Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Lifestyle | Trendy beaches

Trendy beaches


ZEESTERREN - productiekosten foto: nihil

Wat zijn de 'beaches to be' ofwel de meest trendy stranden? Trendystyle zocht ze voor je uit. Aan jou de keuze.

Miami South Beach: glitter & glamour
Miami South Beach is met name geliefd bij aspirant modellen en actrices die er graag rond flaneren in de hoop ontdekt te worden. En het niet gezegd dat dat niet zal gebeuren. Op het brede, witte zandstrand wemelt het van de producers en modefotografen. Het mooie weer en het fantastische licht maken Miami een van de meest favoriete plekjes voor opnamen en reportages. Maar ook als je geen aspiraties hebt om als model of actrices te werken, dan is Miami zeker een bezoekje waard. Voor een duik in de warme oceaan en een avondje stappen in de vele exclusieve bars en nightclubs. Tien tegen één dat je een vip (Ricky Martin, Cameron Diaz, Gloria Estefan, Enrique Inglesias...) tegenkomt. Minpuntje: Miami South Beach is ontzettend duur!

Ipenama Beach: erotisch
Op Ipenema beach hoef je je nooit alleen te voelen. Het is er altijd feest. Dit is de aangewezen plek voor singles, want nergens is flirten zo gewoon als op dit vrolijke strand. Hoe erotischer, hoe beter... is het motto. Dus vergeet je string niet!

Puerta Vallarta: feest!
Als je dit strand niet tenminste van naam kent... Dan heb je vast en zeker nog nooit de bekende televisieserie 'The love boat' gezien. Is er nog meer dan nodig dan deze introductie om dit strand te beschrijven? Oké, je krijgt nog een paar sleutelwoorden: stromen bier en zeer pikante (en erotische) gerechten. Genoeg om de koffers te pakken?

Venice Beach - Los Angeles: la dolce vita
Als we het over trendy beaches hebben dan kunnen we zeker niet om venice beach, waarschijnlijk een van de meest bekende stranden ter wereld, heen. En niet voor niets. Het motto van Venice Beach is: doe waar je zin in hebt. Hier vind je mensen van allerlei pluimages: hippies, miljonairs, filmsterren, 'normale toeristen', fanatieke surfers. Iedereen heeft maar één doel: heerlijk bruinbakken op het brede, witte strand, een verfrissende duik in de woelige golven en 's avonds... De bloemetjes buitenzetten.

Goa - India: very, very hippy
Als je op zoek ben naar het ware 'woodstock' dan kun je het beste richting Goa, aan de westkust van India, vertrekken. Op dit strand liepen de John Lennons en Yoko Ono's uit de jaren '70 hand in hand. De atmosfeer is familiair. De fantastische antiek- en vlooienmarktjes houden de herinnering aan het hippie-verleden van deze badplaats levendig. Je moet wel snel zijn, want Goa is de laatste tijd weer erg in trek. Heb je zin om je in deze exotische omgeving eens extra te laten verwennen? Breng dan eens een paar nachtjes in Nilaya Hermitage door, een waar paradijsje op aarde.

Saint-Tropez: nostalgisch maar ontzettend romantisch
Dichter bij huis maar daarom zeker niet minder mooi is Saint-Tropez. Het badplaatje waar Brigitte Bardot in de jaren '60 vele warme zomers doorbracht, is nog steeds erg in trek. De kleine steegjes, de typisch Provençaalse marktjes op dinsdag- en zaterdagochtend en het pittoreske haventje zorgen voor een charmante atmosfeer.

Portofino: miniscuul maar superchique
Portofino is één van de meeste chique badplaatsjes aan de Italiaanse kust. Het dorpje ligt in een baaitje en is minuscuul. Eigenlijk is het niet meer dan een piazza met daaromheen restaurantjes en vissershuisjes. Maar vergis je niet, want in dit ogenschijnlijk eenvoudige dorpje vind je - langs de pittoreske kade - de duurste boutiques (Armani, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, de juwelier Damiani). In Portofino moet je wel een boot hebben, want het dorpje heeft geen strand.

Bondi Beach, Sydney: businessmen en toeristen
Bondi Beach ligt aan de rand van de stad Sydney, Australië. Je moet niet raar staan te kijken als je businessmen langs het strand hun driedelig pak ziet uittrekken om vòòr het werk even snel een verfrissende duik in de blauwe oceaan te nemen. Hier op Bondi Beach gaat ieder zijn eigen gang. Het is een rustig strand, waar alles draait om de zon en de zee.

Maldiven
Oogverblindend! Schitterend! witte stranden, beeldige eilanden, pittoreske vissersbootjes, kristalhelder blauw water met een verrassend hoge temperatuur. Kleine haaitjes spartelen langs de kust en kronkelen rond je benen. Behalve de vele watersporten zijn uitrusten en relaxen de enige bezigheden op deze tropische eilanden.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!