Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatietips | Hij is kleiner dan jij

Hij is kleiner dan jij

Er zijn veel stelletjes waarin hij kleiner is dan zij. Een beroemd voorbeeld? Denk maar eens aan het mythische liefdespaar - nu uit elkaar - Tom Cruise / Nicole Kidman. Zij bloedmooi, hij superknap en begeerd door iedere vrouw. Samen vormden ze een droompaar, ook al schoot tom een paar centimetertjes te kort (in zijn lengte dan). We hebben het hier over een situatie die vele stellen onverschillig laat, maar die in sommige gevallen toch een probleem kan vormen. Voor hem maar ook voor haar.

We ontvangen enkele mails van lezeressen die ons vroegen om de kwestie eens aan de orde te stellen en om de andere lezeressen te vragen wat zij ervan vinden.

'Voor mij', schrijft Lucy, 'Is het feit dat ik langer ben dan hij absoluut geen probleem. Ik ben 1.85 en het komt vaak voor dat mannen kleiner zijn dan ik. Het is alleen jammer dat mijn vriendje er een drama van maakt. Ik mag geen hakken meer dragen... En ik ben nog wel zo'n schoenenfan. Sterker nog, hij denkt er zelfs over om een hak onder zijn eigen schoenen te laten zetten. Dat terwijl hij niet eens klein is. Alleen maar kleiner dan ik. Aan het begin vond ik het niet zo erg dat hij ermee zat, maar nu begint het toch wel vervelend te worden.'

Ellis zit met hetzelfde probleem. 'Hij blijft er maar over doorzeuren dat kleine mannen andere kwaliteiten hebben. Dat er in de geschiedenis veel 'grote, kleine' mannen voorkomen, enzovoorts. Ik heb er nooit is van gezegd, maar leuk is zijn gezeur niet. Ik ben niet eens zo groot en droeg vroeger graag hakken. Dat doe ik nu maar niet meer, want dan heb ik tenminste rust. Maar hij vindt het dan weer jammer dat ik geen hakken meer draag... Ik weet niet meer wat ik moet doen!'

Jannie schrijft ons: 'Ik heb net een nieuwe jongen leren kennen en ik vind hem hartstikke leuk. Maar er is één ding: hij is kleiner dan ik. Ik voel me heel ongemakkelijk als ik naast hem loop. Zo slungelig en groot. Het lijkt wel of de rollen omgedraaid zijn. Ik voel me echt opgelaten als we hand in hand over straat lopen en probeer altijd een beetje lager te staan dan hij. Ik weet niet of het zo wel wat kan worden tussen ons...'

En Betty gaat nog een stap verder: 'Als ik een leuke jongen leer kennen, wil ik altijd eerst even weten of hij langer is dan ook. Staat hij op van zijn stoel en is hij kleiner dan ben ik direct weg...'

Gelukkig zijn er ook veel stellen die van het lengteverschil geen probleem maken. Pas zag ik nog een verliefd stel, hand in hand, hij bijna een hoofd kleiner, zij slank en lang op haar hoge hakken. Ze gingen helemaal in elkaar op en vormden samen een mooi plaatje. Een vriendin van me (haar man is vijf centimeter kleiner dan zij) vertelde me dat ze er heel handig in is geworden om zich 'kleiner te maken'. Ze loopt altijd op de afhellende kant van de stoep en staat altijd een treetje lager. Het is als een ongeschreven regel tussen haar en haar man.

Maar zoals gezegd, is het niet voor iedereen gemakkelijk. Hoe is dat bij jullie? Kennen jullie de situatie? Hoe ga je ermee om? Heeft het invloed op jullie relatie? Mail ons jouw ervaring of jouw advies voor de andere lezeressen. De meest interessante reacties zullen we hieronder - geheel anoniem - publiceren.

