Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatie & seksualiteit | Hoeveel keer hebben jullie seks?

Hoeveel keer per week hebben jullie seks?

We kennen allemaal de onderzoeken wel. Dat volk heeft gemiddeld zoveel keer per week seks, dat volk zoveel keer. Die doen zo lang over het voorspel en die zo lang. Die doen het vooral op zaterdagavond en die op zondagmorgen. En dan volgen de interpretaties die de cijfers dan weer in een ander perspectief zetten. Of die het volk dat het slechtste scoort, moeten 'troosten'.

Maar goed, de onderzoeken vertellen wel iets en Nederland komt heus niet altijd slecht uit de bus. Maar waarom, vragen wij ons dan af, krijgen wij tegenwoordig dan toch regelmatig reacties van meisjes en vrouwen die vinden dat hij niet genoeg wil? Die zich erover beklagen dat hun seksleven op een laag pitje staat? Je zou toch eerder denken dat wij vrouwen vaak minder zin hebben? Of niet?

Is het de geest van de tijd? Is het stress en/of hard werken? Of vormen de vrouwen 'met man die niet wil' uitzonderlijke gevallen en zijn de meisjes en vrouwen die ons niet hebben gemaild, juist heel blij met hun seksleven, en vooral ook met de frequentie?

Het is interessant om eens te bekijken hoe wij vrouwen ertegen overstaan. Ieder zal het toch wel op zijn (haar) eigen manier beleven. Zo hoorde ik eens van een kennis dat ze erop staat dat zij en haar man elke zaterdag seks hebben ('Of hij nu zin heeft of niet'). Het is een vaste afspraak zodat er tenminste één maal per week 'iets' op dat front gebeurt.

Van een vriendin weet ik dat de zondagmorgen voor haar en haar vriendje heilig is. Ze doen het dan soms wel twee of drie keer achter elkaar. 'En dat', zegt ze dan altijd lachend, 'is goed voor een gemiddelde van twee of drie keer per week'.

Tja, het is maar hoe je het bekijkt. Een andere kennis beklaagt zich erover dat het aantal keren per week is afgezakt naar een paar keer per maand. 'het zal wel komen doordat de verliefdheid over is (en plaats heeft gemaakt voor liefde)'. Zo heeft iedere vrouw haar eigen interpretatie en verhaal.

Het leek ons interessant om eens bij jullie te rade te gaan naar jullie 'gemiddelde per week'. Hoeveel keer per week hebben jullie gemiddeld seks? Hebben jullie er vaste dagen voor? En is het voor jullie voldoende? Of zouden jullie meer willen?

Mail je reactie. De interessantste reacties zullen we - geheel anoniem natuurlijk - hieronder publiceren.

Reacties van Trendystylers
We zijn 8 jaar samen. Ik denk 2 a 3 x per week. Omdat hij dat wil. Ik ben veel moe, rugpijn en hoofdpijn. Onze relatie is niet meer optimaal, en dus weinig personal affectie. Geen zoenen, zelden knuffelen, en de communicatie is ook ver te zoeken. Geef ik m niet wat hij wil, wordt hij gek en kraamt dan de meest gemene dingen uit tot laat in de nacht. Dus ja, volgende x geef ik t maar weer. Ik heb niet echt een leuke ervaring gehad met seks dat komt er ook nog bij. Van mij hoeft t niet eens. Lonely
Mijn vriendin kan ik met moeite 1x per week overhalen. Ik zou echt veel meer willen maar zij houdt de boot af. In het begin van onze relatie deden we het overal en bijna iedere dag. Sinds zij in de overgang is staat het op eb. Ik heb gedacht om vreemd te gaan maar is dat de oplossing. ? Misschien wel. Pieter
Mijn seksleven krijgt 0,5 op 10. Het is net geen 0 omdat we het vorig jaar toch wel 3 keer gedaan hebben. het eerste jaar samenwonen, hebben we het maar liefst 13 keer gedaan (op een heel jaar) en ben ik ruwweg 352 keer koudweg afgewezen. Voorbeeldje: 21u zij: ik verveel me, ik: kom dan gaan we naar bed: zij: is veel te vroeg, straks. 23u zij: ik ben moe, ik blij. Zij: het is nu te laat ik ben moe. Enige reactie die ik krijg is dat er ook nog andere dingen zijn dan het seks in het leven. Haar vriendin klaagt ook dat haar vriend het meer wil dan haar, dus leer er maar mee leven. Maar toen die vriendin plots vertelde dat ze het "vorig jaar" 137 keer gedaan had (want die schrijft alles op, zelfs een snoepje kopen). Toen kwam diezelfde vriendin niet meer als argument ter sprake. Relatietherapie (op mijn verzoek) gevolgd. Ik dacht dat ik een hele boel fouten van mij op tafel gegooid ging krijgen. Niks, ik deed alles vrij goed, op een paar werkpunten na natuurlijk. Bij die relatietherapie kreeg zij de "opdracht"... [rest van de reactie is helaas niet goed doorgekomen]... Mr
Wij zijn nu 32 jaar bij elkaar. De eerste 7 jaar heel veel sex. Op vakantie's kwamen we soms niet buiten, heel dag sex. Toen het eerste kind kwam veel ellende aan mijn lichaam. Ik denk ongeveer 2 jaar elkaar niet aangeraakt toen in therapie. Daarna weer sex maar in veel mindere maten. Tot er weer kinderen in de maak waren. 10 jaar naar de eerste kwam de tweede en twee jaar later de derde. Daarna sex soms één keer per jaar. Geen zin! Tot op ongeveer mijn 50ste en ik stopte met de pil. Mijn verlangen naar sex kwam helemaal terug. Mijn man kan mij nu weer bijbenen. Hij heeft zijn geile vrouw weer terug. We hebben regelmatig sex, soms in de tuin, soms 's morgens vroeg ook al moet ik om 9 uur op mijn werk zijn. Soms loop ik heel de dag geil te wezen. Oh wat lekker. Gelukkig vindt mijn man het ook weer lekker en heeft hij toch soms lang moeten wachten in al die jaren zonder vreemd te gaan! Wat een schat is het. Vanavond gaan we weer .......... Anne
keer per jaar. Ja echt, toen we nog jong en gelukkig waren kon mijn vrouw (toen vriendin) het opbrengen om zelfs 1 keer per maand (gemiddeld) zin te hebben. Echt wel zo weinig... Gewoon om depressief van te worden... Bah, de vooruitzichten zijn dalende... Van die zeveruitleg kwaliteit is wat telt niet de kwantiteit. Maar ik zeg dat er geen kwaliteit is zonder kwantiteit. Een druppeltje wijn in je wijnglas zal je ook niet smaken. Filip
Luister naar wat je heel diep in je hart voelt. Dan weet je wat het juiste is. Volg je gevoel, en zo vind je bevrijding en geluk. Niemand hoeft zich ongelukkig te voelen. Soms komt iemand in je leven om je wat te leren over jezelf of een situatie, en wanneer dat volbracht is, ben je geestelijk gegroeid. Als die ander niet met je meegroeit, zul je je onbegrepen voelen. Die ander kan daar niks aan doen, hij weet niet beter. Leef vanuit je hart, kijk met de ogen van je hart en ervaar het leven als een leerschool. Leren om van jezelf te houden, een ieder te kunnen vergeven. Alle negatieve of pijnlijke dingen die ons overkomen kunnen we positief omdraaien, net zo lang tot we het juiste doen. Houd van jezelf en vindt jezelf waardevol. Handel gewetensvol en heb elkander lief.

De mevrouw met 2 kinderen die asperger hebben, mijn gedachten gaan naar u uit.
Wij hebben 30 keer per week seks. Ik ben 17 en mijn vriendin 16.
Aantal keer is wisselend. Op vakantie, zonder stress en drukke baan, dan heb ik eigenlijk doorlopend seks. Bij de laatste keer in Parijs hebben we weinig van Parijs gezien, maar de hotelkamer des te meer.
Tijdens drukke werkweken zo'n 1 a 2 keer per week, soms ook 3 a 4 keer per week. Heel wisselend dus. Toen mijn vrouw zwanger wilde worden wilde ze iedere dag. Er is dus geen peil op te trekken, maar over het algemeen is mijn behoefte groter dan die van mijn vrouw.
Wij hebben iedere dag seks,het gebeurd soms wel meerdere keren. Ik mastrubeer mezelf iedere dag zo'n 3 maal per dag of zelfs meer. Indien ik verlof heb en alleen thuis ben kan dat oplopen tot zo'n 8 maal. Als ik daar met andere mannen over praat dan kunnen ze dit gewoon niet geloven. En zeggen ze dat ik opschep. Als ik een kind was dan mastrubeerde ik elke dag 5 maal of meer. Toen was ik ongeveer 8 jaar.Nu ben ik net 40 geworden.

Wij doen het al jaren veel te weinig....als ik geen initiatief neem doen we het nooit en heel vaak word ik afgewezen. Ik mag blij zijn als het 1 keer per maand gebeurd en dan is het erop en eraf en is hij weer tevreden en ik lig dan te denken: o, dus dit was het weer, misschien volgende maand beter? Ik word er moedeloos van. We zijn rond de 40 en mijn man wilde nooit echt graag. Ik zie er best goed uit, krijg veel aandacht van andere mannen, behalve van mijn eigen man. Ben wel eens vreemdgegaan, maar heb die relatie beindigd vanwege dat ik toch ook van mijn man hou, we kinderen hebben, die andere man in Belgie woonde en ik gewoon niet weg durfde te gaan. Tijdens die relatie voelde ik me weer vrouw en mooi, en toen ik het had opgebiecht tegen mijn man omdat ik hem niet wilde bedriegen, deed mijn man er weer even alles voor om me terug te krijgen en hadden we opeens weer drie keer per week sex. Daarna sloop het geen sex hebben er weer in en nu hebben we vrijwel geen!
sex meer. Hij is altijd moe of zit te gamen en ik heb hem al tig keer betrapt achter een pornosite. Ik voel me afgewezen, verwaarloosd en depressief. Het lullige is dat hij verder een doodgoeie vent is, maar ik mis iets heel wezenlijks. Ik heb het gevoel klem te zitten, wil eigenlijk weg, maar hoe, ik heb geen geld, heb twee kinderen met asperger en het zou een ramp zijn als ik weg zou gaan. Bespreekbaar maken heb ik al zo vaak geprobeerd en is niet mogelijk. Hij vindt dat ik geen begrip heb voor zijn vermoeidheid en dat ik teveel aandacht wil....ik word verdrietig als ik lees dat er mensen zijn met een gezond seksleven en het idee dat ik dit nooit meer meemaak...
wat nou 1 keer per week! Ik ben 67 en mijn vriend is 53, wij doen het minstens een keer per dag en hebben een super liefdevolle relatie
Jullie vraag is hoe vaak o.a. wij het per week doen. Wij zijn 60 jaar en doen het gemidddeld (helaas) helemaal niet meer en dit als sinds jaren. Ons sexleven was vanaf het begin al niet al te best. Mij partner vond/vind het maar een vieze bedoeling. Vroeger kon ze wel eens klaar komen maar niet heftig. Wij hebben nooit meer als eens per 1 a 2 maanden 15 minuten sex gehad, alleen als zij zwanger wilde worden deden wij het vaker (3 kinderen) Ik heb dit altijd gemist doch nu ik ouder wordt en er helemaal geen genegenheid in bed meer is mis ik het ontzettend. Tussen de 60 en de 70 jaar zijn de laatste 10 jaar dat je nog iets met je leven kunt doen cq de laatste 10 jaar dat je nog van dingen kunt genieten (ook van sex) Praten over ons probleem heeft nooit iets uitgehaald. Let wel ik heb een ontzettend lieve en charmante vrouw waar menige man graag mee naar bed zou willen gaan, ik weet echter beter. Zorgzaam is zij ten top voor o.a. onze kinderen, kleinkinderen en haar b!
eide ouders. Zij geeft aan dat dit haar zoveel energie kost dat zij 's-avonds te moe is. Zij vergeet echter zelf te leven en te genieten. Op jullie vraag hoevaak sex per week moet ik helaas 0 x melden.
Een toegeweide ega, vader en grootvader welke de sex ontzettend mist
ik ben een vrouw van 42 en al 15 jaar met mijn vrouw samen, we werken beide 32 uur. zij heeft nooit tijd voor iets anders dan werk en praten over sex..... heeft geen enkele zin, haar gedrag en haar tekst lopen ver uit elkaar, en aangezien ik meer vertrouw op info over wie iemand is uit gedrag dan blabla.... reken maar uit.

mijn mening: werk kills in de breedste zin van het woord, ik denk dat onze tijdgeest verstikkend werkt op alles wat intimiteit bevorderd, rust in het hoofd, communicatie, ontspanning, stilte, tijd zonder dringende agenda

is dit nog een keuze te noemen, dat je alles laat varen voor werk (kortom met je werk omgaan alsof het een relatie is ipv een transactie, met heldere grenzen) en elke compromis aan de kant van familie, vrienden en partners laat... ik denk dat het een verslaving is in combo met een steeds narcistischere norm.

dus het gemiddelde van hoe vaak we sex hebben is denk ik een self troost dingetje die is uitgevonden omdat sexualiteit nog in de kinderschoenen staat. Sexen kunnen we, nou nog de liefde leren bedrijven!
Mijn vriend en ik zijn nu anderhalf jaar samen. Hoevaak we vrijen hangt eigenlijk best wel af van hoeveel tijd we hebben. Tijdens een hectische week, waarbij het heel druk op het werk is of met onze dochter komen we meestal niet aan meer dan 2x per week een vluchtertje toe. Maar tijdens de vakantie doen we het vaak wel 5 a 6 keer per dag. Het wisselt heel sterk. Ik ben zelf 28 en mijn vriend is 35. De ene keer komt het van mij af, de andere keer geeft hij de eerste aanzet en soms hoeven we elkaar alleen maar aan te kijken om allebei de kleren van elkaars lijf te trekken.
Mijn partner en ik zijn nu 10 jaar bij elkaar. Wij hebben gemiddeld 1 tot 2 x per maand seks. Soms is dit meer en soms ook minder. Het.ligt er helemaal aan hoe druk ik ben geweest. Ben vaak te moe. Mijn partner snapt dit niet en heeft er erg veel moeite mee. Ik werk fulltime, volg een hbo studie en moet bijna alles alleen doen in het huishouden. Gek he dat ik dan minder gewillig ben. Hij weet hoe hij mij in de stemming moet krijgen.. Een simpele massage is genoeg, maar gek genoeg wil hij dat ook niet doen. Dus pech voor hem in dit geval.
uuhm, mijn vriend en ik doen het bijna elke dag, soms 2 keer op een dag
Ik weet niet wat normaal is maar ik heb een relatie van 17 jaar en 2 kids van 7 en 10 en wij hebben minimaal 2x per week sex. Soms 5x en soms 1x het ligt een beetje aan de situatie en het moment. Ik denk dat sex langzaam opgebouwd moet worden. Mijn vriendin plaagt mij dan andersom ook. dan hebben we vaker sex. en anders kun je uiteraard jezelf nog ff helpen, ook dat doe ik bijna dagelijks ff :)

