Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatie | Kadotips voor originele en goedkope liefdesgeschenken

Liefdesgeschenken

Zoek je een origineel kado voor de man van je dromen? Of wil je hem met alle liefde een liefdesgeschenk geven maar zit je financieel een beetje krap? Neem dan onze lijst met alternatieve geschenken eens door. Misschien zit er iets leuks voor hem bij.

Schenk je geliefde:

je hart (een kostbaarder kado bestaat niet).
een gedicht dat je zelf geschreven hebt. Schrijf het op een hartvormig kaartje en geef in het gedicht je diepste gevoelens prijs.
Maak een heerlijk dineetje bij kaarslicht voor hem klaar. De hoofdingrediënten? Jouw liefde voor hem, jouw bewondering voor hem, jouw tederheid...
een kus.
Een bos bloemen die je zelf - van papier - hebt gemaakt. Aan elke bloem hang je een kaartje met lieve woordjes of een romantische belofte.
Een lange en verliefde nacht. Voor een keertje laat je opmerkingen als 'Bah, morgen weer werken' achterwege en wijd je je helemaal aan hem.
een klein voorwerp (bijvoorbeeld een ringetje uit je kindertijd) dat hij altijd bij zich kan/moet dragen als herinnering aan jou.
Een vrije dag die jullie samen doorbrengen.
Een sensuele dans, alleen voor hem.
je zonnigste glimlach.
een week zonder klagen waarin je altijd vrolijk en opgewekt bent (misschien een beetje té moeilijk?).
een prachtige foto van jezelf, in een zelfgemaakt fotolijstje.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!