Reacties van Trendystylers
Grappig hoe lengte verschil zo'n probleem kan zijn voor velen. Zelf ben ik 1.86cm en mijn vriend is 1.81. 5cm.. waar hebben we het over? Hiervoor was ik aan het daten met een jongen van 1.75 en had ik er juist bijna geen probleem mee. Was het zijn persoonlijkheid? Of het feit dat het zo opviel, we er beiden over grapte en het onze look werd? Ik ben liever veel langer dan maar een paar cm.. het is te weinig voor zelfspot maar teveel cm om je nog wel klein en veilig te voelen. Ook ik heb dus een kortere partner, zou hem er niet voor opgeven .. maar het knaagt wel een beetje.
Hi, kort geleden een super leuke meid leren kennen via het bekende sociaal medium voor daten. Er is een zeker lengte verschil. Het is even onwennig, maar het is voor een man ook een stukje trots om naast zo'n mooie vrouw te lopen. Zij heeft moeite met het feit om hakken naast me te dragen, maar ik zeg gewoon doen. We schelen 7 cm maar ik kan er niet mee zitten. Lengte alleen bepaalt niet of een vrouw zich veilig en geborgen hoeft te voelen. Ja er zijn ongeschreven regels over wie langer zou moeten zijn, maar als je een beetje vent bent heb je daar lak aan. Ik raad iedereen eens aan om niet conform de verwachtingen te handelen maar lekker z'n gevoel te leven. De rest is bijzaak.
Ik ben 1m73 en ondervond telkens opnieuw dat ik geen kans krijg. Dit jaar ga ik liefde zoeken in het buitenland. Ik ben het zat. Kunnen de vrouwen lekker zeuren over importbruiden terwijl ze het zelf veroorzaakt hebben. Ik ben 38 en wil nog eigen kinderen. Zal er nooit van komen in vlaanderen. Dieter
Eerlijk gezegd heb ik er iets moeite mee maar dat komt dan alleen omdat 'society'' zegt dat de man langer dan de vrouw moet zijn. Eigenljk is het een heel belachelijke norm. Weet je ik vind zijn persoonlijkheid gewoon groter dan een vent van 1.90 bijvoorbeeld die door zijn lengte arrogant is geworden. Ik hoor ook zo vaak van vrouwen die toch wel kleiner zijn dan ik, ik hou van lange mannen! Als grap zeg ik dan, do not fish in my pond, maar in het echt denk man man wat een oppervlakkige domme opmerking. Dus ik vind dat we veeeeel meer lange vrouwen met kleinere mannen moeten zien dan gaat dat waanidee hopelijk mettertijd weg dat een man langer moet zijn dan een vrouw

De reacties zijn zeer uitlopend met ik hier. Ikzelf ben een jonge vrouw van 1.82 en mijn partner 1.70 we zijn ondertussen zwanger vacab genaakt ns eerste kindje. De mensen die zeggen dat anderen een probleem hebben met jullie lengte verschil is onzin. Ik denk dat je opzoek bent naar een excuus. Ik denk namelijk dat je er zelf een probleem mee hebt en dat het kijken van anderen jou twijfel bevestigen. Lengte is maar 1 uiterlijke eigenschap! Je laat je relatie toch niet afhangen op 1 eigenschap! Wij hebben er beide geen groot drama van gemaakt. Ik denk dat mensen om je heen naar je kijken omdat je zelf heel onzeker ernaast loopt. Loop lekker zelfverzekerd en verliefd naast je fantastische man. Iedereen mag toch zien dat je gelukkig bent. Laat je echte liefde niet lopen alleen maar omdat hij klein is. Ik vind het namelijk erg oppervlakkig als je zegt ik val alleen maar op groot en breed! Op lang termijn is het belangrijk dat jullie soulmates zijn en niet lang, daar kom je niet echt ver mee in een relatie. Christine
Ik ben zelf vrij lang 1.80, en ben er soms best wel onzeker over. Vooral toen ik jonger was, altijd was ik langer als andere mensen van mijn leeftijd. Maar ik begin er aan te wennen, je kunt er toch niks aandoen.. Ik heb momenteel een vriend die ongeveer 1.75 is, en het scheelt dus 5 cm. We hebben er beide geen problemen mee, want we zijn erg verliefd op elkaar, en houden van elkaar. En daar gaat het om, toch?
Kleine mannen zijn wel vaker lief en eerder trouw dan langere mannen maar ik voel me wel wat beter beschermd als ik een lange man naast me heb. Ik zal wel eerder een kortere sterke man kiezen dan een lange dunne slungel.
Maar wat zijn de vrouwen hier toch oppervlakkig over kleinere mannen. Na wat ik gelezen heb op internet blijkt dat mannen niet echt een maximum lengte stellen voor vrouwen met wie ze willen daten maar vrouwen wel een minimum lengte stellen met wie zij willen daten.
Het innerlijke is het belangrijkst. Elsa
Ik heb ook een jongen leren kennen die kleiner is dan mij, maar dan ook echt 5 centimeter ofso.. Ik vind het wel ongemakkelijk want mensen oordelen snel over ons.. maar verder, het is gewoon een lieve jongen en hij groeit nog wel want we zijn toch pas allebei 13 :)
Ik vind het wel kunnen. Ik ben zelf ook verliefd op iemand die kleiner is dan mij.