Ik probeer wekelijsk mijn vriendin opnieuw verliefd te maken op mij :) Ik weet zeker dat als ik dat niet doe dat dan de pret over is en mijn vrouw bij iemand anders in bed ligt. kan ook lekker zijn hahaahaha
oke als ik dit allemaal lees.. pure onzin en opschepperij ! 6 a 7 keer per week. wat een lachertje ! volgens mij doet er dan onderhand iets pijn.. Seks moet je zeker niet op vaste momenten doen dat helpt al helemaal niet . dan lijkt het op iets wat je MOET doen en niet iets wat je leuk vind om te doen. en mannen.. je vrouw is geen opblaasbare pop maar iemand met gevoelens dus alsjeblieft houdt op met : ik mag er niet zovaak op en ik wil dit bj een ander gaan zoeken.. want als JIJ is wat meer respect hebt voor je vrouw en haar meehelpt en naar haar luistert vind ze je liever en vind ze eerder dat je het verdiend om seks te hebben omdat ze zeker weet dat het dan niet alleen om de seks gaat. verder heb ik seks wanneer ik wil en ik ga het niet tellen of bijhouden
Wij zijn 39 jaar getrouwd en ons sekslevenis reeds 30 jaar onbestaande. We leven als broer en zus naast elkaar maar mijn vrouw heeft daar hoegenaamd geen moeite mee. ikzelfvind dit niet passend en heb sijwijks behoefte aan een knuffzl. Hetgeen mijn vrouw niet kan appreciëren. Ik denk, maar weet het niet zeker, dt ze in haar jeugd een trauma heeft opgelopen in Beveren bij de "kruistochtertjes"een vakantiekamp geleid door zusters(nonnen).
Ik ben momenteel zwanger en beide zijn we studerend. Als het aan mij ligt vrijen we elke dag, maar hij heeft de behoefte niet zo. Enkele weken was de laatste keer maar ik merk ook dat de zwangerschap en studie en werk hem opbreekt. Voor hem hoeft het niet zo vaak. Knuffelen enz doen we ook niet vaak meer. Ik had ergens gelezen dat een vaste dag afspreken kan helpen om nieuw leven in je seksleven te gooien. Maar ik durf dat niet te vragen... Ik geef genoeg signalen af, maar hij schijnt er bar weinig mee te doen. Ik heb weleens afgevraagd of hij vreemdging of me niet meer aantrekkelijk vind, maar blijf nu bij mijn standpunt dat niet alle mannen zo zijn dat ze elke dag erop willen en dat stress een belemmerende factor blijft...
Ik ben 44 en mijn vrouw 41. We hebben een zoon van 15. Ik ben blij als ik 1x in de maand eens mag en dan moet ik altijd heel goed op de signalen letten, want anders kan het wel eens naar de 1x per 2 maanden lopen. Het initiatief moet van mij af komen, anders gebeurd er helemaal niets. Ligt het aan het huishouden? Ik doe het meest thuis. Ligt het aan de aandacht? Ik geef veel aandacht. Praten? Na 21 jaar huwelijk heb je het daar al vaak over gehad. Ik word wel heel zielig als ik al die verhalen lees over een paar keer per dag of per week. Ik zou al blij zijn om het 1x per week te mogen doen.
Mijn man en ik kennen elkaar al bijna 20 jaar. in het begin hadden we wel regelmatig sex maar ook niet drie keer per week misschien eens in de twee weken. Dit kwam ook doordat ik geen orgasme kon krijgen dacht ik, maar toen ik zwanger was van mijn eerste en je libido dan iets hoger ligt heb ik mezelf bevredigd en bleek ik een heel normaal mens te zijn. Alleen mijn man krijgt dat niet voor elkaar en als hij het dan een keer doet, lukt het niet. Hij heeft daar zo veel moeite mee dat hij er nu helamaal niet meer aan durft te beginnen. Wat resulteerd dat we helemaal geen sex meer hebben. Ik ga hierdoor heel erg aan mezelf twijfelen ligt het aan mij, ben ik niet aantrekkelijk meer voor hem. Hij zegt dat dat allemaal niet het geval is, het ligt aan hem...maar ja wat heb ik daar aan. Het duurt nu al een jaar en hoe langer het duurt destemeer ik afstand van hem ga nemen.Voor mij hoeft het straks helemaal niet meer
In mijn tienerjaren had ik 3xp/w sex.Met mijn 19e ben ik verslaafd geraakt aan het roken van harddrugs.Destijds ben ik in 1x,binnen 2 maanden alles kwijtgeraakt.Als je het niet zou weten,zou je het niét aan mij zien.Ik ben normaal gebouwd,en niet onaantrekkelijk.Ik ben inmiddels 40...en kan mij de laatste keer nieteens meer herinneren...Ik denk dat mijn laatste keer 17 jaar geleden is.Door mijn verslaving heb ik heel weinig geld,ik woon geïsoleerd van de buitenwereld in een flat.In tegenstelling van wat je verwacht ben ik héél hygiënisch,poets zeker 2x p/d mijn gebit,en ben zéér verzorgd.Hoewel ik zoals ieder ander een gelukkig liefdesleven zou willen hebben,ben ik door mijn isolatie nooit meer verliefd geweest..Ik spreek vaak leuke vrouwen op internet..En regelmatig is er een klik..Wil ze mij ontmoeten...Maar ik hou dan afstand..ik voel mij een loser.Momenteel heb ik nieteens een auto,en daarnaast weinig geld.De verslaving is er nog steeds,maar heel stabiel..ik be!
n bv geen"junkie".Dus ondanks mijn verzorgde voorkomen,en dames die mij"beter willen leren kennen"is het al eeuwig niet meer gebeurd...Omrede dat ik mij schaam voor het feit dat ik haar niet op kan halen,haar als een dame wil behandelen,en daardoor bang ben de rekening te moeten betalen van een avondje uit...En in al die tijd heb ik nóóit iemand ontmoet waarmee het klikte...die het begrijpt,en ermee zou willen leren omgaan..Ik denk dat ik dan ook volledig zou kunnen stoppen.Nu gebruik(rook)ik het 1avond p/w.Daarnaast slik ik medicijnen.Ik denk dat ik het waard ben..,en toch is het 17 jaar geleden voor mij...Ik haal hiermee het gemiddelde weer omlaag!Ik kom haar vast nog tegen.Ik hoop dat ze van sex houdt ...ik heb nogal wat in te halen! ;-)
Nu bijna 30 jaar samen en mijn vrouw komt moeilijk los. Experimenteren is uit den boze. Hooguit 2maal per week is wel de max. Het mag ook niet te lang duren. Hoofdpijn is ook de meest gezochte uitvlucht. Verder dan het bed of hooguit de bank komen we niet. Ik sta wel open voor meer spanning maar ik sta daarin alleen.
Ik ben nu middels 2 jaar getrouwd en geen sex voor het huwelijk gehad. Mijn man en ik genieten er beide erg van en komen altijd allebei klaar...Soms hebben we wel bijna elke dag sex en soms wel twee weken niet. Het ligt er gewoon aan of we het druk hebben gehad ja of nee en wij halen ook veel liefde bij elkaar door te kussen en knuffelen etc.
wij zijn een getrouwd stel mijn man is 58 jaar en ik ben 56 jaar
we hebben nog altijd 4 x sex in de week waar we echt van kunnen genieten
gr jaap en gretha
ik ben een man van 35 en ik heb niet zo vaak zin in sex 2 keer per week zou voor mij al voldoende zijn. mijn vriendin wil elke dag wel en een minimaal van 4 keer per week . me relatie loopt erge schade op daardoor omdat ik sex nu een beetje als werk zie . is er wat met mij aan de hand of hebben meer mannen dat en hoop dat het feit dat ik een surinaamse man ben me niet nog erger in een hoekje zet .
Soms 1 keer per week en soms 1 keer in 14 dagen,maar als het van mij afhangt zou het 2à3 keer zijn per week,maar mijn vriend gaat er zelden het initiatief voor nemen en dat is frustrerend voor mij.Als ik er niet over begin is er totaal niets.Ben ik alleen in die situatie of zijn er nog koppels zo?
ik man van 42 jaar hebt altijd zin zins mijn vrouw bevallen is van de eerste kind, heeft ze weinig zin in sex er zijn momenten dat ze erg veel zin heeft ,de laatste tijd wil ze weinig sex en wil niks horen over sex.wij doen 1x per week en als ze zin heeft 2x per week.ik vind het erg weinig waardoor ik telurgesteld bent,vaak denk ik om vreemd te gaan om mijn behoefte ergens anders kwijt te raken.
Mijn vriend en zijn 3 jaar samen.
Het eerste jaar zagen we elkaar 1 of 2 keer in de week, dan hadden we uiteraard elke keer seks, zeker omdat het spannend en nieuw was.
Ondertussen wonen we 2 jaar samen en het verschilt gewoon enorm veel.
Sommige weken zijn we alletwee veel te moe en gestresst om het te doen, maar dan liggen we wel te knuffelen in de zetel terwijl we film kijken, en ik betrap er ons op dat wanneer we minder seks hebben we hand in hand in slaap vallen :-) Zwijmel..
En andere weken hebben we veel meer energie en dan doen we het soms 2 x in een week, 7 x..
Eens mens is geen machine, we gaan gewoon op ons gevoel af.
Soms zijn we net 2 konijnen, en soms hebben we er gewoon geen behoefte aan.
Als je een goede relatie hebt maak je hier geen probleem van, en praat je erover als het je wel dwarszit.

Wij hebben een relatie van 3.5 jaar en het is eigenlijk alleen het eerste jaar goed geweest

Gemiddeld 1 keer per 2 weken. Bar weinig. Zij is een meid van 23. Een romantisch avondje plannen baadt niet, en afwachten al helemaal niet. Zelfs lekker zoenen zit er niet bij.

Daarnaast is de sex saai.

Ik heb het eigenlijk wel gehad. Praten heeft geen zin meer, er komt toch steeds hetzelfde uit

Voor de rest een lievemeid, maar ik ben op
ik heb om de dag seks, soms wel elke dag maar er zit nooit 2 dagen tussen. Is voor mij voldoende hij zit soms wel te zeuren dat hij meer wilt maar dat is ook maar ouwhoerderij. De vaste 'seksdag' is zondag als we brak zijn haha dan doen we het soms wel 4 x op een dag hahaha
ik heb toch wel minimaal 1 keer per week nodig. Ik vind mijn vrouw nog steeds erg aantrekkelijk. Bij haar is de passie ver te zoeken en ze zegt dat ze veel van me houdt en het niet aan mij ligt. Ik ben er erg onzeker over en geloof haar soms niet. iIk ben jaloers op andere stellen en voel me erg onrustig. We zijn rond de vijftig
Mijn vriend en ik zijn bijna 3 jaar bij elkaar. We zien elkaar minimaal 2 keer in de week en als we samen zijn dan hebben we ook seks. Tijdens vakanties slapen we veel vaker bij elkaar en dan hebben we ook veel vaker seks, dus het gemiddelde zou ik echt niet weten. Als het geen vakantie is dan doen we het gemiddeld 3 keer per week, maar als het vakantie is doen we het meerdere keren per dag.
mijn partner en ik doen het ongeveer 4 keer in de week. Ik zie hem iedere dag, maar we houden wel rekening met elkaar. Dus als ik zin heb en hij niet dan gaan we gewoon lekker knuffelen en lekker zoenen. En ja om heel eerlijk te zijn krijg ik bijna altijd zin in sex als ik mijn partner zie, dus ja ik heb bijna altijd zin in sex
Zie dit dan;

Hmm 3/4 keer per maand
Ik geloof allemaal niets van deze al deze reacties. Of zijn jullie allemaal konijnen of zo? Hoe kan het gemiddelde op 2x per week zitten? Kom op mensen wees eens eerlijk. Heb jij altijd zin in seks? Ik zie mijn vriend ongeveer 2 dagen in de week. Hij heeft altijd wel zin, maar ik niet altijd. Ik ben nog jong maar soms heb ik veel meer behoefte aan lekker knuffelen en gewoon te ontspannen.. Ik ga echt niet seksen omdat je het minstens 2x in de week 'hoort' te doen. ONDER WELKE STEEN LIG JIJ? Een gemiddelde van 2 per week is nog laag. Jij bent geen liefhebber en weet waarschijnlijk niet hoe het is om goede seks te hebben. Succes
Wij zijn n echtpaar van hij 50 zij 47,we doen t als we zin hebben. Dat kan elke dag zijn,maar t kan ook s avonds en dan weer s morgens. Maar we gaan geen afspraken maken,t komt of niet

Gr wij
hmm 3/4 keer per maand
Ik geloof allemaal niets van deze al deze reacties. Of zijn jullie allemaal konijnen of zo? Hoe kan het gemiddelde op 2x per week zitten? Kom op mensen wees eens eerlijk. Heb jij altijd zin in seks? Ik zie mijn vriend ongeveer 2 dagen in de week. Hij heeft altijd wel zin, maar ik niet altijd. Ik ben nog jong maar soms heb ik veel meer behoefte aan lekker knuffelen en gewoon te ontspannen.. Ik ga echt niet seksen omdat je het minstens 2x in de week 'hoort' te doen.
Grappig dat in deze polls meestal degenen reageren die een extreem vertegenwoordigen ;).. Meerdere keren in de week... Zou mooi zijn... Maar door de drukke banen zijn we vaak doodmoe aan het eind van de dag... Normaal zo'n 1 x per 3 maanden. We zijn een jaar getrouwd (beiden ommenabij 30)... Maar helaas ook ambitious ;). We zijn echter enorm verliefd en uiten dit ook naar mekaar... Maar dan meer door knuffels... Nekmassages.... En gewoon een liefdevolle kus. Meestal komt het echter wel zover als we er echt even tussenuit zijn. Ontspannen zijn is de beste methode om een hele fijne, lange vrijpartij te hebben... Maar dan ook lang! Mijn motto is zoals al eerder langsgekomen : kwaliteit... Geen kwantiteit..
Over een vaste avond hoef ik niet eens te beginnen dat komt er zeker niet van. Normaal heb ik ongeveer 1 keer in de week seks en niet meer dat vind ik zelf veel te weinig aangezien ik het wel elke dag zou willen. Maar mijn vriendin heeft er bijna nooit zin in en aangezien we allebij nog jong zijn (rond de 20) vind ik het ongezond dat ze zo weinig zin heeft maar ik weet niet of dat ik daar gelijk in heb. En als we seks hebben heeft ze geen zin om het af te maken dus komen we allebij niet op een orgasme wel is het voorspel altijd goed en zijn we een half uur tot een uur bezig. Ik hoop natuurlijk dat het wel beter word maar aangezien ik altijd hoor dat vrouwen naarmate ze ouder worden minder zin hebben zie ik het somber in.
Wij hebben sex als we zin hebben, gaan er geen vaste avond voor plannen want dan vind ik er juist niks aan. Wij doen dat wanneer we dat doen. En het is niet zo dat we dat iedere dag van het weekend doen, we doen ook vaker leuke dingen samen en sex doen we gewoon tussendoor, haha! Maar dan is het juist het fijnst. Als je het gaat plannen is het juist niet fijn vind ik. Dan weet je van: "ow het is weer zaterdagavond, dat betekent sex!" En dan is het niet meer spannend, vind ik.
Ik ben een man van 48 jaar en 23 jaar met mijn vrouw van 45 jaar. We hebben wekelijks, in het weekend, gemeenschap. Ik zou het nogmaals doordeweeks doen maar dan is mijn vrouw moe van haar werk en zou daarna moeilijk in slaap vallen. Dan maar één maal in de week maar dan wel goed!

