Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Lifestyle | Just Cavalli Café in Milaan

Just Cavalli Café in Milaan

De favoriete hotspot van onverbeterlijke fashionista's

Actrices en popsterren ontwerpen hun eigen kledinglijn, topmodellen komen met een lingerie- en badpakkencollectie, Paris Hilton heeft haar eigen clubs en kledingontwerpers openen restaurants of lifestyle cafés. Zoals Roberto Cavalli.

Design, natuur en alle geneugten van het leven karakteriseren zijn 'Just Cavalli Café' dat het licht zag in oktober 2002. Inmiddels is het de favoriete hotspot van onverbeterlijke fashionista's en geraffineerde fijnproevers geworden.

'Just Cavalli Café' is gelegen temidden van de oude eiken van het 'Parco Sempione', een van de groene harten van Milaan. Je kunt het trendy restaurant-café niet missen: het bevindt zich in de voet van de hoge toren, 'The Branca Tower' (ontworpen door Giò Ponti). Het café is een ontmoetingsplaats voor een gevarieerd publiek dat hier de gouden jaren tachtig herleeft.

Het interieur is gecreëerd door Italo Rota en beslaat zo'n 250 vierkante meter. Middelpunt is de brede counter, ontworpen door Ron Arad. Op de vloer teakhout. De mini spotlampen zorgen voor een sfeervolle verlichting. De stoelen zijn in de stijl van de collecties van de designer en veranderen elke zes maanden van look.

De lounge- en chill out muziek, handig gemixt door dj Moti, en de creativiteit van de Italiaanse chef-kok Walter Valerio vormen tezamen een ritueel waarin de Italiaanse cuisine wordt geassocieerd met de lifestyle van Roberto Cavalli: warm, stylish en uiterst verzorgd.

De charmante tuin die ruim 2000 vierkante meter beslaat en de romantische naam 'just flower garden' draagt, is ingericht met modieuze sofa's en gemakkelijke stoelen. Toortsen en kaarsen verlichten het geheel. Het is de ideale plek voor een zomers aperitief - met een uitgebreid en gevarieerd buffet -, voor een dineetje in de openlucht of voor een trendy after-dinner drink.

'Just Cavalli Café' is niet alleen geliefd bij de Milanese (en buitenlandse) high society, ook nationale en internationale celebrities uit de showbizz en voetbalwereld zijn er regelmatig te vinden. En fotomodellen... Maar dat spreekt voor zich. In een café-restaurant van een groot designer verwacht je niet anders.

Just Cavalli Café
Viale Camoens
(Torre Branca)
Tel. +39 02 311817


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!