Xx El
ik heb ook net een vriendje we hebben het net 2 weken hij is kleiner en als ik hem een knuffel wil geven doen we gwn normaal we maken er geen punt over maar andere wel als ze ons samen zien zeggen ze tegen de kleinere; he ukkie en dat vind ik gwn niet leuk je kunt een kleiner iemand hebben in de relatie ookal is dat de jongen je blijft verlieft en ik denkt erover dat kleinere mensen wel schattig zijn en schattig moet er ook bij horen in een relatie ookal ben ik pas 12 jaar ik weet dat klein niet verkeerd is en dat het je leven nog niet veranderd
Nou hier een man. Ik vind lange vrouwen echt fantastisch mooi, mooier dan kortere vrouwen. Ik ben zelf 1m79 en zou het meer dan prima vinden om een langere vriendin te hebben. Ik heb verder een vriendin die 11 cm kleiner is dan ik en ben dol op haar, uiteindelijk is lengte maar uiterlijke schijn.
mijn vriend is een paar cm kleiner als ik. en als ik dan zo om me heen kijk zie ik alleen maar meisjes met een vriend die langer dan hun zijn..maar ik zit hier totaal niet mee, ik hou van hem zoals hij is en hij ook van mij..voor ons is de oplossing dat hij z'n werkschoenen draag die hem wat langer doen lijken en ik meestal platte sneakers draag.
groetjes.
Ik ben een jongen van 160 en elke meid die langer dan mij was wees me af. ookal zeiden ze de reden niet altijd. het was duidelijk mijn lengte.
De relaties die wel goed gingen waren was met een vriendin van dezelfde lengte of korter.
Dit zit mij al mijn hele leven dwars. vaak een gebroken hart dus door me lengte..
Ik heb ook bijna een relatie met een man die een paar centimeter kleiner is, ik vind hem verder geweldig, maar ik voel me ook ongemakkelijk als ik naast hem loop.
ik ben verliefd op een jongen maar hij is klein kan dat een probleem zijn?
op liefde staat toch geen lengte? Het innerlijke is ook zo veel belangrijker dan het uiterlijke eh! mijn vriendje is ook meer dan 30cm groter dan mij en het kan ons ook niet schelen! :)
Inderdaad, het is vaak de omgeving die er moeilijk over doet; je hebt aangeleerd gekregen dat een man groter (en breder) moet zijn dan jij. En als dat dan niet zo is, dan is het raar...Ikzelf ben 1.81m en mijn vriend 1.68m. Ik heb mij altijd bij mijn kleinere vriendinnen (en in het begin bij hem) ook wel eens slungelig gevoeld, ook omdat ik wat dun was. Ik heb me altijd wel prettiger gevoeld om 'de kleinste' te zijn onder mijn vrienden. Dat is een tijd zo geweest, mijn vrienden zijn bijna allemaal bomen van mannen. Behalve mijn vriend dus ;) Het was even wennen in het begin met mijn vriend, als we tegenover elkaar stonden en zoenden. Gingen vaak toch even zitten, zodat je even lang bent. En hakken draag ik niet graag, als ik naast hem loop. Maar denk toch dat ik ze ga aanschaffen van de week. Want ook die kleine onzekerheidjes die ik nu opnoem, zijn ook onzin! :)
Ik heb een vriendje, maar hij is zeker 20 cm kleiner dan mij! ik ben 1,70 en hij 1,50.
In het begin was dit de reden dat we niks hadden, maar hoe langer het duurde, hoe meer we gingen beseffen dat lengte ons niet kan tegen houden van elkaar te houden. In het begin vond iedereen het nog heel erg raar, maar ondertussen is iedereen eraan gewend.
Hallo!
Wat fijn om te lezen dat er dus veel meer 'stelletjes' zijn waarin de vrouw langer is dan de man.
Ik heb al een lange tijd een hele leuke relatie met mijn vriend. We hebben het samen super leuk en gaan vaak op vakantie.
Alleen is hij net als bij jullie kleiner dan dat ik ben. Hij is heel ziek geweest. (Vroeger heeft hij een hersentumor gehad en daardoor een groeistoornis gehad.
Hij is 1.62 en ik ben 1.78
Wij verschillen dus 15 cm.
Het is heel raar maar in het begin had ik er geen moeite mee.
Toen ik zag dat er wat mensen naar ons keken begon het me pas op te vallen.
Soms doet het me wel zeer. Ik hou van hem en ben intens gelukkig.
Dan denk ik: Is het zo raar om te zien dat een verliefd stelletje de man kleiner is?
Hierdoor geef ik niet onze relatie op.
Laat ze maar lekker kijken... Wij weten wel beter denk ik dan.
Ik ben benieuwd hoe jullie hier mee omgaan?
de mensen waar wij mee omgaan en onze familie hebben er juist helemaal geen problemen mee en vinden ons daarom een ontzettend leuk stel.

