
#7 Maak je lippen op met zoete zachte rozekleurtjes (hier: Lazy Sunday Casual Color met daarover Novel Romance Mineralize Gloss).

Het video interview is in het Italiaans maar de beelden zijn heel illustratief dus hebben we het er toch maar even bij geplaatst! Het verhaal ken je inmiddels :-)

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend