Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatie & seksualiteit | Wat vertelt zijn kus jou?

Wat vertelt zijn kus jou?

Een kus is niet zomaar een kus. Er bestaan verschillende soort kussen. Zachte kussen, agressieve kussen. Kleine, lieve kusjes en sensuele zoenen. Tedere kussen, speelse kusjes, schuchtere zoenen. Elke kus heeft zo zijn eigen boodschap.

door TRENDYSTYLEAls hij je zoent, dan vertelt hij je daar iets mee. Let maar eens op. Kluistert hij zijn lippen aan die van jou, dan is dat niet voor niets. Met een beetje ervaring ontrafel je zijn bedoeling al snel. Om je op weg te helpen, vind je hieronder wat indicaties. Heb je een aanvulling, dan is die natuurlijk welkom!

De schuchtere kus

De schuchtere kus, ofwel 'beginnerskus', kan duiden op weinig ervaring of onzekerheid aan zijn kant. Hij wil je niet echt iets vertellen, maar 'verraadt' zijn gemoedstoestand met zijn stuntelige kus. Vind je hem schattig en aandoenlijk, help hem dan verder op weg door je enthousiast te tonen en het initiatief te nemen. Vind je hem onbeholpen en zielig, dan is het misschien beter om het bij deze kus te laten :-)

De snelle lipkus

De snelle lipkus staat vaak voor 'sorry, ik heb nu geen tijd' of 'ik moet nu weg'. Het is de zoen die je nog even snel krijgt als hij al met jas en autosleutels in de hand in de woonkamer staat, klaar om te vertrekken. De snelle lipkus verwordt vaak tot een gewoontekus en verliest in de loop van de tijd vaak zijn inhoud.

De verzoeningskus

Iedereen kent de verzoeningskus. De kus na een fikse ruzie. Met zijn emotionele en intensieve zoenen vertelt hij je dat het weer goed tussen jullie zit, en man als'ie is, laat hij je weten 'dat je weer helemaal van hem bent'.

De agressieve kus

Agressieve en harde kussen gaan vaak gepaard met veel 'handwerk'. Op z'n minst zal hij al zoenende proberen het haakje van je beha los te krijgen. De 'agressieve' zoen duidt op een stoere man met veel ervaring. Ook in bed kun je dezelfde houding van hem verwachten. Dit is geen man voor lieve kleine kusjes en zoete woordjes (althans niet op dat moment).

Speelse kusjes

Speelse kusjes op schouders, arm, hand, vaak gepaard met plagerige woordjes en veel oogcontact geven aan dat hij er helemaal zin in heeft en hij is er hard aan bezig om jou om een lieve manier het bed in te krijgen. Deze kusjes komen tijdens het eerste afspraakje niet voor, maar zijn vooral tijdens de periode van verliefdheid een veel voorkomend fenomeen!

De demonstratieve 'je bent van mij'-kus

Dit is een typisch 'bezitterige' kus die mannen graag aan hun vrouw of meisje geven om anderen te laten zien dat zij van hem is. De kus komt vooral voor in situaties waarin hij haar bij achterlaat in gezelschap van anderen (waaronder manspersonen die een gevaar kunnen vormen)

De troostende kus

Dit is een ontzettend lieve kus die je wil laten zien dat hij van je houdt. Deze gaat vaak gepaard met een zachte omarming, met lieve strelingen en gefluisterde woordjes. Hiermee wil hij je laten weten dat hij aan jouw kant staat, dat hij je zal steunen en dat hij je wil helpen.

De bioscoopkus

Tja, die vindt (natuurlijk) plaats in het donker van de bioscoop (vaak met andere stoute handelingen) en houdt een belofte voor later in! Deze kus is heerlijk sexy en opwindend! (qua emoties en seksgehalte kun je deze kus vergelijken met de zwembad-, zee- of strandkus).

De afscheidskus

Dit is de meest bitterzoete kus die je je kunt bedenken. Deze kus zit boordevol emoties en gaat vaak letterlijk en figuurlijk nogal 'diep'. Om zijn kussen kracht bij te zetten, legt hij zijn handen vaak om je hoofd. Met de afscheidskus vertelt hij je hoeveel hij van je houdt en hoeveel hij je zal missen.

Er zijn nog veel meer soorten kussen. Heb je een aanvulling op dit lijstje, mail ons dan je reactie via het onderstaande venster. Vermeld er wel even de titel van dit artikel ('wat vertelt zijn kus jou?') erbij.