Groetjes,

Lizzy.
Ik ben een vrouw van 1.82 en vind een ''kleinere'' jongen leuk! Het scheelt 8 cm. Ja eigelijk vind ik het helemaal niet staan maar mijn andere ex was 13 cm kleiner maar zoals ik meer lees je gaat je inderdaad kleiner opstellen (Ik dan) beetje schaamte en denken wat anderen denken.. Helaas # Heb er ook niet om gevraagd om zolang te wezen. Dus opzich moeten mensen niet zo zeuren.. vaak zijn juist de kleinere mensen wat je raar aanstaart, In ieder geval in mijn ervaring dan.. als ik wat kleiner was had ik er ook geen last van gehad..
ik ben minstens 10 cm Groter dan Mijn vriendje is dat erg?
Ik ben een kleine 20cm groter dan de jongen die ik leuk vind en dat is de enige reden waarom we niet samen zijn.. Ik voel mij er schuldig door en denk er veel over na maar ik ben al onzeker over mijn lengte en zou mij enkel ongemakkelijk, beschaamd en bekeken voelen als ik naast hem loop.. De reacties doen mij wel geloven dat het nog wat kan worden.

Ik heb een jongen leren kennen die ik heel leuk vind. Hij is alleen kleiner dan ik zelf ben, niet veel kleiner maar je ziet het verschil wel. Ik hoorde laatst een vriendin van mij vertellen dat die jongen die ik leuk vind een relatie met lange vrouwen echt een afknapper vind. Wat moet ik doen, ik vind hem echt leuk. Hoe kan ik hem toch overhalen tot het niet persé een afknapper hoeft te zijn. Hoe trek ik zijn aandacht?