We zijn met de sex zo'n 20/30 minuten bezig. Ik kan haar uitstekend voorbereiden met massageolie waarmee ik haar, met name haar rug en benen, masseer: dat mag er altijd bij. Ongeveer 30/40% heeft zij geen orgasme maar dat hoeft van haar niet per se. Het aantal malen dat ik geen orgasme had is in die 23 jaar op één hand te tellen. Op nieuwjaarsdag was het toevallig het geval en zat ik een paar dagen met het besef dat ik "een jaartje ouder" wordt: maar zaterdag was het voorspel rustiger en langer en liep alles perfect. Ik zou het echt niet kunnen missen en kan 's avonds in bed niet van haar afblijven maar mag haar slechts knuffelen en licht masseren op haar rug. Ik hoop dat wij dit voor altijd kunnen volhouden. Zij is en blijft "mijn stuk" waar ik nog steeds verliefd op ben en dat haar ook regelmatig overdag zeg.
Ik heb vrijwel elke dag seks met mijn partner, ook als ik ongesteld ben, we zorgen wel dat we geen sporen achterlaten natuurlijk. Ik zie geen reden om het niet te doen, seks is fijn en zo moet het zijn! Maar vaste dagen hebben we niet, gewoon als we bij elkaar zijn, en zin hebben (wat bijna altijd wel zo is). Voor mij is het voldoende :)

ik denk zeker 4 of 5 keer per week. Het is gewoon ontspannend:)
Ik doe het zo 3a4x per twee dagen.. Ik ben vrij oud, 72 jaar, en dit is mijn tweede huwelijk. We zijn nu 3 jaar bij elkaar, en aangezien mijn partner 7 jaar jonger is, en, nog geen "probleempjes" heeft, genieten wij er nogsteeds van.. Het is toch je oerinstinct he :P

Wat ik hier lees vind ik soms wel shockerend, seks tijdens het ongesteld zijn vind ik niet hygenisch, maar daar heb ik natuulijk geen last meer van.. Tijdens mijn overgang had ik soms geen zin, maar mijn vorige partner vond dat niet erg. Hij had immers ook vaker geen zin. Met hem deed ik het 1x per week, hij werkte namelijk vaak. Later bleek ook dat hij zijn pijpje uitklopte in onze woonplaats, Amsterdam. Ik ben blij dat ik nu een trouwe partner heb, die altijd in is voor wat nieuws..
Hallo,
Vooreerst rekenign houden met degezinssamentstelling : 3 kids : 9/7/3,5 dus soms geen rustige nachten... Mijn input : gemiddeld één keer per week (over het jaar beschouwd..., maar naar mijn goesting en mening veel te weinig. Hbe mij laten wijsmaken (als troost) dathet is omdat moeder de vrouw zoveel voor het huishouden moet zorgen! Kan ik inkomen, maar wat als ik zeg : IK DOE HET HUISHOUDEN (nl: boodschappen, eten klaarmaken, opdienen, afruimen, vaatwas vole en leeg,... Maw keuken is 95% mijn rol)Mi valt al een zwaar gewicht weg van haar schouders, toch? Neen, dus max één keer in de week.. Sorry, te weinig voor mij... Of overdrijf ik? Succes met jullie poll
B
We hebben allebei een stressvolle baan en komen aan het einde van de dag vaak moe thuis. We hebben nu bijna 3 jaar een relatie en het is fijn om elke dag weer tegen elkaar aan te kruipen of even te zeiken. We doen het 4 keer per week en vol passie. Het belangrijkste is niet hoe vaak je het doet, maar dat je van elkaar geniet.
ehm... Elke dag wel een paar keer :-)
hahaha^^ als we de kans hebben is het elke dag! Redenen waarom dat niet zou zijn: ongesteld, hij te moe, geen tijd, ik te moe. Dit in volgorde van frequentie. ;)xD
En wij dachten in het begin ook dat het wel minder zou worden, maar zijn we ruim een jaar bij elkaar en het is nog steeds zo. De truc: elkaar telkens opnieuw veroveren, telkens anders, zorgt telkens weer voor passie. Je kunt dan gewoon niet van elkaar afblijven! :D

Xxx
na de ochtendsex kom je zo 'gaar' op je werk, verder doen we het ongeveer 6 tot 7 x per week
Meer dan 6x per week??? Schijnt veel voor te komen als ik dit zo lees. Hebben jullie dan geen baan, studie, kinderen, familie/vrienden, sport of hobbies? Mijn vrouw en ik werken allebei (ik wisseldiensten) en wij zien elkaar niet eens 6x per week, laat staan dat we zo vaak seks hebben!
mijn vriend en ik zitten nog allebei op school. Ik slaap door de week altijd thuis en hij zit nog op internaat. Dus vrijdag en zaterdag ben ik meestal bij hem en dan doen we het 3/4 keer. Maar van mij mag het wel meer zijn, maar door de week gaat het jammer genoeg niet!
liefste iedere dag!
gemiddeld zo'n 10 keer per week!!
Tja,huh, Niet vaaak gewoon 1 of 2 keer per week:S
na ongeveer 3 jaar nog steeds elke dag van de week, soms wel meerdere keren per dag. Gelukkig zijn we nog steeds stapel op elkaar en genieten we van elkaar. Xxx vb
Wat een onzin! Hoe komt het landelijke gemiddelde dan ooit op 2 x per week. Dat er uberhaupt mensen zijn die zo veel tijd hebben. Ik bedoel slapen, werken, eten jullie niet? En wat betreft hobbies, sporten, vrienden.. Get a fucking life :-)
wij hebben geen vaste dagen dat we sex hebben. We werken allebei wisselende diensten dus over de hoeveelheid valt niks te zeggen... Soms 3 dagen niet en dan weer dagen dat we het meerdere keren doen... Het gebeurt altijd spontaan, soms een vluggertje, soms heel uitgebreid..maar de sex is altijd supergoed...
4x in de week ongeveer ;$
Ik heb sinds drie maanden een vriend en we doen het meestal elke dag wel
Helaas valt het hier zwaar tegen. Ik wil wel, zeker wel, graag juist, maar m'n man wijst me altijd af. Hij wil niet, heeft de behoefte niet, vind het niet leuk. Het zal wel aan mij liggen... Als het hier 2 keer in het jaar gebeurd dan is het veel... Heb hier veel verdriet van. Praten helpt niet.
We zijn bijna een jaar samen en we hebben gemiddeld toch een keer of 4/5 seks per week. Licht uit/aan speelt allemaal geen rol. Enkel spijtig dat er steeds kinderen aanwezig zijn (niet verkeerd verstaan, ik zie ze dolgraag)anders konden we regelmatig alle hoeken van het huis eens uitproberen... En ze zijn te oud om ze bij de oma te laten slapen.... Voor de rest gewoon HEERLIJK!!!
ik en mijn vriend doen het niet zo vaak.. 1x in de week. Vind ik persoonlijk genoeg.
Mijn vriend en ik zien elkaar 3 keer in de week en hebben 2 à 3 keer in de week seks. Woensdagavond is vaste prik en in het weekend als we er zin in hebben. Veel afwisselende seks, geen 2 weken na mekaar hetzelfde standje.
Wij hebben zo rond de 4 keer per week sex, de standjes later we door een dobbelsteen beslissen en het voorspel hangt van de tijd af.. We hebben geen vaste dagen, maar vaak na het uitgaan. Ookal zeggen we van niet maar we zijn toch wel verslaaft.
ik ben nu 3 jaar getrouwd en moet zeggen dat mn seks nog steeds heerlijk is, geen vaste dagen, en ik mag ook niet klagen over de hoeveelheid.. Alhoewel dat wel minder is geworden, in onze verliefdheid was het ongeveer 3 keer op een dag.. En nu is het meestal 's ochtends als we wakker worden, en 's avonds voor het slapen gaan.. En vaak meerdere keren achter elkaar.. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat we echt geen zin hebben maar dat is heel sporadisch. Dus ja heb het getroffen zo te lezen ;)
mijn vriend is twee dagen per week weg dus hebben we vijf dagen per week sex, en als het kan tussen door ook nog haha
Sinds kort zijn we begonnen met elkaar te verkennen door middel van seks dus we kunnen niet van elkaar afblijven. Elke keer als ik hem zie en dat is ongeveer 4 keer per week dan hebben we zeker wel 8 keer seks bij elkaar opgeteld. Maar ik weet wel dat ik een grotere libido heb dan mijn vriend.
Ik en mijn vriend zitten bij elkaar in de klas en vaak gaan we dan even naar zijn huis voor seks. Als we een dag of 2 dagen bij elkaar zijn dan komen we meestal wel aan 5 a 6 keer seks. We vinden het geweldig en willen het ook zo vaak mogelijk, ik hoop niet dat dit snel voorbij is en dat we er nog lang van mogen genieten. We komen allebei niet te kort in ieder geval.
Ik vind het zielig dat dit geteld moet worden. Wat moet je ermee? Ik zou het erg vinden als ik een gemiddelde per week over het afgelopen jaar zou kunnen geven. Ik wil wel toevoegen dat het niet eens afhankelijk is van of je samenwoont of niet; dan heb je meer tijd, maar minder spontaan seks, denk ik zo.
ik heb het elke dag. Ik ben 24 en mijn vriend ook. Wij hebben geen baan dus het gebeurt vaak ín de middag! Ik vind het erg lekker maar m'n vriend wil het niet meer, vind erg jammer!
Als ik geluk heb mag ik het 1 keer in de twee maanden.Het zal de stress en de drie drukke kinderen wel zijn.Zoiets vreet energie. Maar het hoeft niet perse aan de seks te liggen,als we maar tevreden met elkaar zijn... Anon.
seks is iets wat gebeurt ik met mijn vriendin hebben allebei een druk bestaan maar we denken veel aan elkaar en als we sávonds thuis op de bank zitten lekker tegen elkaar aan groeit meestal de zin naar elkaar wel 9 van de 10 keer loopt het dan ook uit op intense sex eerst spelen we heel graag met elkaar en laten we elkaar aanvoelen dat we gek zijn op elkaar meestal gaan dan ook de kaarjes aan op de kamer en na het klaarkomen gaan we samen onder de douche heel verfrissend om dan als we weer helemaal opgewonden zijn van elkaars natte lichaam weer van elkaar te genieten in bed. Of wat denk je van een zondag morgen waneer we beiden vrij zijn lekker lang op bed blijven liggen om met elkaar het hoogtepunt van onze liefde te bereiken sex is niet voor even maar voor het leven zorg dat je geen genoeg van elkaar krijgt en verras haar dat is altijd positief in een relatie laat sex vooral geen verplichting zijn maar iets waar je van en van laat genieten

Ik en mijn vriend zijn nu anderhalf jaar samen
We hebben regelmatig sex meestal 3-4 keer per week
In de 0chtend vind ik het t lekkerst want het bepaald je humeur voor de rest van de dag maar smiddags is soms ook spannend dan doe je het rustig aan en kijk je elkaar dan ook aan heel romanties(L) de meeste mensen denken dat de sex naar een jaar minder word maar dat is niet zo. Als je elkaar een paar dagen niet gezien hebt en je ziet elkaar weer dan is de sex echt sUper lekker, als je elke dag achter elkaar sex hebt dan heb je die hoge momenten minder dan dat je er een paar dagen tussen hebt zitten(A)

Vaak 3-4 keer in de week
En meestal sochtends of smiddags
Savonds zijn we vaak moe maar tog gebeurd dat wel af en toe
Elke keer als we bij elkaar zijn. Duss dat kan soms elke dag zijn! &anders 2 of 3x in de week.. Maar de zondagmorgen is heilig..
Ik ben een jonge, virele vent !!! Dus ik heb altijd zin in sex

Ik ben al 4jaar samen met een meisje
Het is veilig te veronderstellen dat ik meer aan sex denk dan haar en daar wrs ook meer naar verlang. Ik laat deze beslissing echter volledig aan haar over omdat ik haar respecteer en haar niet wil dwingen tot dingen die ze niet wil

Aantal sex per week is belachelijk en gehyped door de media
It's all about love and respect

