Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatie & seksualiteit | Weg met dat bodycomplex in bed

Vanaf nu word jij een seksgodin

Weg met dat bodycomplex in bed

Het moment om uit de kleren te gaan is aangebroken. Is dat voor jou een angstig moment? Een moment waarop je eerder denkt aan je kilootjes teveel dan aan de vinders in je buik? Een moment waarop je je afvraagt wat hij van je buikje zal vinden? Of van je cellulitis? Dan is het nu tijd om die bodycomplexen van je af te zetten. Want neem maar van ons aan dat het dààr in bed nu helemaal niet om gaat. Niet gemakkelijk? We hebben wat tips voor je. Wellicht dat die jou omtoveren van verlegen meisje tot verleidelijke seksgodin in bed.

Maak je mooi

Je mag dan misschien niet blij zijn met je dijen, je billen of je buik, dat is geen excuus om het allemaal maar te laten zitten. Verzorg je lichaam goed. Niet alleen zal het hem een plezier doen, maar ook jij zult je er beter door voelen en je gemakkelijker over je schroom heen kunnen zetten. Lak je nagels, onthaar je benen en oksels (en misschien ook dat ene plekje), was je haar zijdezacht, wrijf je huid in met geurige olie of crème zodat die poezelig en glad aanvoelt, en sprenkel wat parfum achter je oor. Trek een mooi setje lingerie aan. Of een kleine babydoll - heel handig om wat kilootjes teveel op een heel sexy manier mee te verdoezelen.

Zorg verder voor gedimd licht, een optimale camouflagetechniek. Kaarslicht is helemaal geschikt. Bij kaarslicht vlakt foutjes uit en maakt iedereen mooi. En in bed kun je, als lingerie eenmaal uit is, altijd nog met de lakens spelen. Je kunt ze nonchalant om je dijen en billen draperen of het laken heel mysterieus voor je borsten houden (als dat de probleemzone is, tenminste). Maar houd altijd in je achterhoofd dat hij, als jij - sexy en geparfumeerd in je mooiste lingerie - aan de bedrand verschijnt, heus niet naar je cellulitis of dijen zal gaan kijken. Het gaat om het geheel. Om een verzorgd uiterlijk, een mooi lingeriesetje en vooral een positieve, verleidelijke uitstraling. Hoe jij er nu precies uitziet, zal hem niet kunnen schelen. Hij heeft jou uitgekozen. Hij wil met jou naar bed.

Voel je mooi

En daarmee zijn we bij punt twee aangeland: een verleidelijke uitstraling. Dit is eigenlijk het belangrijkste punt. De lelijkste vrouw kan sexy zijn als zij maar uitstraling heeft. Helaas hechten wij vrouwen vaak nog teveel aandacht aan hoe we eruit zien. Maar wat veel belangrijker is, is niet dat we er mooi uitzien, maar dat we ons mooi voelen. Als je je lelijk en onaantrekkelijk voelt, dan ben je dat ook. Zet daarom alle negatieve gedachten van je af en concentreer je op die lichaamsdelen waar je blij mee bent (en ga ons nu niet vertellen dat je die niet hebt). Vergelijk jezelf nooit met anderen (en zeker niet met zijn exen), maar accentueer je sterke punten. Dat kun je doen door zijn aandacht in bed erop te vestigen. Vind jij je billen mooi, leid dan zijn handen ernaar toe. Vind je je voeten mooi, vraag hem dan om ze te masseren. Neem het heft in eigen handen. Voel je mooi en je bent het!

Hij heeft jou gekozen

Bedenk bovendien - we hebben het hierboven al gezegd - dat hij je echt niet in de details zal bestuderen. Met iemand de liefde bedrijven is geen missverkiezing. Hij heeft ervoor gekozen om met jou naar bed te gaan, en het zal waarschijnlijk niet bij die ene keer blijven. Dat betekent dat hij jou het waard vindt. Dat hij graag bij je is. Dat jij prima in orde bent. Waarom zou hij je anders kussen en strelen?

Lucht je hart

Blijf je geplaagd door 'complexen', dan is er nog een oplossing. Praat er met hem over. En dan bedoelen we 'praten', niet 'zeuren'. Een meisje of vrouw dat over elk half pondje dat ze aankomt, klaagt, is niet sexy. Maar een keer openhartig praten over wat je dwars zit, kan geen kwaad. Vraag hem op een rustig moment - bijvoorbeeld in bed - wat hij van jouw 'zwakke punten' vindt. Vertel hem wat je er niet mooi aan vindt, en vraag hem om op zijn beurt eerlijk zijn mening te geven. Je kunt wel eens een hele verkeerde kijk op jezelf hebben. Misschien vindt hij dat kleine buikje van jou nu juist heel erg sexy. En blijkt dat hij je niet mooi vindt... Wat doet hij dan nog in je bed?

En laat je gaan...

En dan nog een laatste tip. Laat je gaan, geef je aan hem over. Laat je meevoeren op de golven van de liefde. Schenk hem je hart en lichaam. Wie denkt er nu nog aan dikkere of dunnere dijen, een buikje of cellulitis. Beleef de liefde intens. Wees een seksgodin.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!