Groetjes D
ik vind het opvallend dat iedereen zich enorm focussed op zich zelf, je voelt je onzeker omdat je langer bent. Eigenlijk is dat ontzettend raar! (wel logisch) Wees gewoon trots op je kleine(re) mannetje. Je voldoet niet aan de norm, heerlijk toch? Laat maar, onhollands, zien dat je lekker je gevoel volgt en je niet laat beïnvloeden door de rest!
Mijn vriend is ook een stukje kleiner dan mij.. ik ben namelijk 1.75 en hij 1.67 ik durf nog steeds nooit hakken aan te doen en ook niet als ik met hem loop. Ik loop altijd gebogen en met me benen krom ik weet het, het ziet er niet uit maar ik schaam me zo! kan hij niet een paar cm langer worden?? weet iemand een oplossing??
Ik ben verliefd geweest op een jongen. Hij was zo'n 20 centimeter kleiner. Maar in het begin dacht ik wel van, jeetje... ik voel me groot en zo. Eerst droeg ik toen ook hakken en daarna dus niet meer. Een maand later ging dat over. Iedereen, ook wij, raakten er aan gewend. Het was toen geen probleem meer. Ik draag nu ook gewoon weer hakken. Sommige mensen kijken je op straat misschien even raar aan, maar daarna kijken ze ook weer normaal. Ik bedoel, het is een groot verschil in lengte. Ik ben 1.82 en hij is 1.63. Maar ons maakt het niet meer uit. Het werkt zo ook wel.
Mijn vriend is ook kleiner dan mij. Ik voelde mij daar in het begin helemaal niet goed bij maar kom op als je echt van elkaar houdt dan boeit dat lengte verschil toch niet. Klein groot dik dun, whatever
Ik heb ook een erg leuke vriend die net zo groot is als ik, en ik snap vooral de problemen van mensen waarvan familie en vrienden zeggen dat hij kleiner is, dat was ook iets wat mij best wel heeft gekwetst. Ik btrapte mezelf er ook steeds op dat ik keek of ik nou groter was, uiteindelijk vond hij dit ook wel een belediging. Je vriend hoeft toch niet groter te zijn? Dat is inderdaad een regel die erbij is verzonnen, en oke, de meeste stellen volgen die regel, maar als je vriend nou gewoon heel lief is? Hij kan hierdoor ook het gevoel krijgen dat hij ergens tekortschiet
Ik zou absoluut geen groot probleem maken van lengte, je vindt elkaar toch leuk, en je houdt toch van elkaar?
Hallo,

Misschien ben ik al laat maar ik wou toch wel even reageren omdat ik hetzelfde probleem hebt. Anderhalf jaar geleden ben ik een relatie aangegaan met een man, die ik in die tijd heel erg leuk vond. Ik vond het niet erg dat hij klein was en had het niet eens in de gaten dat hij echt zo klein is. De laatste weken heb ik hem voorgesteld aan vrienden en familie en alle reacties waren hetzelfde: hij is leuk maar echt klein en dat heeft toch heel erg gekwest. De laatste tijd denk ik nergens anders meer aan dan dat, ik ben op het punt gekomen dat ik er zelf erin ben gaan geloven dat het echt niet kan een man die klein is.

Nou is hij 1.65m en ik ben 1.61m ,( ja ik weet het hij is toch ietjes groter maar dat is niet te merken) ik vind het echt irritant dan mensen steeds commentaar hebben op hem. Vorig week heb ik het uitgemaakt omdat ik helemaal gek werd van het denken maar nu vraag ik me af of dat wel verstandig was. Vind ik het zelf erg dat hij klein is of hou ik me te veel bezig met wat andere mensen denken en wat ze zullen zeggen?