Cheerz
mijn vrouw en ik hebben eigenlijk elke week wel sex, alleen heel onregelmatig qua hoeveelheid. De ene week is het 7 keer, de andere week 2 keer. Het hang heel erg af van hoe wij ons voelen en hoe druk het is geweest. Als we het doen houden we er wel van om er een feestje van te maken. Soms eens even snel voor het slapen gaan is echt wel lekker, maar niets zo lekker als echt lekker de tijd nemen voor elkaar en genieten. Hmmm, kan al niet wachten of vanavond weer eens even lekker...
Mijn sexleven krijgt van mij een vette 10.Wat zal t gemiddelde zijn? Soms wel 5 keer per week....we zijn 5 jaar samen en hebben 3 kids.Toen de derde geboren was deden we het 10 dagen na de geboorte alweer.Soms hebben we een heel weekend alleen maar sex..alhoewel dat is wel al weer even geleden.Maar als we t doen is t altijd fijn.Ik verlang nu ook hevig naar mijn mannetje,maar hij is nog opzijn werk....zal hem vanavond eens extra verwennen.
In me oude relatie, wilde me vriend het steeds vaker.dan kwam het er op neer ik kom bij hem dan praten we heel kort en hebben seks en ik ga weer weg,daar kwam het op neer en dat werd steeds vaker zo. Waardoor ik de passie niet meer had en er zelfs geen zin in had, ik deed het dan eigenlijk voor hem en niet voor mij. En dat werkt gewoon niet. Ik heb ontdekt dat als je juist de spanning er in houd, van je wilt wel en het niet doet, dat het dan 10x zo lekker is dan dat je het elke dag het doet.
hoi hoi wij hebben gemiddeld een tot twee keer sex in de week maar dan geen vluggertje dan vrijen we de hele nacht door en houd het zo rond zes uur op en vallen we in slaap we hebben er dan ook zo,n beetje een werkdag aan sex op zitten is heerlijk onspannen en we houden een goede condtie op die manier groetjes J.
Wij hebben geen vast patroon. Soms hebben wij 5x per week sex en soms 1x per week, het hangt er helemaal vanaf hoe je je voelt of hoe de ander zich voelt. Wij houden rekening met elkaars gevoelens en ja..sex is een leuke bijkomstigheid, maar niet het belangrijkste.
in de vakantie's soms wel 10x op 1 dag
we zouden het graag bijna elke dag willen doen. Maar het kan ook wel eens zo zijn, dat we niet hoeven. Bijden moeten er zin in hebben. Maar als we sex hebben doen het zo al meer dan één maal per dag. Als we even met elkaar knuffelen gaat het snel over in vrijen. Dus het gebeurt heel vaak soms wel meer dan 8 maal per week. Maar dan kan het soms ook wel zijn dat we even twee dagen geen "tijd" hebben. Maar dan halen we dat weer heel snel in
Ik vind de ochtendsex toch wel BELANGRIJK hoor................
heb een relatie van 1 jaar en 5 maanden
Ik en me vriend hebben elke dag sex, wel 3/4 x per dag. We zien elkaar elke dag ben 24/7 bij hem alleen ja thuis overnachten en dan weer bij hem in de ochtend hahaha, onze sex is gewoon te PERFECT! Kan niet beter. En ja als ik ook ongesteld ben doen we het ook vind hij niet erg. Maar nadat wast hij gelijk zijn lul af wat verstandig is.!!
Ons record is 6 X per dag! Toen waren we ff een btje melig,, Haha, maar wij doen het ong. 6X per week..

wij hebben geen vaste dagen wij doen het als we zin hebben maar dat is niet vaak als ik naar mijn vriend kijk dan krijg ik zo,n aantrekkings kracht van hem en omgekeerd ook maar het is ook wel eens goed om het te doen
wij hebben elke dag sex ,soms in de dag en ook avond ,op de bank op bed ,staande sex,lekker joh,echt lekker.
Elke dag, soms 2 keer, en in het weekend vaker, ik zit op gemiddeld 10x per week.
In het begin van de relatie van mij en mn vriend, was seks een 'big issue'. We zagen elkaar in het weekend en op woensdag. Woensdag was dan ook eigenlijk de vaste dag en zondag natuurlijk ook. Zaterdag avond nog even. We maakten ons veel te veel zorgen, want als het woensdag niet ging, dan moesten we helemaal tot zaterdag wachten.. En als het in het weekend niet gebeurde, dan moest het woensdag zeker. Want stel je voor, je zou eens meer dan een week geen seks hebben. We spraken eigenlijk een beetje af wanneer we seks hadden, dat legde een grote druk op ons seksleven en dus ook relatie. Nu doen we dat echt niet meer, afspreken is taboe, het legt veel te grote druk op mij en op hem. Het resultaat: ik heb geen zin meer en ben veel te droog.. Nu maken we ons eigenlijk helemaal geen zorgen meer erover, geen vaste dagen, geen afspraken. We zien wel wanneer we zin hebben. En wat blijkt? De seks is veel beter, we zijn allebei ontspannen en ik ben zelfs een keer vaginaal klaargekomen (lukte normaal nooit). Dus hoevaak per week gemiddeld? Varieert heel erg. De ene week hebben we 1 keer seks en de andere week 6.. Gemiddeld denk ik ongeveer 3 a 4 keer.
wij doen het zo'n 5 x per week..minder kan ik niet tegen..als ik naar mn mannetje kijk alleen al...hmmm ik wil eigenlijk wel elke dag een x of 2,3, maar dat trekt mn vriendje niet...maar anders..
Mijn vriend en ik doen het wanneer elke keer als ik bij hem blijf slapen. Soms maar 1 keer, alleen 's avonds, als we 's ochtends vroeg op moeten. Meestal 2 keer als we uit kunnen slapen ('s avonds en 's ochtends),en een enkele keer 3 keer als we 's ochtends geen zin hebben om ons bed uit te komen. 1 keer vind ik zeker niet genoeg, want ik kan 's ochtends echt niet van mn vriend afblijven! En ik vind het ook vreselijk frustrerend als ik ongesteld ben en daardoor geen seks heb!
Mijn vriendin (58) en ik (60) zien elkaar bijna elk weekend. We doen het dan zaterdagavond, zondagmorgen (na ontspannen langdurig ontbijt), zondagavond en maandagmorgen. Soms een vluggertje, maar meestal niet. Of andere tijdstippen. Soms dansen we in sensuele kleding, en komt het vanzelf. Het geeft ons beiden heel veel energie en inspiratie. Tips voor hen (hieronder) die veel missen: Sport zodat je fysiek goed in je vel zit, dat verhoogt je libido; vrij nooit met je oog op de klok, in haast en stress dus; praat over sex en zeker over een erg groot verschil in zin, want dat geeft veel chagrijn; besef dat teveel aandacht voor je kinderen of je werk ten koste kan gaan van AANDACHT (tijd dus) voor je partner (prachtig, die oudere heer die hieronder zei dat focus op materie en luxeleven leidt tot "druk, druk, druk" of "moe" en een tekort aan aandacht voor de partner, geen luxe dus); veel scheidingen komen hier uit voort, denk ik; VRAAG naar de sexuele en erotische behoe! Ften van de ander, en laat hem/haar die op mooi briefpapier opschrijven; hang die brieven boven je bed; plan een erotisch weekend, telefoon(s) eruit, lekker eten, spelletjes, elkaar erotisch verhaal voorlezen, filmpje, lingerie enz..
hoi wij doen het ongeveveer 4 tot 5 keer per week en het blijft super lekker! Het moet echt niet elke dag worden want dan wordt het straks minder leuk en ga je steeds meer faken(denk ik)
ik heb nu 21 maanden een vaste relatie met mijn vriendin (ik ben 20, zij is 19) en we hebben wel bijna elke dag sex (soms 2/3 keer per dag)dus gemiddeld 6 keer per week. Als mijn vriendin ongesteld is gebeurd het vaker omdat het dan opwinderder is.
wij doen het meestal toch wel z'n 6x perweek
Heerlijk
Soms een vlugetje soms een heerlijke lange nacht of dag. We doen het niet meer of minder dan in het begin
Wij hebben gewoon eigelijka tijd zin in sex heerlijk is het gewoon

Enne als je man/vriend niet wilt voor de mensen die dat zeggen misschien moetten jullie toch is een gesprekje gaan aan knopen met de desbetrevende persoon

Misshcien is het tijd voor verandering. Ik wil niks verandere lekker zo door gaan mmmmmmmmm zal blij zijn als die weer thuis is :D
Wij zijn over de vijftig maar we doen het toch wel 5x per week minstens. Er zijn dagen dat we het 3x per dag doen. Allebei voelen we ons erg fit hierdoor maar ik denk dat het ook een soort chemie is tussen ons dat we zo in elkaar opgaan. Vooral met regen en storm buiten blijven we heerlijk nog even op bed. Maar ook in de zomer met zon en warmte geven we er aan toe. Het blijkt dat mijn man dan nog actiever in de liefde is. Ik dacht dat het na de overgang wel minder zou worden en vooral ik nu niet meer ongesteld werd, maar heb daar toteel geen last van. Mijn advies "sex houdt je jong"!!
ik ga nu 9 maanden met mijn vriend en vanaf het begin hebben we IEDERE dag sex.. Soms een paar keer per dag.. We leren elkaar steeds beter kennen.. Hij weet nu percies wat ik lekker vind en ik weet wat hij lekker vind.. De sex wordt alleen maar beter..we zijn echt verslaafd aan sex, soms hoeven we niet eens klaar te komen.. Dan ga ik er gewoon ff op zitten, tijdens de reclame ofzo en als die is afgelopen ga ik weer naast hem zitten/liggen.. Soms hebben we ruige, snelle sex of anders heel rustig en teder..wij kunnen niet van elkaar af blijven... Ik hoop dat dit nog lang zo blijft
Ik (vrouw) wil altijd het liefste zoveel en zo vaak mogelijk. Mijn vriend denkt daar wel iets anders over, helaas... Maar ik probeer het maar te begrijpen als hij 'geen zin' heeft - ik ken dit zelf niet dus dat is weleens lastig. Maar ja zo vaak gebeurt dat nou ook weer niet en we kunnen ook niet allemaal hetzelfde zijn toch?
wij zijn al 10 jaar samen maar nog steeds zeker 4 keer per week altijd spontaan niks gepland de ene keer wel uitgebreider dan de andere keer maar klaarkomen doen we bijna altijd alle twee wij zijn trouwens 32 (hij) en 38 (zij)
wij zijn 40+ en genieten beiden erg van sex, we zien elkaar niet elke dag, maar als we samen zijn doen we het elke dag, soms 2 tot 3 keer per dag. Liefde en intimiteit staan voorop en deze gevoelens uiten door middel van sex is heerlijk om de liefde te laten stromen!
Gemiddeld bedrijven mijn vriend en ik 4 a 5 keer per week de liefde. Het is belangrijk dat je zelf, maar dat ook je partner aangeeft of hij/zij wel zin heeft in sex. Soms heb je even geen zin, maar wil je een uur later wel graag vrijen. Als je vind dat je sexleven achteruit gaat dan moet je daar over praten. Mijn partner en ik praten soms tot midden in de nacht hoe we tegen sex aankijken. Hierdoor gaat je "gemiddelde" per week veelal omhoog. Hoe dit kan? Zowel jij als je partner worden nieuwsgierig naar elkaar verlangens die jullie 's nachts besproken hebben. Wees niet bang om te vertellen wat je lekker vind, of wanneer je sex wilt, maar vraag ook aan je partner wat hij/zij lekker vind of graag eens zou willen uitproberen. Zo voelen jullie je beide op je gemak en zul je zien dat je meer zin hebt in sex of de duur van de sex langer wordt.
hmm als het aan mij licht dan kunne we het niet vaak genoeg doen!ben er echt helemaal aan verslaafd en gelukkig mijn vriend ook, we doen het bijna ieder keer als we elkaar zien, maar nu ik zwanger ben lijkt het net of mijn sex lust alleen nog maar groter wordt dan dat het al was, alleen ik ben bang dat het mider gaat worden als de kleine er is of dat je er minder tijd voor krijgt hoe doen andere ouders het om dan toch het sex leven op pijl te houden, want ik zou echt niet zonder kunnen en mijn vriend ook niet!
Ik heb elke dag sex. Soms wel 2/3 keer per dag. Soms zijn er van die dagen dat ik er geen behoefte aan heb, maar het toch doe om mijn vriend tevreden te stellen. Zodra ik ben gekomen, denk ik; hoezo had ik eigenlijk geen zin?
wij hebben geen vaste dagen, maar het gebeurt wel bijna iedere keer als we elkaar zien. Zeg maar 4 keer per week, dan meestal 2 keer maar op zaterdag soms 3 of 4 keer... Maar toch is en blijft het bijzonder, voor ons allebei. We zijn toch wel een beetje verslaafd...
Als wij elkaar zien doen we het 2 of 3 keer op 1 dag. Helaas zien we elkaar vaak alleen in het weekend en doordeweeks eventjes op school maar verder niet. Dus dan komen we op het wekelijkse gemiddelde van zo'n 5x denk ik.
Wij doen het 2 á 3 keer per week. Geen vaste dagen ervoor. En ik vind dat wel voldoende. Het moet wel iets bijzonders blijven.
het liefst doen wij het 3x op een dag (als we samen zijn dat is ongeveer 3x in de week) helaas zien we elkaar de halve maand niet maar daarna gaan we een weekendje weg dus dan word het knallen!!
mijn man enik doen het minstes 5 keer per week en soms nog wel keer per dag zelf na meer dan 25 jaar het lijkt nooit saaij te worden
hallo wij zijn 40+ en proberen 1 keer per week sex te hebben voor mij als man is dit te weinig het liefst zou ik 2 tot drie keer willen voor mijn vrouw is 1 keer meer dan zat helaas is sex voor vrouwen alleen aan het begin van een relatie belangrijk daarna al snel liever knuffelen dan sex terwijl mannen sex als ontspanning nodig hebben en daardoor sex en liefde ook beter kunnen scheiden ....jammer toch
Ik heb nu bijna 2 jaar verkering met mijn vriend, maar we hebben al ruim 2,5 jaar seks en het is geweldig! De seks wordt steeds beter en we ontdekken veel nieuwe dingen! Als we seks hebben, nemen we er ook uitgebreid de tijd voor! Als we zin hebben, hebben we seks en anders niet, zo simpel is het en de ene week is dat meer dan de andere week. Gemmiddeld zal het zo'n 3 a keer per week zijn dat we seks hebben.
ik ben 18 en mijn vriend 21, we zien elkaar ongeveer 3 a 4 keer in de week en hebben dan gemiddald wel 2 a 3 keer seks op een dag. In totaal dus ongebeel 8 tot 12 keer in de week. Ook wanneer we zeggen dat we geen seks zullen hebben hebben we het alsnog, omdat het het dan alleen maar leuker maakt. Ik kan mensen die niet tot amper seks hebben eigenlijk heel slecht begrijpen, seks is lekker en een manier op genegenheid naar je partner te tonen denk ik. De seks wordt op een of andere magische wijze ook elke keer weer beter;)
Als maagd ben ik het huwelijk ingegaan en had nog nooit gedacht dat ik zo zou omgaan met sex. Ik en mijn man zijn nu ruim 8 maanden getrouwd en we doen het zo 6 keer per week. De weekenden zijn echt helemaal fantastisch dan wel meerdere keren per dag... Neeh een sleur dat kennen we niet... Zelfs als we de hele dag gewerkt hebben en geklust in huis tot in de laatste uurtjes... Op het moment dat we in bed liggen moeten we wel 1 keer vrijen... Gewoon geweldig...
wij doen het soms een keer per maand soms ook een maand heele maal niet ik heb meer zin dan hem en als we een keer seks hebben is het snel af gelopen.
Ik heb zo'n 5 keer per week sex , maar soms (Vooral in het weekend) doen we het 2 keer per dag of soms zelf 3 keer. En ik heb nu al 21 maanden een relatie. Bij mij word de sex tot nu toe alleen maar beter.
ik heb nu al 6.5 jaar een vaste relatie. En de laatste 5 maanden heb ik geen sex met hem gehad, het klinkt raar maar ik heb nu 3 maanden een relatie met een man oohh die kan er wat van, alles mag en niets moet, ik geniet nu eindelijk van de sex. Wat ik eerst niet kon
Ik en mijn vriend wonen nog niet samen maar bijna altijd als we elkaar zien hebben we sex, die ook heel goed is ;) Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik vaker zin heb dan hij! We doen het alleen niet als ik ongesteld ben (omdat hij niet wilt). Ik hoop dat als we samen gaan wonen de sex nog steeds zo goed blijft!

feedback: Ik heb nu bijna een jaar een relatie met mijn vriend, maar wonen niet samen! Daardoor zien we mekaar meestal op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en bijna altijd als we mekaar zien dan is het raak. We proberen ook steeds vanalles uit wat de sex spannend houd! Gewoon een winkel binnelopen en wat leuks uitzoeken.

