Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Lifestyle | Tanta Roba, Italiaans restaurant in Den Haag

Restaurant Tanta Roba in Den Haag. Dit is pas écht Italiaans (uit)eten!

Tanta Roba Restaurant
RESTAURANT TANTA ROBA IN DEN HAAG, LINKS: CHEFKOK RENATO

Tanta Roba, het nieuwe Italiaanse restaurant in de Zeestraat in Den Haag, is geboren uit passie voor Italië en dat kun je merken. Italië-liefhebbers en gourmands kunnen hier hun hart ophalen. De liefde voor dit land en in het bijzonder voor de Italiaanse keuken spat ervan af.

Tanta Roba opende in december 2013 de deuren en doet zijn naam alle eer aan. 'Tanta Roba' wordt in het Italiaans wel gezegd als je plaats neemt aan een tafel met véél en lekker eten, iets waar men in Italië enorm van kan genieten en waar veel belang aan wordt gehecht. Dit idee vind je in het stijlvolle Tanta Roba in Den Haag terug.

Tanta Roba Restaurant

Tanta Roba Restaurant

Je kunt er terecht voor tongstrelende gerechten uit de Italiaanse keuken die worden bereid met dagverse ingrediënten die rechtstreeks uit Italië komen. Welke gerechten er worden klaargemaakt, is afhankelijk van het seizoen. Bij de bereiding ervan wordt de Italiaanse traditie in eer gehouden maar er is ook ruimte voor creativiteit en de trends in de hedendaagse Italiaanse keuken.

Maar wat Tanta Roba vooral bijzonder maakt, is dat het culinaire team van het restaurant zelf regelmatig in Italië op zoek gaat naar ingrediënten en drankjes. De band met Italië is nauw en levendig en de gerechten die bij Tanta Roba worden geserveerd zijn dus helemaal in lijn met wat er op dat moment in Italië op culinair gebied gaande is.

Een echte menukaart bestaat bij Tanta Roba dan ook niet. Het is er heerlijk uitgebreid tafelen op basis van een viergangenmenu dat - zoals dat ook in Italië usance is - bestaat uit een 'antipasto' (kleine hapjes vooraf), een 'primo' (een pasta- of rijstschotel), een 'secondo' (een stukje vlees of vis) en een dessert. Wie het eenvoudiger wil houden, gaat voor het driegangenmenu. Wil je iets speciaals dan kun je dat van tevoren even afstemmen met de chefkoks Renato en Fabio of manager John Scheppink die het graag iedereen naar de zin maken.

Bij een authentiek Italiaans diner hoort natuurlijk een goede Italiaanse wijn. De wijnen bij Tanta Roba zijn zorgvuldig uitgezocht en achter elke wijn zit een uniek verhaal. Het zijn geen standaardwijnen maar wijnen die, zoals alle 'roba' bij Tanta Roba, met liefde en passie zijn geproduceerd.

Italiaans Restaurant Tanta Roba
Zeestraat 58
2518 AB Den Haag
Tel. 070 345 4396
http://www.tantaroba.nl
Elke dag geopend vanaf 17.30 uur


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh jaÖ hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!