Hij is de liefste die ik ooit heb ontmoet en hij houdt zoveel van me en ik toch ook van hem. Moet ik hem laten gaan en verder gaan met mijn leven of moet ik hem terugnemen ook al weet ik dat ik het altijd jammer zal vinden die is zo klein is. Heeft iemand hier ervaring mee, een beetje advies zou helemaal geweldig zijn want ik ben echt heel waanhopig. Sommige zullen denken dat ik me aanstel maar ik zit er echt mee

reactie: ja miss beetje late reactie maar ik ben 1 meter 93 inmiddels... En mijn vriend is 1 meter 68!! Ik voelde me altijd al lang maar nu is het wel heel erg. Ik lipe al nooit op hoge hakken dus dat scheelt weer. Aan de andere kant ja wat maakt het uit ik kan het ook niet helpen dat ik zo lang ben geworden en hij kan het niet helpen dat hij klein is gebleven. Eerst voelde ik me wel wat onzeker als ik met hem over straat liep maar nu helemaal niet meer!! Het gaat toch alleen maar om liefde en als je van elkjaar houd lekker boeiend wat anderen ervan zeggen dat je te lang bent! Het is eigenlijk wel grappig want ik heb stelten van benen terwijl zijn beentjes super kort zijn. Dat is weer eens wat nieuws voor mij want mijn ex was een paar cm groter dan ik
reactie: je moet je er helemaal geen zorgen over maken.ALS JE ECHT VAN ELKAAR HOUD MAAKT LENGTE NIKS MEER UIT! Of je jezelf nou te lang of te klein vind als man of vrouw maakt niks uit. Misschien voel je je wat onzekerder. Wie zegt dat een man langer moet zijn dan de vrouw? Het komt niet zo vaak voor maar wat maakt het uit?als andere mensen tegen je zeggen dat je bijv te lang bent is dat hun probleem NIET DE JOUWE. Als je gelukkig bent is het niet belangrijk meer. Als je over de straat loopt denkt iedereen weer wat anders over je. De een denkt zei/hij is mooi de ander vind je misschien lelijk. Wie ben jij om je daar druk over te maken? Veel geluk en denk hieraan als je op straat loopt en je onzeker voelt!
reactie: Ach ach ach, een jongen die hier bij schrijft. Ik ben zelf een paar cm kleiner dan me vriendin, ik ben er niet blij mee maar ik kan er niets aan doen. Maar, ik zit nu midden in een groeispurt, dus de afstand word al kleiner. Ik vond het soms irri als me vriendin groter was, maar ach, je moet er mee leven. Boeie, het scheelt niet zoveel, zegt ze altijd. Nou wel boeie. Daarom heb ik maar besloten om te gaan groeien