We kennen elkaar een half jaar en wonen niet bij elkaar in de buurt...we zien elkaar alleen de weekenden en hebben dan minimaal 4x sex...soms zijn we moe en is het goed als we geen sex zouden hebben, maar uiteindelijk komt het er dan toch altijd nog van. Toen we een weekje op vakantie waren, hebben we echt ongelooflijk van elkaar genoten, niet gelogen hebben we 19x sex gehad..dat is het leuke als je elkaar niet zo vaak ziet
Mijn vriend en ik zijn nu bijna 4 jaar samen. En als het aan hem ligt hebben we 3 of 4 keer per week seks. Ik heb er alleen zelf geen behoefte aan. Ik vind 1 x in de 2 maanden ook prima. Als ik helemaal relex ben kan dit ook wel 4 x op een dag zijn maar meestal niet. Hebben nog meer vrouwen dit probleem? Ik ben zo bang dat ik mijn vriend teleur stel. Hij zegt dat hij het niet erg vind. En doet het vaak met zichzelf. Kan iemand mij een tip geven hoe ik vaker zin in seks krijg?
ik heb het liefst elke dag seks , behalve tijdens mijn menstruatie. Ik en mijn vriend zijn nu 5 maand bijelkaar. Hij is 18 ik 16.. Jong dus!

Ik en mijn vriend zien elkaar eigenlijk alleen in 't weekend en soms een keertje doordeweeks, maar ik heb liever dat ik verrast wordt dan dat we elke keer maar weer moeten, of ik verras hem natuurlijk!! Zegt niet dat het niet veel vaker kan, ben alleen altijd bang dat het dan daar om gaat draaien...

iedere dag! Mijn vriend en ik gaan nu net iets langer dan 8 maanden met elkaar, maar bij ons is het echt iedere dag,soms wel 2 of 3 keer. Ons maakt het alleen maar verliefder op elkaar,ik bedoel seks is toch van elkaar genieten?
ik en mijn vriend hebben nu inmiddels een half jaar. Hij woont ver weg maar ondanks dat zie ik hem wel elke week, we hebben regelmatig sex maar alleen wanneer hij het wil en ik het wil dusjaa
agenda er bij om sex te hebben ,nix voor mij....elke weekend nix voor mij....dats toch allemaal te voorspellend ik houd er van verrast en overdonderd te worden.met mij sex leven is nix mis 6 a 7 x per week mmmmmmmmm het blijft lekker ...mag wat mij betrefd zelfs wel meer...
Ik denk dat vreemdgaan voor vrouwen inderdaad een teken is dat er iets mis is in hun relatie. Voor mannen geldt dit denk ik ook wel, maar op een totaal ander gebied. Mijn mening is dat vrouwen vreemdgaan omdat ze op gevoelsmatig gebied iets missen. Mannen gaan vreemd omdat ze op seksueel gebied iets missen of omdat ze de uitdaging verloren zijn in hun relatie. (oftewel het jagen) Jammer voor de mannen is, is dat ze dit niet zelf beseffen en vrouwen wel.
je moet elkaar toch kennen vertrouwen,
En als je misbruik maakt van het vertrouwen,
Tja dan vragen ze toch zelf om problemen. Je merkt toch wel als er wat is,
Normaal ligt de mobiel altijd optafel,
En ineens gaat die altijd in de broekzak,
Zodat je niet merkt dat eriemand kan smsen,
Maar je merkt het op 1 of andere maier altijd,
Dat er wat is,en liegen? Vroeg of laat komt het toch naar boven dat er gelogen is,maarja,hoe dan ook,het doet pijn en het voel shit als je ziet,dat er achter je rug
Iets gedaan wordt,waar je helemaal niet blij meebent. Maarja wat doe je der aan,je kan alleen maar om eerlijkheid vragen en bieden meer niet. Ik vind het belachelijk dat er meiden en vrouwen zijn die zo zijn,achter je rug om,
Met der ex smssn en mailen,zielig hoor,
Net kleine kinderen,bha om misselijk er van te worden
Ik ben nu 20 maanden met mijn vriend en omdat ik hem alleen in het weekend kan zien (i.v.m. Werk & drukke studie) doen we het alleen op vrijdagavond en zaterdag. 2x per week dus.
Mijn vrouw en ik vrijen elke dag met elkaar. We zijn beide echt verzot op sex. Dat waren we al toen we verkering hadden met elkaar en dat is nu we getrouwd zijn niet anders geworden, het is er zelfs beter op geworden. We zijn niet alleen getrouwd we zijn elkaars beste vrienden. Maar welke andere reden heb je om met elkaar te trouwen? Ik weet welke mannen haar opwinden en zij weet welke vrouwen mij opwinden. Alleen tijdens haar periode hebben we geen sex, dus zeg dat we zo om de 4 weken dan anderhalve week geen sex hebben (vanaf dat ze stopt met de pil tot na de menstruatie).
Mn vriend en ik wonen nog niet samen dus als we elkaar zien dan is het meestal raak, zo'n 4-5 keer per week. We lusten er ook allebei wel pap van. Vrijen is voor ons echt een feestje. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik wel vaker zou willen dan hij..
Hallo,
Het is niet waar dat mannen vaker zin hebben in sex (was het maar waar)! De samenleving denkt (ten onrechte), door de socialisatie dat mannen altijd zin hebben. Mannen hebben hun hoogtepunt rond hun 20ste jaar. Vrouwen daarin tegen zijn bereiken deze piek rond 40 jaar. Bij mannen neemt de kracht, zin in sex en het opbrengen ervan steeds af vanaf 25 jaar. En een vrouw begint pas rond 40
Jaar. GROOT PROBLEEM!!!! Ik heb zaterdag en zondag sex met mijn man soms is dit één keer in de twee weken!!
Als het aan mij zou liggen zou ik elke dag wel seks willen hebben (missch.wel een paar x op een dag zelfs!). Wij wonen niet samen en als we elkaar zien kunnen we niet elke keer seks hebben. Hij is altijd na het seksen van: de condoom is toch niet gescheurd he, toch geen sperma binnengekomen (stresskip). Echt niet fun,maar hij is wel lekker.. Eerst faalde hij ook veel, bakte dr niks van. Nu is hij buikspieroefeningen gaan doen en de seks is geweldig als we seks hebben!! :D
Ik heb 1x per week seks, maar wel hele goeie! Het heeft eerder te maken met het feit dat we niet samenwonen. De spanning wordt wel de hele week lang opgebouwd, zodat er op zaterdag echt vuurwerk wordt gemaakt! Maar als we samenwonen zal het denk ik nog veel vaker worden ;) Het verveeld in ieder geval nooit!
: Ik heb 4 a 5 keer per week seks met mijn vriend die ik nu inmiddels 15 maanden ken en daarbij komt ook nog dat we nog niet eens samenwonen, wanneer we gaan samenwonen zou het wel eens meer kunnen zijn. We hebben geen vaste tijden of dagen. We doen wanneer we allebei zin in hebben.
mijn vriendje en ik zijn net een stelletje, het enige probleem is dat hij heel ver weg woont dus we elkaar alleen in het weekend kunnen zien. En hij mag ook heel vaak niet blijven slapen van zijn ouders, dus doen wij het vaak op een zaterdag of zondagmiddag
Kwantiteit is ook belangrijk. Alleen mensen die genoeg sex hebben zeggen dat dat niet zo is.
Ik ben nu 9 maanden bij deze man.. We zijn net samen gaan wonen en we zijn smoorverliefd. Dit uit zich dan ook in een geweldig liefdesleven. Ik schat het gemiddelde per week op 5 a 6 keer! We maken soms een afspraak om het niet te doen zodat we wat slaap in kunnen halen! =)

Zo raar vind ik het niet als een man geen zin heeft. Vrouwen hebben toch ook vaak (of iig soms) geen zin? Dus vrouwen: als je man geen zin heeft: don't worry!
met een vaste relatie gemiddeld 2-4 keer in de week misschien soms meer maar echt niet minder. En nee daar zijn geen vaste dagen voor.
ik heb het 8 maanden met me vriend, en iedere x dat we mekaar zien doen we het ook. Dat is zoon gemiddelde van 3 of 4 x per week.
elke dag als we samen zijn, waar we zijn daar gebeurd het ook :) 10 maanden samen en het is nog lang niet saai (met behulp van rare standjes en de meest gekke plekken)
wij zijn nu al 6 jaar samen (en hij is tevens ook mijn 1e) en hoe meer tijd er voorbij gaat hoe minder sex er is. Dit is dan ook altijd het knelpunt mbt de ruzies. Ik heb van alles geprobeerd maar op de 1 of andere manier komen we niet verder dan 2 keer per maand (en dan gemiddeld 2 min :( .... Tsja je kan wel zeggen dat dit zeer frustrerend is, en dat andere mannen nu toch wel vaak (onbedoeld) aantrekkelijker lijken. Ook al zou ik nooit vreemdgaan. Ik heb toch ook gwoon mijn behoeftes (op mijn 21e!!) aan sjans heb ik verder ook geen gebrek, waar het aan ligt is mij een raadsel...............advies???
bij mij is het een ander verhaal. Het begon met wat afspreken en hadden vooral veel sex altijd. Perfect natuurlijk. We hebbe een lekkere sexrelatie kan niet beter. Maar nu ben ik verlieft en hij niet:( het lastige is wel dat we elkaar niet vaak kunne zien mischien 1 of 2 keer in de week. Maar dat zijn dan wel de dagen waar ik naar uitkijk.
Mijn vriendje studeert aan de andere kant van het land, maar de dagen dat we bij elkaar zijn (vrijdag, zaterdag, zondag)hebben we dan ook seks. Geen vast dagdeel, gewoon wanneer we zin hebben. Verder lopen we elkaar hele dagen uit te dagen, grapjes maken enz. Een spannende relatie dus, maar komt misschien omdat we pas een half jaartje hebben....???
telt de dildo ook?
1x per 2 jaar
We wonen nog appart bij onze ouders. Maar als we bij elkaar zijn, soms wel 4x in de nacht. Of 3 overdag. Of 2x 's avonds. Als we de hele dag samen zijn, dan bij het wakker worden, vervolgens onder de douche. Ontbijten, boven in bed gaan liggen en nog een keer. Boodschappen doen, winkelen. 's avonds eten, opruimen, en lekker douchen, en dan weer. Vervolgens even tv kijken, en dan voelt de een weer aan de ander en dan nog een keer, en uiteindelijk vallen we in elkaars armen in slaap!