Reacties van Trendystylers
wat dacht je van zachte kusjes op de gesloten mond om de spanning op te voeren? Je lippen van te voren eerst bevochtigen. Wild wordt hij. Volwassen vrouw
deze kus: Hij houd zijn ogen los en kijkt steeds om zich heen.. De stiekeme kus misschien?
en op je voorhoofd een kusje?
En hoe noem je dan 'n heerlijk zachte blijven plakkende kus na 'n lieve knuffel bij 't afscheid iedere x van je ex die claimt niks meer voor je te voelen? ...
de wanhopige kus. Jaa, helemaal mee eens! Tijdens deze kus voel je inderdaad dat het over en uit is! Zo vol emotie en gekriebel door je hele lichaam.. Tot dat je er uiteindelijk over gaat twijfelen of dat het nu echt over en uit is?!.. Hmm, pijnlijk maar zooww hhmmm passievol!
De-ik-wil-je-al-jaren-zoenen-kus ik was helemaal overdonderd toen ik die kreeg, zo'n kus is heel heftig, met handen die over je hele lichaam gaan en agressieve, gepassioneerde zoenen
ik ken er al veel, maar die hier tussen stonden kende ik nog niet allemaal. Ik vind het wel fijn dat jullie dit doen

Groetjes x x x
de: ik wil je ff lekker zoenen en hoef verder niks met je kus. Best wel een lullige kus maar soms ook heel handig;)
het vlinder kusje
Met je gezicht heel dicht bij, daar waar jij het kusje wil geven, zo dicht dat je wimpers zijn huid raken, en dan met je ogen knipperen:)
Als het over zoenen gaat, dan is mijn ervaring dat het wegblijven van welke zoen dan ook, het eerste teken is van het einde van een relatie.
de kus op je voorhoofd als het even niet zo lekker met je gaat en de handen die dan hoor je haar strelen zo van ik ben er voor je jij bent mijn alles..(L)
De twijfel kus. Zou je nog met de jongen verder gaan of niet.
Kusjes in zijn nek en lieve woordjes zeggen in zn oor
Ik hou ontzettend veel van zoenen en strelen. Ik heb al een half jaar een vriend, en nog steeds zijn we niet van de snelle kusjes, er wordt nog altijd tijd voor uitgetrokken. Het doet me goed als hij een lieve zachte kus geeft, of een wat speelse kus in m'n nek of op m'n hand. Het blijft altijd leuk. Zoenen is voor mij echt een teken van liefde...ik zou er niet zonder kunnen. Daarom vindt ik afscheidskussen altijd zo moeilijk haha, weer een tijd wachten tot ik hem weer zie.
de hou-je-mond-en-kus-me-kus
Altijd leuk en meestal krijg je antwoord met passie
een kus waar mee hij jou duidelijk wil maken dat jij zijn ware bent! Hij zoent jou, maakt hem dan niet uit of die nou alleen met je is of dat al zijn vrienden bij hem zijn, hij schaamt schaamt zich niet voor je!!!
de kus als je elkaar na een lange tijd weer ziet en spijt hebt dat het uit is gegaan en elkaar probeert te zoenen en dan ineens zoen je elkaar heel lief en teder een lekkere zoen heb ik nog nooit gehad

Kusje (L)
de ik-kan-niet-zonder-jouw kus
Deze kus laat je alles vergeten om je heen. Hy drukt zy lichaam tegen de jouwe , streelt je, geeft je zachte kusjes op je mond , wang en nek. Kijkt je diep in je ogen, en geeft je een lang gepassioneerde kus op je mond, en blijft je vasthoude en omhelzen.
Hey N, hier staan al een hoop tips om boodschappen over te zoenen. ;)
Als je niet weet wat zij verwacht, kan je ook hints geven, bijvoorbeeld als je haar zacht wil zoenen (mijn favoriet, eindigt vaak in een heerlijke zachte en rustige tongzoen) tegen haar zeggen: " doe je ogen eens dicht" als ze dat doet, weet jij dat je haar zeker zal verrassen. Ik weet niet of alle meisjes er zo over denken, maar dan ben ik zeker aangenaam verrast. ;)