reactie: Het klinkt misschien heel vreemd maar het is ons gewoon echt aangeleerd dat
Een man langer moet zijn.. Wie weet misschien waren adam en eva wel even
Lang;) of was zij zelfs langer! Ik denk dat het gewoon in de loop der jaren
Een 'regel' is geworden dat mannen langer horen te zijn! En ik denk ook dat
Je je daar gewoon overheen moet zetten! Ik heb zelf ook een vriend die even
Langs als ik is en ook merk k dat ik me vaak kleiner opstel hoewel ik zelf
Wel weet dat het gewoon klinklare onzin is! K merk steeds vaker dat t me
Eigenlijk helemaal niet intereseert of hij kleiner is als ik met hakken
Loop... Hij is toch de leukste en liefste die ik tot nu toe tegen ben
Gekomen:) en ben hartstikke blij met m... Groetjes!!!
reactie: Altijd heb ik bij hoog en laag geroepen: Ik hoef geen vent die kleiner is dan ik. Maar ja ik ben toch wel heel wat toontjes lager gaan zingen. Ik ben laatst een hele leuke jongen, nu mn vriend tegen gekomen en hij is kleiner. Ik vind het neit erg om langer te zijn en hij ook niet. Maar waar ik bang voor ben is hoe zijn vrienden gaan reageren. Als zij op hem gaan inpraten, want dan.... Dat is op dit moment mijn zorg. Maar ik zal afwachten vrijdag ontmoet ik zijn maten.
reactie: Ik ben ruim 1.80m en mijn huidige vriend is een halve kop kleiner dan ik. Ik heb een ex gehad die 10cm langer was dan ik en ja...dat is toch wel beter moet ik eerlijk toegeven. Ik merk dat ik er meer problemen mee heb dan mijn vriend. Ik merk dat ik als ik naast hem loop soms niet helemaal rechtop loop (terwijl ik dat wel doe als ik alleen ben), ik doe zo laag mogelijke schoenen aan en ga zelf vaak een treetje lager staan, maar dan gaat hij juist ook een treetje lager staan en bij mij staan. Hij vindt het dus geen probleem, zelfs wel leuk. Ik heb (nog) geen slechte reacties uit mijn omgeving gehad, ook niet op straat. Het is meer dat ik het gevoel heb dat iedereen naar ons kijkt. Ikzelf zou eerlijk gezegd liever gehad hebben dat hij even lang of langer dan ik zou zijn, maar aangezien we voor de rest erg goed bij elkaar passen, ga ik hem daar niet voor opgeven!
reactie: Lange vrouwen zijn fantastisch mooi, en laat je nou niks anders wijsmaken…. Draag die hoge hakken maar, dames. Jullie zijn niks anders dan de droom van alle mannen, groot of klein. Vrouwen die afgeven op lange vrouwen??? Gewoon jaloers dat jullie zoveel aandacht krijgen.
reactie: Grappig om de reacties te lezen, zelf ben ik 2 centimeter groter dan mijn vriend..., en ga ook inderdaad altijd lager lopen dan hem! Ik draag ook geen hakken, en op stap wil ik zo plat mogelijk schoenen aan..., het is maar 2 centimeter, als hij die nou eens van mij zou hebben zijn we allebei blij haha..., jammer genoeg werkt het niet zo..., en het maakt steeds minder uit. Je leert ermee leven!!
reactie: Ik vind het verschrikkelijk als hij kleiner is dan ik. Ik krijg dan het gevoel alsof je als moeder met je zoontje loopt, yak bah nee niet voor mij. Lange mannen en liefst kaal en breed, daar ga ik voor hahaha
Groetjes
reactie: leuk dat jullie aandacht besteden hieraan! Ik ben al drie jaar samen met mijn vriend die ongeveer tien centimeter kleiner is dan ik. Zelf hebben we hier geen problemen mee. Hij vindt het wel jammer dat hij klein is, maar hij vindt het helemaal geen probleem dat ik lang ben! Ik vind het wel lekker juist dat ik een excuus heb om geen hakken te hoeven dragen haha ;-)
Mensen kijken wel eens raar, maar daar let ik steeds minder op. Ik ga een leuke jongen niet afwijzen omdat hij te klein zou zijn! Dat vind ik nogal oppervlakkig ook.
reactie: Ik heb al 10 jaar een relatie met mijn vriend die 29 cm kleiner is dan ik. Dit is nooit een probleem geweest. Alleen valt het voor de buitenwereld heel erg op en worden we bekeken,maar alles went.
reactie: ik vind het eigenlijk maar onzin ben 1,90 en me vriendin 1,76 en het maakt ons niks uit omdat we niet naar de lengte kijken maar naar de persoon (innerlijk en uiterlijk), het zit dus gewoon tussen de oren.