helppppppppppppp ik hebt kut sexrelatie,ik word echt para dat ik steeds word afgewezen door mijn vrouw,ik hou van haar maar hou t niet meer vol
Pff.. Elke dag? Ik vind het allemaal niet zo geweldig. Ik vind 1 keer per week meer dan genoeg. Hebben jullie geen leven ofzo? Ik zou er niet eens tijd voor hebben elke dag:|
ik heb nu een relatie van ong 6 maanden het verschild nog al. Als ik bij hem slaap zo vaak mogelijk en meschien 3 keer in de week ofzoiets. Ik vind het heerlijk hij ook.
t liefst iedere dag,
Maar wegens de drukke baan van me vriend ,
Komen we niet meer dan 1 keer per 2 weken aan onze trekken
sex is heerlijk daarom doen wij het zo vaak als het kan. Minstens 4a5x in de week. Het begint met uitdagen overdag en dat is leuk en we genieten er van.. Al 5jaar
Tja, ik zou graag ook vaker vrijen, maar hij heeft maar af en toe zin. Hoogstens 1x per week...! Ik voel me daar vaak rot over. Hij zegt dat hij gewoon niet zo een behoefte heeft om het te doen. Maar goed, je gaat jezelf van alles afvragen, vind hij me niet meer mooi?, houd hij niet meer van me? Jeetje, ik begrijp er niks meer van....
We komen thuis en vliegen er in. Elke nacht slapen we samen en dan gebeurt het ook! Soms wel enkele malen als we wat geiler zijn!
: 3maal per jaar vrouw geeft geen goesting , komt het door de medicatie of wat ik lig er wel van wakker , wat doe je eraan er word ook niet over gesproken
Voor een goede relatie tussen man en vrouw is geven en nemen elkaar respecteren en gemiddeld 5 keer per week met elkaar dat is goed voor de verstand houding en is goed voor het aanvoelen van elkaar dan heb je weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen
wij doen het iedere dag , en houden er de spanning in . Tijd voor elkaar maken , elkaar beminnen , voorspel bij elkaar en met elkaar en dan 2x na elkaar . Soms dat we de nacht in morgen zien veranderen en het ondertussen een uurtje of 6 is eer we de ogen sluiten , En het is nog steeds iedere dag even liefdevol , en uitdagend naar elkaar toe. Ik zou het een hoop mensen gunnen , als wat ik in mijn relatie heb
nouu... Als we condooms hebben zo'n 3 keer per week,, ander niet=(
volgens mij gaat het er niet om hoeveel keer per week.maar hoe je je sex beleefd wij doen het 2a3keer per week maar ook wel 1keer maar als we het doen spatte de vonken er van af. Vroeger wou ik veel meer als zij maar sinds ik kinderen heb ben ik gesteriliseerd en zij gestopt met de pil, sinds die tijd is het andersom, we zijn nu 24jaar bij elkaar zij is 39 en ik ben 43. En nog erg verliefd op elkaar mischien is dat het wel
Op dit moment staat het op een laag pitje wat helemaal niet naar mijn zin is!Ik wil veel vaker dan hij maar hij wil liever alleen even knuffelen..en als ik vraag waarom wil je niet is het dat weet ik niet en af en toe kan ik daar vrij geïriteerd op reageren. Misschien ben ik wel te veeleisend maar ik geniet er van is het dan raar dat ik zo reageer, en dan ben ik ook zo'n drama geval dat ik weer eens wil dat hij nu eens begint in plaats van ik!
zo vaak mogelijk, iedere dag van de week, ieder uur, op elke plek denkbaar
Komt uit op een gemiddelde van ongeveer 8 x per week

zo vaak mogelijk
Mijn vriend is 13 jaar ouder, heeft eindelijk een echte, drukke baan maar er is geen actie meer in te krijgen(3 jaar relatie). Af en toe op zondagmorgen zo'n suffe 5-minuten sessie. Leuk hoor;-(((
Heb het zelf ook enorm druk en hoef op het moment echt de gemiddelde Nederlander niet in te halen maar 1x per maand doet t m niet voor mij. En dat vergeleken met de 6x per dag in het begin! Baal!!!
Voor butterfly:
Kappen met die relatie!Ik wil ook minstens 1 x p wk sex anders word ik gillende gek(man).Maar bij mij is geen vrouw voor handen.Kom dus maar naar mij toe!Ben
18 x per week
Ik wil wel dagelijks maar mijn vrouw komt niet verder dan eens in de twee weken. Kutkutkut.....
elke nacht dat we bij elkaar zijn.
Haha ahum, zal ik toch nog even tot 2014 moeten wachten ;) zolang duurt het nog voor mn schatje thuis is, en ja hij is het helemaal waard om zolang te wachten, geloof me maar...
ik zou het liefst iedere dag willen maar hij niet ik moet geluk hebben als het 1x in de week gebeurt en eerst dacht ik dat het aan mij lag maar dat is niet zo.
nou mijn vriend en ik hebben gewoon elke dag sex en we zijn al 5 jaar bij elkaar
Het is niet de kwantiteit die belangrijk is, maar de kwaliteit.
lees allemaal ook eens het artikel over vreemdgaan :))

Persoonlijk doen mijn vriendin en ik het ongeveer 3 tot 4 keer in de week. Zij wilt GEEN voorspel, ik herhaal GEEN voorspel. Vreemd toch.... Ik wil iedere dag wel en soms ook vaker op 1 dag. Zij niet... En dat brengt me weer bij het artikel over vreemdgaan
Ik heb niet altijd zin, maar hij wil elke dag.Ik kan 3- 4 keren per week.....
Ik doe het elke dag. Ik ben nu al 2 jaar me hem samen, maar het wordt niet saai. Hij moet ook altijd veel werken en dan is het wel fijn als je 's avonds elkaar kunt zien dat je dan nog even lekker kunt genieten van elkaar. Zo geef je je relatie ook een sterke band.
het is niet de kwantiteit, maar de kwaliteit die telt. Een keer goede seks, met een vrouw waarvan je houdt en het is wederkerig, kan voor een lange tijd een fijn en goed gevoel geven. Dat gezever over aantallen maakt alleen maar mensen ongelukkig. Wordt nu eindelijk een volwassen. H.
het liefst elke dag, maar het is maar 2 a 3x per week...
Toen we nog niet bij elkaar woonde, iedere keer als we elkaar zagen...Soms 2 keer! Nu in het nieuwe huis is dat niet meer zo. Paar keer per maand.
ik en al 10 jaar bij de zelfde,en ik wil nog elkedag, liefst 2x maar zij niet. Soms een keer per 2 weeken dus grrrrr....
nou geloof me ik heb iedere dag sex en blijf het ook nog gewoon leuk vinde dus ja waarom niet

Heb een lesbische relatie en vanaf het begin is het ongeveer een keer in de drie weken... Veel te kort naar mijn idee. Maarja wat kan je eraan doen. Ze vind het wel erg lekker maar... ???
het leek ons interessant om eens bij jullie te rade te gaan naar jullie 'gemiddelde per week'. Hoeveel keer per week hebben jullie gemiddeld seks? Ik denk ongeveer 2. Hebben jullie er vaste dagen voor? Nee, het is maar net wanneer we elkaar zien en of we zin & tijd hebben. En is het voor jullie voldoende? Voor mij wel, ik weet niet hoe het met mijn vriend zit of zouden jullie meer willen? Soms, licht er aan hoe ik me voel.
elke dag
Het liefst elk uur
Ik heb altijd zin

elke dag
hallo, vroeger een keer of drie in de week, maar tegen woordig niet meer dan 3 maal in de maand hoor.
10 keer per week
Al drie jaar lang en het is altijd nog even spannend

Ook ik heb een vriend van wie ik vind dat hij te weing zin heeft....gemiddeld komen we net aan een keer of 3 per maand, nog niet eens 1x per week dus!!! Ik wijt het maar aan een drukke baan, zorgen op het werk, veel hobby's die tijd vreten en het feit dat de verliefdheid is vervangen door liefde (hoewel ik dat laatste een slap excuus vind). Hij zegt dat hij gerust wel zin heeft, maar niet steeds het initiatief wil nemen. En dat terwijl ik vaak genoeg het initiatief neem waarop hij dan zegt "nu even niet schatje!". Tja, wat moet je dan he? Hopen op betere tijden maar....enne, voor iedereen met ditzelfde 'probleem': succes!
wij doen het elke dag en vaak wel meerdere keren per dag en we genieten daar beide volop van!! Het is nooi een sleur er is veel afwisseling, de ene keer de lang en uitgebreid de andee keer een vluggertje op de keukentafel, maar genieten doen we!
Ik zie mijn minnaar niet zo vaak. Hij is getrouwd. Maar als we elkaar zien is 't een dag vol passie. We delen liefde en passie en doen 't wel 5 keer op een dag, gerekend binnen 10 uur. Het gaat niet eens om de seks, maar om de passie, de liefde die we samen delen wat iedere keer dat verlangen opwekt, keer op keer. Samen zijn we in 't paradijs. Zo'n liefde en passie heb ik nooit eerder beleefd.
Wij zijn 6 jaar samen en 5jaar getrouwd we hebben 3 kindeen en we hebben gemiddeld 2 keer sex per week.De ene week wat meer de andere week wat minder.We voelen elkaar goed aan dus binnen onze relatie is dit een gezond sexleven.
Hay mijn vriend en ik doen het liefst de hele dag door.. We wonen nu al een half jaar samen en doen het bijna elke dag. Is het niet in bed dan is het wel s'ochtends onder de douche. Ik kan geen genoeg krijgen van hem.. Voor dat we samenwoonden was het 3 a 4 keer in de week. Maar geen vaste dagen. Denk dat bij ons het sexleven een grote rol speelt.. Het is echt net een paradijs...
Dagelijks, liefst meerdere malen. Mijn mannetje vind het allemaal prima!
We zijn nu 15 jaar gelukkig getrouwd en hebben het fijn samen ook sexueel klikt het samen. Maar we hebben een druk leven en ik ben blij dat ik soms even niets hoef of moet. Dan heb ik vaak niet meer de puf of neem het iniatief niet tot sexuele uitspattingen. Maar als mijn partner dan het iniatief neemt heeft hij niet heel veel overedingskracht nodig en krijg ik vlug zin. Of maak soms zin.Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet diegene ben die begint. (eigenlijk niet leuk voor mijn partner, waar hij zich ook soms om beklaagt)We zitten op een gemiddelde van 4 keer per maand

ik heb regelmatig sex met mijn vriendin zo'n 3 x per week als t aan mij ligt is dat er dag maar ik moet de eerste vrouw nog tegenkomen die dat tof vind
Ik en mijn vriend zijn meer dan een jaar samen, en zelfs als ik in de rode feestdagen zit doen we het nog. Als we elkaar zien doen we het bijna altijd. Kunnen geen genoeg van elkaar krijgen!!!!
Heb nu momenteel een relatie van 3 a 4 maanden dus dat kan verklaren waarom, maar we hebben als het kan zo een 4 keer per dag sex ik denk zelf dat mijn vriendin dit meer doet om mij te plezieren want ik weet dat het bij haar na 2 a 3 keer per dag pijn gaat doen dus vandaar dat ik probeer te minderen maar helaas is het niet zo makkelijk .. *Zucht* het zal wel mijn leeftijd zijn denk ik ''17''
Dag lezertjes,
Ik heb hetzelfde probleem.Ik doe het max. 1ne keer in de maand terwijl ik het liefst alle dagen zou willen.Maar blijkbaar heeft mijne vriend geen tijd of 'geen zin' gisteren heb ik er eindelijk is over gepraat en hij had er niet eens een uitleg voor.Ik vraag me soms af hij me wel aantrekkelijk vind het doet me enorm veel pijn telkens te worden afgewezen.IK heb me nog nooit zo abnormaal gevoelt :(.heeft er iemand soms tips om mijn vriend op te winden? Een onzeker leeuwtje :(
Ik zou het het liefst elke dag doen.. Maar ach tja we wonen allebei nog thuis en elkaar zien gebeurt dus op afspraak jammer genoeg dus nu is het 1 keer per week.. Tenzij ik ongesteld ben dan helemaal niet.. En aangezien hij ook werkt gaat het al helemaal moeilijk.. Dus ik moet best wel blij zijn met die 1 keer per week af en toe 2,3 keer
Huu, 18 jaar samen 3 kids en 2500x al gedaan. Reken maar zelf uit haha
3x per week gemiddelt alleen mijn vriend houd er niet van om de rooie zee te bevaren
ik doe gemiddeld 5 keer per week, we hebben geen vaste dagen voor. Het is wel elke keer raak als ik m weer zie. Vooral als we elkaar 1 of 2 dagen elkaar niet hebben gezien kunnen we veel op een dag doen.
Ik ben ontzettend gek op mijn vriendin, ze ziet er geweldig uit, heeft een mooi gespiert lichaam, is erg lief en sociaal..maar bij mij is er iets niet in orde denk ik, want mijn sexgevoelens zijn er niet ( meer ) ik begrijp er helemaal niets van, en ben bang mijn vriendin erg tekort te doen..ik ben zelf ook een vrouw, het gaat dus om een lesbische relatie..
ik heb een hele lieve man .we hebben regelmatig sex maar als hij boos is over iets wat nergens op slaat dan raak hij mijn niet aan .hij is erg sex gericht dus dan ga hij achter internet zitten als ik er niet ben en dan kijk hij naar porno of gaat achter de web cam zitten eerst vond ik het walgelijk wat hij doet.maar nu denk ik je kan het beter daar op zoeken dan echt vreemd gaan ik weet niet hoelang ik dit nog vol hou maar wil hem ook niet kwijt zelf hou ik de eer maar aan mij eigen maar ik hunker zo erg naar liefde en niet alleen aan sex.want sex kan je overal krijgen als vrouw zijnde ik zie het wel hoe het afloop maar op deze mannier hou ik het niet lang meer vol
ik sabrina heb geen sex meer met mijn man. Hij heeft geen sex gevoelens meer . En wil ook die pillen niet slikken . Wij zijn altijd samen dag en nacht. Ik mis de sex wel maar probeer eraan te wennen dat ons sexleven voorbij is.ik ben 42 en mijn man is 53.wie heeft daar al ervaring mee met deze situatie?.want ik vindt het best moeilijk
ik ben nog vrij jong maar in me relatie die ik nu heb van 2jaar is 1x in de maand veel soms een paar maanden helemaal niet ik het liefst elke dag
Ik en mijn vriend hebben niet bepaald "vaste" dagen dat we seks hebben.. Het gebeurt alleen als we er allbei zin voor hebben.. Een echt gemiddelde hebben we niet. De ene week is het bijna elke dag en de andere week gewoon helemaal niet.
Mijn vriendin heeft vaak last van haar buik, dan is ze weer moe, dan heeft ze gewoon ouderwets "geen zin". Dus we hebben nu 1 a 2 keer per maand seks. Echt veel te weinig, ik wil minstens 2x per week seks en dan kan je me oversekst noemen maar we zijn nog wel jong, ik ben 20 en zij is 18 dan zou je toch denken dat het rook uit bed zou moeten komen, nou niet dus. Ze zegt altijd dat als we het gedaan hebben dat ik volgens haar heel goed ben, nja dat is dus goed dus daar zou het niet aan kunnen liggen. Maarja, wat is het dan :s ik weet het niet meer en ik wordt er ook gewoon chagerijnig van.
Ik heb net verkering met een knappe vrouw en wil vaak sex met haar. Als ze er is kan ik niet van haar afblijven. We wonen nog niet bij elkaar en zien elkaar niet iedere dag. Zij wil lang niet altijd sex, zelfs niet dat ik aan haar zit. Als ik een erotisch smsje stuur, krijg ik geen antwoord, is de batterij ineens op of krijg ik een erotiek-loos berichtje terug dat de buuf er is of zo. Als we wel gaan sexen, krijg ik haar wel op stoom, maar voordat het zover is... Wat is dat toch met vrouwen?? Als je elkaar net kent zou je toch niet van elkaar af moeten kunnen blijven??? Dat belooft vast niet veel goeds voor de toekomst. Gemiddeld nu (dat was de vraag); 1 x per week. Dat is absurd weinig voor verliefde stelletjes.
mijn vriend is altijd moe als ik seks wil
Maar als hij iets leuks met zn vrienden gaat doen
Is hij klaar wakker.. Dan ben je toch niet sexverslaafd
heb de verhalen gelezen maar waarom moet iedereen elke dag seks mijn man en ik doen het alleen als we daar zin in hebben en dat is best vrij vaak maar doe je gewoon seks of doe je seks uit liefde dat is een heel verschil
Zijn 8 jaar getrouwd,en zonder dollen,doen het bijna nog steeds elke dag! De ene keer wat uitgebreider dan de andere keer natuurlijk,maar altijd toppie,toppie! Vrouw 39 jaar.
Mmm, gemiddeld... Dit weekend 4 keer en afgelopen week 2 keer. Dat zou 6 keer per week zijn. Maar soms is het 2 keer...dat haalt het gemiddelde weer naar beneden. We zijn 22 jaar bij elkaar, 35+ en 3 kinderen maar Denk dat we toch nog boven gemiddeld uitkomen. Vaste dagen hebben we niet hoewel het vaak 's nachts is want dan slapen de kids. In het weekend 's morgens als de kids beneden zijn. Tsja..het liefst zou ik het doen wanneer ik zin heb maar dat kan helaas niet zomaar haha. Maar ik klaag niet!
bijden zijn we 37 en al 18 jaar bijelkaar
En gelukkig hebben we nog elke dag heerlijke sex
Ik ben echt blij met die lekkere man van mij

