Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatie & seksualiteit | Waarover fantaseren onze mannen

Waarover fantaseren onze mannen (in bed)?

Weten jullie welk onderwerp door onze lezeressen vaak voor de rubriek 'liefde' wordt gesuggereerd? Ook al raad je het niet, het onderwerp zal je vast en zeker interessen. Want wie van ons wil er nu niet graag even een kijkje in zijn hoofd nemen om te ontdekken wat zijn erotische fantasieën zijn. En daar is niets mis mee. Het maakt deel uit van de gezonde, vrouwelijke nieuwsgierigheid. Een nieuwsgierigheid die, als het de seksuele sfeer betreft, zo mogelijk nog sterker geprikkeld wordt.

Ga eens na. Hoeveel keer vraag jij hem tijdens jullie intieme momenten niet: 'waar denk je aan, schat?' en hoeveel keer heb je het niet banale, geijkte en onbevredigende antwoord 'ik denk aan jou, schat!' gekregen. Maar dit keer nemen we geen genoegen met dit standaardantwoord en hebben we, mede dankzij jullie vele mails, de stoute schoenen aangetrokken.

Met de medewerking van de redactie van adversus.nl http://www.adversus.nl - ons grote broertje - hebben wij het terrein 'erotische fantasieën' bij hem afgetast, hebben wij er navraag naar gedaan en hebben we enquêtes over dit onderwerp doorgenomen. Kortom, we hebben geprobeerd om wat dieper dan normaal door te dringen in de mannelijke ziel om te weten te komen wat daarin omgaat als het op erotische fantasieën aankomt.

En hier is onze (sorry, hun) persoonlijke top ten. De tien meest voorkomende erotische fantasieën. Ga er maar even goed voor zitten, relax en lees dan verder...

  1. seks met twee of meerdere vrouwen
  2. seks in het openbaar
  3. orale seks
  4. seks met een onbekende
  5. kinky seks (bondage, fetish...)
  6. anale seks
  7. seks tegen betaling
  8. groepsseks
  9. seks met onze beste vriendin
  10. seks met zijn beste vriend...

Natuurlijk is dit rijtje niet compleet. De (erotische) fantasie van onze mannen is onuitputtelijk! we hebben je alleen een eenvoudige 'top tien' gegeven. In dit rijtje vind je vast en zeker een aantal fantasieën die tijdens intieme momenten door het hoofd van jouw partner spelen.

Probeer de volgende keer in plaats van hem te vragen waar hij aan denkt, eens te suggereren dat hij aan een van de fantasieën uit onze top ten denkt en let dan eens goed op zijn reactie. Misschien denkt hij wel dat je geleerd hebt om zijn gedachten te lezen!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh jaÖ hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!