reactie: Hallo, Ik heb al 15 jaar een relatie met een man die een kop kleiner is dan ik. We wonen al 13 jaar samen, zijn 4 jaar getrouwd en hebben een zoontje van bijna 3 jaar !!!! Ik ben zelf 1.83 meter. In het begin van onze relatie werden we door vrienden "het gekke stel" genoemd. Maar heeft ieder stel niet iets aparts ???? Ik draag gewoon schoenen met hoge hakken als ik er zin in heb en mijn man heeft hier helemaal geen moeite mee ! Ik geef ook vaak als reactie op vragen over onze lengte: Als we allebei zitten of liggen, dan doet de lengte er niet meer toe !!!!!!!
reactie: Beste trendstyle, Super dat jullie aandacht aan dit onderwerp besteden en erg leuk om de reacties van anderen te lezen. Voor mij zijn vele reacties erg herkenbaar. Zelf ben ik 1.84 m en groot fan van naaldhakken. Daarom steek ik toch snel met kop en schouder boven velen anderen uit. Vroeger had ik veel moeite met mijn lengte. Ik liep altijd een beetje ineengekrompen, om maar niet zover boven mijn vriendinnen uit te steken. Mijn vriend, die slechts een centimeter kleiner is, heeft mij geleerd weer rechtop te gaan lopen en trots te zijn op mijn lengte. Hij vindt het geen probleem dat ik hoge hakken draag, hij vindt het juist mooi. En ach, het zorgt ook nog wel eens voor leuke scene's, zoals toen we samen op dansles zaten. De vrouw moest haar hoofd tegen de borst van haar partner leggen... Dat danst lastig hoor, in de spagaat! Groetjes.
reactie: Hallo,
Mijn ex was 7 cm kleiner dan ik, wij hebben daar nooit een probleem van gemaakt. Het waren inderdaad vaak anderen die er raar keken.Ik paste me ook altijd aan, geen hoge hakken enz. Nu heb ik een nieuwe vriend die 15 cm groter is dan ik en ik moet eerlijk zeggen dat het heerlijk is weer hakken te dragen en om naar iemand op te kijken. Het is alsof het allemaal beter klopt. Ook mijn ex heeft een nieuwe vriendin en verassing.............zij is 10 cm kleiner dan hij. Zou het dan toch wat uitmaken?
reactie: Nou en, heerlijk een grote vrouw en dan nog hoge hakken, fantastisch. Ben al 30 jaar getrouwd met een vrouw die iets groter is als mij, en ik vind het helemaal te gek als ze hoge hakken deed, maar helaas door rugklachten is dat niet meer mogelijk. Maar ze blijft nog steeds langer. Heerlijk.
reactie: Jaren lang keurde ik jongens af op hun lengte. Ik was van mening dat hij langer moest zijn dan ik en wat was het geval. De "kleintjes" waren altijd leuker dan de langere. Drie jaar geleden leerde ik mijn vriend kennen, afgekeurd! Ook weer kleiner. Maar goed hij was zo leuk dat ik hem toch maar gehouden heb, naar mijn werk trek ik schoenen aan met een heerlijke hak, terwijl ik thuis vaker een platte schoen draag. Mijn vriend vind het zeker geen probleem dat ik langer ben. Het is meer de vrouw die het vervelend vind. Volgend jaar gaan we trouwen, ik heb meer problemen met een passende jurk dan met de schoenen. Alle jurken zijn te kort, hij trouwt wel met schoenen met een hogere hak, ik op een hele platte schoen. Maar ook voor deze dag ben ik waarschijnlijk de enige die er een "probleem" van maakt. Het grooste lengte verschil blijft gewoon tussen je oren zitten ;-)
reactie: Beste trendystyle,
Mijn vriend en ik schelen niet zoveel, maar toch iets. En vooral mijn omgeving heeft daar problemen mee. Hierdoor kreeg ik er ook problemen mee. Ik maakte me klein, ging bij mij thuis niet meer naast hem staan en ik droeg geen hakken meer. Ik durf nog steeds geen hakken te dragen maar ik heb er weinig problemen meer mee, ik ben harstikke gek op hem en dat kunnen een paar centimeters niet veranderen. Mvg
reactie: Hallo,
Mij vriend is ook kleiner dan mij.. Het scheelt maar een paar centimeter,
Maartoch.. Hij zat er eerst wel erg mee,
En ik vond het ook wel raar,
Maar na hem er een paar keer van te overtuigen dat het niks uit maakt
Boeit het hem ook niet meer. Wel merk ik van mezelf dat ik toch wel snel lager dan hem ga staan,
Naast de stoep,
De lage kan van een scheve helling,
Dat soort dingen. Maar ik zie dr echt geen enkel probleem in,
En ik vind het echt onzin dat mensen zich daar druk om maken! Liefs, mij


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!