ik ben al 30 jaar, ben nu 55 en vanaf onze trouwdag doen we het elke dag minstens 1 keer
Ik ben een lange tijd vrijgezel geweest, en heb voor mijn huidige relatie nog nooit eerder een relatie gehad. En dus ook geen sex. Al die tijd heb ik gedacht dat de jongen altijd sex zou willen. Nu heb ik een relatie van inmiddels bijna twee jaar en wonen we samen, en het tegendeel is bewezen; Meneer is of te moe (en gaat meteen slapen) of er komt iets op tv wat hij graag wil zien. Of hij heeft een kwaaltje waardoor hij het absoluut niet kan opbrengen! Hij beweert dat het niet aan mij ligt. Al met al hebben we gemiddeld 2 keer in de week sex (als ik geluk heb) We zijn een perfect stel, een geestelijk gezien passen we echt super bij elkaar. We hebben dezelfde intresse's, en kunnen ontzettend lachen samen. Alleen ik ben bang dat op den duur ik er genoeg van krijg. Ik ben in de bloei van mijn leven dus dit kan toch niet goed zijn (hij niet hij is al 7 jaar ouder) We hebben er vaak ruzie over, en komen er niet uit. En ik.... Ik heb geen idee wat ik moet doen ?!?!?!?
Wij hebben twee kinderen, mijn vriend drukke verantwoordelijke baan met overuren, ik werk 32 uur. Wij doen het gemiddeld 4 keer per week. En soms, net zoals gister twee keer achter elkaar. En soms 6/7 dagen achter elkaar. Wij hebben niet te klagen! Een bijkomstigheid: kans op overspel is dan ook minder (voor beiden)!? Tip: Ga eens naar een sexshop en haal de leukste speeltjes op voor wat extra spanning (voor beginners één keer per jaar een ander speeltje).
Wat jammer al die verhalen die ik lees. Seks hoeft toch niet altijd in de slaapkamer. Seks kan overal. Ik heb nu een relatie van 3,5 jaar en wij zitten altijd aan elkaar als we bij elkaar zijn. En daar vloeit dan vanzelf meer uit. We hebben een LAT-relatie, misschien is het dat wat de spanning erin houdt. In ieder geval smelten we nog steeds voor elkaar en lopen we vaker zonder kleren aan door het huis dan met kleren. Wij zijn ook de jongste niet meer allebei tegen de 50, maar het blijft mooi. Ik denk dat wij boven het gemiddelde uitkomen en dan hoeft de daad nog niet eens tot een hoogtepunt gekomen te zijn. Dat is dan minder belangrijk (voor hem)
5x per dag:p
het is niet altijd een must maar het is wel fijn als je een overeenstemming met elkaar heb om het te doen alsje er maar geen dwang van maakt van het moet 3x of 4x enz.
mijn man en ik zijn nu zon 8 jaar samen. Als wij het 1 keer in de maand doen is echt veel. Sinds wij kinderen hebben ben ik veel te druk met hun. Ik ben savond zo moe dat ik er eigelijk niet eens meer aan denk. En de gevoelens van mijn man eigenlijk vergeet. Is dat normaal of ben ik de enigste die hier last van heeft.
ik doe het elke dag wel met mijn vriendin ik ben heel erg seks verslaafd
Mijn vriend en ik zijn 3 jaar bij elkaar en we doen het gelukkig nog steeds 2-3 keer per week..of meer en dan op 1 dag wel meerdere keren :)) je moet het leuk houden..en je moet tijd hebben.. And afcorse aantrekkingskracht ;) zonder dat komt er niks van
Me vriend en ik zo'n 3 keer ongeveer doordeweeks meestal. En ik slaap elke week in het weekend bij hem en dan doen we het zo'n 4x of meer soms zelfs in die ene dag. Dus ik denk een keer of 8 per week gemiddeld. Hij wil meestal wel , Ik ben vaak degene die zegt nee nu even niet Maar dat is dan omdat we weinig tijd hebben (ik wil er geen haastwerk van maken) of omdat ik heel moe ben.
ik ga nu een half jaar met mijn vriend en wij hebben zo ongeveer 6 x in de week sex soms meedere xren op een dag
ik wordt straks weer verwent (man) wij hebbe nu bijna 15 maande een relatie en zijn nog steeds miss. Wel meer verliefder op elkaar en hebbe minimaal 4x per week sex en dat is helemaal super
uhmmmm aan deze verhalen te zien komt iedereen aan zijn behooeftes wil je echt tot uiterste op dat gebied een maand geen sex eind van de maand zal je punten bereiken die je nog nooit eerder hebt bereikt
Energie zal gieren door je lichaam letterijk nog nooit zal zo heerlijk zijn maar het is allemaal Kwestie van VolHouden 16,
reactie: 3 reactie's onder mij: Ik begrijp dat het verschrikkelijk moeilijk is ik heb net hetzelfde probleem ik waat echt niet wat te doen om hem op te winden ik heb lang gedacht dat het aan mij lag.Ik kom verschrikkelijk tekort bedriegen doe ik niet meer soms wenste ik dat hij me is spontaan wou bevredigen :(
reactie: nou mijn vriend heeft heek vaak geen zin hij is ook 9 jaar ouder maar hij is vaak moe ofzo en ik heb wel 3x op een dag zin..(niet elke dag)
Dan ben je toch niet sexverslaafd
reactie: Mijn vriend is altijd moe, hij heeft naast zijn (part)time baan nog een parttime studie, zit veel achter de pc, ook recreatief, en veel achter de tv. Vroeg mee naar bed wil hij niet, wnat dan heeft ie nog geen zin om te gaan slapen. Heb ik em uiteindelijk zover dat ie mee naar bed gaat, draait ie zich om en is weg.... Ik weet het, in het begin van eenr elatie is alles nog spannend en wil je elkaar zoveel en zovaak mogelijk. Maar we hebben nu 2 jaar wat en soms gebeurt er gewoon 2 weken niks, omdat meneer moe is (of ik als hij pas om 12 uur naar bed komt). Ondertussen zit wel zijn hele bijna nieuwe pc al vot met porno. Als je daar tijd voor hebt, kan ie toch ook wel even tijd voor mij maken. Ik onderneem geen actie meer tegenwoordig, ik zie t wel...
reactie: oei, ik zie dat ik wel heel erg buiten de boot val. Mijn man en ik zijn nu 6 jaar bij elkaar (en zijn best nog jong <30) maar helaas heeft hij bijna nooit zin. Ik denk dat eens in de drie maanden meer in de buurt komt en helaas mis ik de intimiteit enorm.
reactie: Ik heb meerdere lange relaties achter de rug en heb daarvan geleerd dat de eerste periode van de relatie het sexleven spannender en daardoor voor het gevoel intenser is. Na verloop van tijd ken je elkaars lichaam en verdijnt de spanning enigzins maar door de kennis van elkaars lichaam blijven de vrijpartijen toch zeer fijn!! De frequentie wordt gedurende de relatie vaak wel wat minder, maar het gaat mijn inziens om de kwaliteit niet de kwantiteit ( Met mijn huidige vriendin (twee jaar samen) vrij ik gemiddeld zo'n twee keer per week.
reactie: Ik zit nu in een relatie met een hele lieve man. Een probleem is dat ik hem niet zovaak zie, Meestal maar een keer per maand, doordat we het beiden heel druk hebben met onze carière. Maar als ik hem zie kunnen we niet van elkaar afblijven. Die ene dag in de maand dat je elkaar ziet moet je natuurlijk goed benutten. Ik heb geen tekort aan sex omdat ik weet dat hij niet van me kan afblijven en me heel aantrekkelijk vind. Zolang hij dat maar duidelijk maakt ( dat hij me aantrekkelijk vind, en van me houd natuurlijk ) ben ik tevreden met mijn sexleven. En okay, ik zal eerlijk zijn, als we elkaar uiteindelijk vaker gaan zien en het blijft 3 of 4 keer per maand dan zal ik het vast wel weinig gaan vinden. Maar voor nu is het genoeg.
reactie: Hallo,dergelijke onderzoeken en zoals hierboven de verhalen van de mensen,en dan terugdenkend aan mijn {ben 62jaar en een vrij zwaar beroep uitgevoerd namelijk stratemaker}huwelijk en daarna mijn vaste relatie,s dat men zich voor het materiele en als maar duurdere leven wat de mensen zich willen veroorloven, een heleboel op het sexgebied en plezier in de erotiek ontzeggen. Ik bluf niet en ik fake niet maar wij deden het zo vaak mogelijk en op ieder moment van de dag en niet alleen in de slaapkamer, als mijn partner of ik zin hadden{gaven we dat aan} waar het mogelijk was en waar het kon, kon ook spannende plekken zijn.Heb op het moment geen vaste relatie,dus het is minder. Maar zal ik weer een relatie krijgen,zou ik zeker ,er aan werken om boven het gemiddelde uit te komen en er zeker ook een spanning in de relatie willen opbouwen.En dat is niet alleen op zaterdag of iets dergelijks een sex willen hebben., maar wannneer je zin krijgt aageven en er dan tegen aan gaan.Dick
reactie: Wij hebben bijna elke dag sex !!!! Maandag bijna Dinsdag Woensdag's bijna Donderdag bijna Vrijdag bijna Zaterdag bijna en Zondag bijna !! Alle gekheid aan de kant, voor mij mag het wel wat vaker dan 1 maal per week, en daar denk ik niet alleen maar aan mij zelf(man) want ik geniet er zeker net zo veel van als ik mijn vrouw een geweldig genot kan bezorgen !!
reactie: momenteel 1x per half jaar. Druk druk druk druk
reactie: ahaha sex is gezond dus we doen het elkedag:P:D we moeten gezond blijven
reactie: in het begin van de relatie zo'n 5-10 keer per week, laatste tijd heeft m'n vriendin veel last van 'hoofdpijn' en moet ik blij zijn wanneer we de 2-3 keer per week halen.. Wel jammer.. En dan zeggen de vrouwen dat ze te kort komen, zoek me op.
Mijn vriendin en ik hebben ook bijna elke dag seks. Geen vaste dagen geen afspraken, al is het op vrijdag en zaterdag wel vaak wat heftiger
reactie: ligt eraan hoe vaak we elkaar zien als ik hem elke dag zie doen we het ook elke dag wel paar keer achter elkaar
reactie: Mijn vriend en ik zijn nu elf jaar bij elkaar. Desondanks is de seks niet minder leuk geworden. De passie laait soms enorm op na een avondje stappen en dan halen we toch echt het bed niet meer. De frequentie maakt plaats voor kwaliteit. In plaats van zo veel mogelijk geile vluggertjes experimenteren we meer en proberen we het elkaar en onszelf zo goed mogelijk naar het zin te maken. Toch moet ik even kwijt, dat ik toch altijd degene ben die het voortouw moet nemen wat seks betreft.Het mag zeker vaker. Nu is het gemiddeld 1 a 2 keer in de week. En dat ik het eigenlijk een beetje zat ben om telkens een 'blauwtje' te lopen bij mijn eigen vriend. Mijn antwoord: porno en masturberen. Maar mannen mannen toch, wat is het gevaarlijk om een mooie geile vrouw in de kou te laten staan. Een geinteresseerde man is dan heeeel verleidelijk. Gr. N
reactie: Ik zie mijn vriend ook in een normale week alleen in het weekend! Dus dat is meestal vrijdag, zaterdag en zondag en met pech valt der nog een dagje af! Et liefst zou ik et 4 keer willen doen int weekend maar komt der niet altijd van! Maar ben wel tevreden over het aantal keer per weekend:P
reactie: Ik en mijn man verschillen twaalf jaar(hij is ouder.)Hij wil wel elke dag sex, maar ik heb niet elke dag zin en soms word hij boos op me.Ik denk dat hij vroeger misschien spannndere sex had met zijn vriendin.Ik durf hem dat niet te vragen.Ben bang dat hij boos word op me.We hebben soms 2 of 3 keer per week.Ik ben altijd zo moe.Ik sta ook vroeg op voor mijn werk,ik zeg altijd tegen hem vrijdag en in het weekend want dan hoef ik ook niet te werken.Maar soms ook op die dagen heb ik geen zin wil ik gewoon slapen.Ik weet niet waarom.Binnen een paar minuten komt hij al klaar terwijl ik soms helemaal geen orgasme heb gehad.Komt het misschien daardoor?Heeft iemand misschien advies voor me zodat ik misschien vaker zin zal hebben.
reactie: mijn vriendin is zo onzeker van haarzelf en heeft veel last van stress en spanning wegens werk en een deeltijdopleiding dat de frequentie nu eerder op 2 keer in de maand ligt.... Wat kun je daar aan doen als man.
reactie: 3x perdag
reactie: wij hebben 8 mnd een relatie en zijn stapel gek op elkaar maar nu is het zo wij hebben in die 8 mnd nog geen sex gehad en als wij bij elkaar zijn dan kussen wij alleen en maken wij elkaar gek maar daar blijft het bij
En dan zegt mijn vriend ik wil het op een hele speciale manier doen maar tot op heden doet hij niks wie kan mij een antwoord op geven
Hij is 53 en ik 54
Vriendelijk dank
reactie: 2 keertjes per week echt niet meer soms wel minder hij laat mij beslissen, maar ik houd natuurlijk ook echt wel rekening met hem
reactie: ik ben nu een jaar samen met mijn vriend en ik hadt van de week een lingerie setje aan met voor het eerst van die plakkousen ik volop na beneden zegt hij "ja mooi"meer niet. Ik ben een meid die het liefste elke dag sex heeft maar het lijkt wel of mijn vriend mijn niet aantrekkelijk meer vindt en er genoeg van heeft en allen sex wilt als het hem uit komt wat moet ik doen?????
reactie: Nou euh, ik zal wel een van de uitzonderingen zijn, want mijn man heeft nooit zin in sex en ik altijd. Als het 1 keer per half jaar gebeurd, is het veel.
reactie: hoi allemaal,
Sex is belangrijk in een relatie, ik en mijn vriend hebben ongeveer 3 a 4 keer per week sex. Maar ons uitgangs punt is het gaat niet om het aantal keren sex wat je hebt het gaat om de kwaliteit van de sex !de tijd nemen voor elkaar.. Aandacht schenken , wat je lekker vind, en het natuurlijk spannend hebben en houden....daar lopen de meeste relaties stuk op!
reactie: Sommigen, zoals ik lees, hebben wel héél vaak seks. En dan kom ik maar met het gemiddelde. Soms zit het er wat boven, maar vaak zit het op het gemiddelde of er zelfs onder. En dat terwijl we allebei nog jong zijn. Ik heb elke dag wel zin, maar hij niet. Dan moet hij dit doen, en dat doen, en zichzelf maar afvragen waarom ik elke dag steeds chagrijniger word, en als we weer seks hebben gehad is het weer goed..
reactie: na i6 jaar samen en een kind mag ik blij zijn met 1 keer in de maand sex, ik denk dat sexs heel belangrijk is in een relatie ,het word op een gegeven moment een broer zus relatie . Dus mijn advies hou het spannend ,anders eindig je net zo als mij
reactie: ik durf niet te zeggen hoeveel mijn vriend en ik sex hebben. Ik geloof nu al haast een maand dat er niks gebeurd is. Gemiddels 1 keer per maand of zo. Nou is het ook zo dat ik meestal het initatief neemt. Zou ik dat niet doen dat gebeurd er helemaal niks. Ik heb er geprobeerd over te praten maar niks lijkt te helpen. Heb ook meerdere malen geprobeerd hem op te winden. Niks lijkt te helpen en begin steeds meer aan mezelf te twijfelen. Ben ik wel goed genoeg? Raakt hij opgewonden van me of niet? Hebben jullie nog tips????? Want ik weet het niet meer. R. Uit R.
reactie: Goedendag,