Veel plezier!
X J
De eerste kus wordt met de ogen gegeven. Dat kan zó intens zijn.
de snelle lipkus kun je ook doen als je elkaar diep in de ogen kijkt en dan even snel een kus wil geven.. Goede ervaringen hiermee, het is ook een heel lieve kus
agressieve kus graaaauuuww!!
en natte kus dan:P XD lol
de sensuele kus
Dit is een hele lieve, zachte kus vol passie en voelt ook alsof hij héél veel van je houdt en gek op je is! Tenminste op het moment dat het plaats vindt!!!
de natte kus als het er lekker aan toe gaat
Beste Meiden (en eveneens verdwaalde jongens),
Ik, heftig verliefde zestienjarige, wil graag mijn (eerste) vriendin helemaal in de watten leggen. Er voor haar zijn als ze me nodig heeft, haar een beetje plagen als ze het kan hebben, haar helpen als ze het vraagt, en zo nu en dan haar opeens verrassen met een... Jawel, verrassing. Ik heb al op verschillende manieren gezoend, maar meestal als we zoenen heeft zij een andere zoen in gedachten dan ik... Soms is er opeens een tong bij, soms is ze al weg voor ik mijn ogen gesloten heb. Ik neem aan dat ik vanzelf leer welke kus bij welke situatie hoort, maar nu de vraag (ja hij komt nog): Hoe geef ik welke boodschap? Wat ik wil weten is welke boodschappen ik kan "overzoenen" en hoe. Merci Beaucoup namens mij, en mijn (hopelijk aangenaam) verrasste vriendin. N
ik wil je nu kus is de beste kus die mij is overkomen
kuskuskuskuskus jij bent van mij
hmmm.. Hoe kan je weten of iemand je gebruikt. Die kus kan dr ook nog wel bij vind ik dan... Want dat is ook handig om te weten... X
De het-spijt-me-kus
De kus na een ruzie en elkaar een tijd niet gezien te hebben, waarbij elke aanraking zo intens is, dat je hart er van over zijn toeren raakt. 't Is dan ook 'lastig' om echt te zoenen omdat in elke aanraking (wang-wang, voorhoofd-voorhoofd) al zoveel emotie zit. Een hele tedere kus die verder lijkt op de afscheidskus: veel emoties, en handen om het hoofd.
De Hartstochtige afscheidskus;

Dit is een kus die heel emotioneel en heel erg sensueel is..Hard maar toch ook zacht en vooral erg heftig.. Bijvoorbeeld bij een afscheid omdat jullie samen op schiphol staan en hij afscheid van je moet nemen..Ook vaak erg hard en vooral zo lang mogelijk..
Kussen echt een van de meeste mooie dingen in het leven. Wel opletten dat je het met de juiste persoon doet!
De kus die je opgewonden maakt. Dit is een zachte, voorzichtige en plagende kus, die begint met t zachtjes kussen op de lippen, af n toe je tong over zn lippen, plagerig. Langzaam en dwingender, tot hij je niet meer kan weerstaan en zich verliest in jou, en dit uiteindelijk in n hartstochtelijke tongzoen verandert.
geef mij maar die speelsekuss ben gek op zoenen
De Kom-in-bed-kus
Hij streelt je over je hele lichaam en geeft zachte maar lekkere kusjes en trekt je mee in bed

ik heb nog nooit gekust maar ik wil het wel graag ik heb sins een paar weken een vriendje en we gaan binnekort elkaar een kus geven en we hebben er allebei voor gekozen en samen overlegt en daar zijn we blij mee dat we daar zo goed over kunne praten hij en ik praten samen over veel dingen en kunne daar heel goed over praten als ik ergens mee zit kan ik daar met hem over praten of als ik liever heb dat hij dat niet doet dan doe ik dat niet van vind ik heel fijn! I love hemm!!

De Wanhopige Kus. Intens, heftig, omdat je weet dat het over en uit is.

de ik-hou-wel-van-je-maar-ga-niet-klef-doen-kus gewoon een kusje met n glimlach om te late weten dat ie van je houdt
en de zachte kussen ?
De Vlinderkus

Vele kleine vederlichte kusjes. Speels en doet je smachten naar méér...
Ik kreeg een tijdje geleden een hele fijne kus van mijn (nu dus) ex-vriend, echt heel zacht en gepassioneerd, maar..ik kwam er pas veel te laat achter dat het een afscheidskus was, omdat hij de volgende dag naar Bolivia vertrok. Dat had hij "vergeten" om me te vertellen, waarschijnlijk was hij bang dat ik boos zou worden of zoiets stoms, maar eerlijk gezegd maakt dit me alleen maar bozer! Een fijne kus was het desalniettemin wel:)
De Ik-hou-van-je Kus
Deze kus bevat ontzettend veel emotie en tederheid. Door deze kus wilt hij je laten voelen hoeveel hij van je houd, want woorden schieten tekort. Het word ook wel de Jij&Ik Kus genoemd, je vergeet namelijk alles om je heen door deze intense zoen. De vonken zeggen: ik heb alleen jou nodig

De ik-wil-je-nu kus, de meest opwindende kus die er is. Vaak is die zacht, dwingend, en heel heftig. Do I need to say more?
Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!