Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatietips | Geeft hij je (te) weinig aandacht?

Geeft hij je (te) weinig aandacht?

Prikkel zijn nieuwsgierigheid, maak hem jaloers, of - beter nog - ... kies voor HUMOR!


Vraag niet om aandacht, maar trek zijn aandacht met jouw onweerstaanbare gevoel voor humor

Steeds meer meisjes, en vrouwen, klagen erover dat ze maar weinig aandacht van hun vriendje krijgen. Dan gaan ze weer met vrienden stappen, dan weer hebben ze een feestje 'zonder vrouwen', dan is er voetbal op televisie of gaan ze zich te buiten aan bier waarna ze te moe zijn om... Nu ja, je weet wel.

Wat kun je doen om te zorgen dat je vriendje meer tijd voor je vrijmaakt? Wij hebben een lijstje met regels voor je opgesteld die - als het goed is - de romantische kant in onze mannen wakker moet maken en de passie van het eerste moment weer moet doen oplaaien! (zelfs in die mannen die de 'romantiek' of 'passie' niet in hun woordenboek hebben staan... Tenminste het valt altijd te proberen).

Dit zijn onze 'semi-serieuze' - en vooral leuke! - liefdesadviezen. Het is de bedoeling dat je daarmee een van de sterkste en meest antieke gevoelens bij je vriendje opwekt: jaloezie...

  • Probeer hem niet meer iedere keer als je een probleem hebt om raad te vragen. Geef hem het idee dat hij niet zo onmisbaar is als hij wel denkt. Laat hem maar merken dat je het niet alleen in je eentje wel redt en laat hij zich maar afvragen of er misschien iemand anders is aan wie je je problemen voorlegt.

  • Als je een telefoongesprek hebt gevoerd, doe hem dan niet uitgebreid verslag. Vertel hem niet met wie je aan de telefoon was en wat jullie allemaal gezegd hebben. Vanaf nu zorg je voor een beetje privacy als je telefoneert. Het is toch niet nodig dat hij alles weet wat je doet, met wie je telefoneert en waarover het gaat!

  • Verwen jezelf. Koop bloemen, een lingeriesetje of een accessoire die je al lange tijd wilde hebben. Koop die dingen waarvan je hoopte dat hij ze je kado zou doen maar waar je tevergeefs op hebt gewacht. Vertel hem niet waar je nieuwe lingeriesetje of ring vandaan komt. Als hij ze al opmerkt natuurlijk...

  • Wonen jullie niet samen? En breng jij de avonden thuis door, alleen op de bank, terwijl hij zo nodig met 'de jongens' moet stappen? Ga dan uit, heb lol, bel een vriendin en organiseer een leuk avondje. Leef je eigen leven als het erop lijkt dat jouw vriendje ook zijn eigen leven leidt (waarvan jij blijkbaar maar af en toe deel van mag uitmaken). Oh... En herinner je je die ex-klasgenoot nog die je vorige week in de bus hebt ontmoet?

  • Wonen jullie samen? Maar zie je hem desondanks maar weinig? Betaal hem met gelijke munt. Ga uit als je daar zin in hebt, doe je eigen dingen in huis als je geen zin hebt om uit te gaan. Laat hem merken dat jij niet naar zijn pijpen danst en dat jij ook dingen te doen hebt, dat je ook vrienden hebt die jou graag willen zien.

  • Besteed aandacht aan je uiterlijk. Ga naar de kapper, koop een nieuwe jurk, maak je op. Doe het voor jezelf, maar je zult zien dat hij ook zal opmerken dat er iets veranderd is. Dat de wereld niet meer om hem draait. Dat als hij je nog wil, hij daarvoor zijn best zal moeten doen!

  • Last but not least (dit is misschien wel de beste tip die we je kunnen geven): gebruik een belangrijk wapen dat we maar al te vaak vergeten: ons gevoel voor humor. Wees luchtig en positief. Doe vervelende vragen of netelige kwesties af met een schertsend antwoord en een lach. Laat zien dat je er voor hem bent, maar zorg ervoor dat je aanwezigheid 'vederlicht' is. Hij zal je gezelschap steeds vaker opzoeken en meer aandacht voor je krijgen. Geheid!

En als dit allemaal niet werkt? Dan is het misschien eens tijd om je af te vragen of hij de juiste wel is. Wees eerlijk tegenover jezelf en vraag je af of het allemaal wel de moeite waard is. Je bent per slot van rekening een aantrekkelijk en intelligent meisje en de oceaan zit vol met vis. Waar zou je je dan tevreden stellen met de eerste de beste 'garnaal' die je aan de haak hebt geslagen. Dat zou jammer zijn...


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!