Mijn man en ik zijn al 30 jaar getrouwd en nog steeds verliefd op elkaar en doen het nog steeds 5 a 6 keer per week. Het komt soms voor dat we 3x achter elkaar doen. We voelen ons hier bij energieker en ik voel me mooi en goed in mijn vel. Met vriendelijke groeten,
Anoniem
reactie: Kvind dat er hier best wel veel mensen zijn die zich aanstellen over hoevaak ze sex hebben?! Ik vind dat je gewoon sex moet hebben wanneer je er zin in hebt. Geen vaste dagen, of vast aantal keer, in ieder geval niet persé.. Bij mij verschilt het heel erg per week;
it depends!!!! Somes 1/2 keep per week, somes niks en somes 4/5 keer.
reactie: hallo,

Ik heb al zo'n 10maanden lang een relatie. Ook al moet ik zeggen dat ik 9 van de 10 keer altijd wel zin heb. Mijn vriend is totaal niet zo, voor hem is het totaal niet belangrijk,en dan zal je je vast afvragen... O oke een man die dat zegt... Vreemd.. Inderdaad dat vindt ik ook in het begin erg vreemd maar heb dit gewoon weten te accepteren, gewoon omdat seks niet alles is. In augustus was hij op vakantie 1 week en die dag dat hij terug kwam besprong hij me bijna dit is gewoon omdat hij mij toen de hele week niet gezien heeft en dit voert al gauw te spanning op. Dan zou je je niet kunnen bedenken dat je het in 1 weekend 12 keer doet... Maar goed mijn tip is zorg dat je gewoon je eigen dingen kunt doen in je relatie. Als je elkaar 3-4 keer in de week ziet hou je het gewoon een stuk leuker

Groetjes

Linda
reactie: Ben ik nu de enigste die maar 1x per 2 weken ongeveer sex heeft :S
reactie: zo vaak mogelijk, :P zovaak we bij elkaar slapen, als we elke dag bij elkaar slapen, 7 dagen per week, als we 's ochtends vrij zijn, doen we het dan ook:P
reactie: wij doen het gemiddeld 1 keer per week dat vind ik geweldig.
reactie: gemiddeld hebben wij 10 tot 15 keer per week sex. Elke ochtend bijna een ritueel en het vaak ook onverwacht op de dag als we alleen zijn... En dat is wel vaak... Ook als we ergens anders zijn, tijdens boswandeling ofzo, of autorijden...
reactie: 0-1
reactie: wij doen het gemiddeld 1 keer per week de zondag is de topdag en op nr. 2 maandag
reactie: Ik en mij vriend hebben geen vaste dagen dat we t doen! Als we zin hebben doen we het gewoon, Dat kan savond's zijn of sochtend's dat ligt aan ons humeur!
reactie: Aangezien ik mijn vriend in het algemeen alleen in het weekend zie. Hebben wij dan ook alleen op die 'drie' dagen (vrijdag,zaterdag,zondag) seks. En dat is gemiddeld zo'n 3 keer. En ik ben daar erg tervreden mee. Waarschijnlijk als we elkaar meer zouden zien, zouden we ook meer seks hebben. Maarja dat is niet het geval ;).
reactie: 5x per week, soms wat meer, soms wat minder. Het ligt eraan hoevaak we elkaar zien.
reactie: Sowieso zaterdagnacht én zondagmorgen worden goed benut ;)
Maar ook doordeweeks wel 3 tot 5 keer..
reactie: ik vind dat het aantal keer sex per week geen argument is om te laten zien dat je van elkaar houd.
reactie: Ik probeer me er niet zo druk over te maken, al lijkt dat inderdaad heel belangrijk en volgens mij maakt iedereen elkaar gek. Ik en mijn man hebben geen gemiddelde per week. De ene week helemaal niet en de andere week elke dag of maar 2 keer. Of alleen in het weekend van die week. Zo blijft het onvoorspelbaar en haal je de druk van de ketel. Niets zo vervelend als geplande seks omdat je anders je gemiddelde niet haalt.
reactie: Mijn vriend en ik zijn nu bijna 5 jaar bij elkaar en het aantal keer seks per week is wel afgenomen. Toen we nog niet zo lang bij elkaar waren deden we het altijd elke keer dat we elkaar zagen. Nu doen we het ongeveer 3 keer per week. Ik hoor ook vaak dat sommigen mannen wel meer keer achter elkaar kunnen. Mijn vriend kan echt niet meer dan 1 of 2 keer per dag. Bij ons heeft verliefdheid ook wel plaats gemaakt voor liefde, maar de seks is altijd heel erg goed geweest
reactie: Wij doen het alleen als we beide zin hebben. We ook nog niet zo lang samen (ongeveer een half jaar) en doen het 4 a 5 keer per week gemiddeld.
reactie: Nou, wat velen beweren is dat mannen vaker zin hebben in seks dan vrouwen. Ik ben misschien wel een uitzondering, vind het lekker dus wil wel vaker. Helaas is de man die ik heb uitgekozen net die ene die weinig zin heeft, is altijd te moe en heeft weinig tijd voor seks. Wij doen als ik geluk heb gemiddeld 1 keer per maand. Wat wel raar is, als we op vakantie zijn doen wij 1 keer per dag.
reactie: bij ons is het heel erg verschillend, neem afgelopen week. Is een week geweest dat we super veel tijd voor elkaar hebben, en dan gebeurt het 12 keer, terwijl we overdag allebei werken.. Dus is echt lekkere week. Als ik dan naar 2 weken ervoor kijk, dan hebben we het druk, zien we elkaar wel. Maar niet echt tijd voor elkaar, en dan gebeurt het 6 keer. Nog niet slecht, tenminste ik vind dat ik niet mag klagen. Het zijn ook geen vluggertjes, we nemen lekker de tijd voor elkaar. En vrijpartij kan dan wel anderhalf/2 uur duren! Heerlijk
reactie: wij doen het elkedag,weleens een weleens twee keer, in de zomer vaak merderekeer
reactie: Tja, we hebben maar 1 a 2 keer per week sex. We moeten bijde vaak vroeg op en gaan nooit vroeg naar bed. Als het maar lekker en goed is als we het doen, dan is het niet zo erg om daar bijna een week op te wachten. Hij klaagt niet, dus hij is het er geloof ik wel mee eens. En we hebben nog maar 8 maanden verkering.. Meestal doen we het wel ergens in het weekend en soms dus ook zomaar een avond doordeweeks. Altijd een verassing. Moeten er wel bijde zin in hebben!!
reactie: Ik ben een erg seksueel persoon. Mijn ex en ik waren perfect op mekaar afgestemd, als ik zin had...had hij zin en andersom. In mijn huidige relatie ligt dat anders. Zo krijg ik dikwels van mijn huidige vriend te horen dat ik volgens hem 'seksverslaafd' ben. Ik lach erom en wuif het weg, maar ergens irriteerd het me wel. Mijn minimum ligt op twee keer per week seks...is dat vaak? In mijn ogen niet. Afgelopen week hadden we de hele week geen seks gehad, toen hij ook zaterdag gewoon wou gaan slapen...heb ik het eruit geflapt...ik moet één keer per week seks, anders word ik gek! Hij keek een keer bedenkelijk en toen 'o jah, dat is al weer een week geleden hè?'. Het frusteerd me, maar ik pas mij want daar is onze relatie op alle andere punten te goed voor en de seks..als we dat hebben..is daar te geweldig voor! :) butterfly
reactie: Na 10 maanden een relatie..minstens 1x per dag
reactie: Uhm, keer of, 4, 5 per week? Ik ben nog jong hé ;)
reactie: Mijn vriend en ik hebben seks wanneer we elkaar zien. Dat is meestal in het weekend maar ik heb geluk want we zitten tegenwoordig samen op dansen! Pik ik zo weer een dag mee. Aangezien we elkaar alleen in het weekend zien, springen we dan met elkaar het bed in. Op een dag is dat meestal 1 x maar soms hebben we er goede dagen tussen zitten en hebben we vaker seks. Ik kan namelijk geen genoeg van hem krijgen.
reactie: ja,het is hoe de tyd en gevoelens er voor is en als je man lief elke dag wilt geniete van zijn vrouw nou ja waarom niet dan!!want het is ook wel leuk elke dag sex te hebbe met mij man.want als hij de toegang niet krijg dan loopt hij misschien ok wel weg van zijn vrouw,dus ja het moet van bijde kante kome!!!!!!!!!!!
reactie: echt veel te weinig.Mijn vriend en ik schelen 12 jaar(hij ouder) en ik schat dat we 1x per 2 weken seks hebben.Hij zegt dat t aan zijn leeftijd ligt dat zijn libido al lager is geworden.Soms twijfel ik erdoor aan mezelf.Zou hij niet opgewonden van me raken,doe ik dingen verkeerd.Hij zegt van niet.Hij wil wel graag kussen,knuffelen etc,maar voor hem hoeft die seks niet zo nodig elke week een aantal keer.Als hij niet lekker in z'n vel zit,druk op t werk, griepje op komst etc dan is dat al bij hem doorslaggevend dat er geen seks komt.Hij is dan niet in de stemming te krijgen..Ik vind t vaak erg frustrerend,maar wat doe je er aan.Ik kan hem moeilijk dwingen,aan bed vastbinden en hem niet laten gaan voordat we seks hebben gehad..Heeft iemand tips of die in dezelfde situatie zit,zou ik graag haar verhaal willen horen/lezen,misschien dat ik er wat aan heb..ciao K.
reactie: nou meestal wel 2 keer per dag of 3 keer maar soms zie ik m n dagje niet..
reactie: Ik dacht dat het algemeen bekend was dat het gemiddelde drie keer in de week is zodra ik en mijn vriend onder dit gemiddelde komen zijn we in de overtuiging dat er iets mis is en doen het de week erna dus dubbel. Want dan kom je toch nog aan het gemiddelde het levert dus best wel wat druk op maar als je je er even toe zet is het vaak harstikke bevredigend
reactie: als je gescheiden bent is erg weinig sex te beleven
Ben 10 maanden zonder lijkt wel het celebaat
Dus het geemiddelde moet wel dalen
reactie: Ik en men vriend zijn nu al bijna 2 jaar samen en doen het bijna nog elke dag. Je moet gewoon nieuwe dingen proberen en dan blijft het leuk en interessant. Doe het op een manier dat je dacht het nooit zou doen, doe het op de meest bizarre plekken of doe gewoon leuke spelletjes met elkaar. Het is superspannend!! Grtz
reactie: ik en mijn vriend doen het bijna iedere dag behalve wanneer mijn maandelijkse periode op bezoek is. Wat ik wel jammer vind dat we laatste jaren niet zo aan voorspel doen, mede omdat ik niet zo een zin heb daarin. Verder is de seks goed en lekker, ik mag niet klagen..alleen dat ik graag wat meer zin zou willen krijgen voor een spannende voorspel!
reactie: Ik en mijn exvriend hadden in het begin de hele nacht door sex we konden soms wel 4 of meer keren in 1 nacht.Aan het eind van de relatie toch nog wel 4 keer in de week!! Daarom moest ik bij dit vriendje wennen aan het elke avond 1 keer en op de dag 1 keer en langzaam aan wordt het steeds iets minder.Niet meer op de dag maar wel elke avond en soms zelfs al een avond niet !!! My god wat als we een jaar verder zijn heb ik dan zo weinig sex als alle burgelijke stellen?? Nou dan moet ik er toch maar over babbelen want dat is niets voor mij!!!
reactie: Ons gemiddelde ligt wel op 7 keer per week. Soms een dagje niet, soms twee of drie keer op een dag. Met name in het weekend. De 'beste' en langste vrijpartij is meestal na een avond stappen. We nemen er uitgebreid de tijd voor en spelen zelfs nog wel eens een love-cube spel. Het is niet de sex maar de liefde die onze relatie zo fijn maakt. Door het vertrouwen dat we in elkaar hebben kunnen we helemaal in elkaar opgaan. En vaak dus niet van elkaar afblijven.
reactie: we zien elkaar een dag of drie per week en hebben elke keer seks, meerdere malen meestal. Zijn we allebei tevreden over, prima dus.Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!