Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | lifestyle | reizen | Barcelona

Barcelona. Zon, cultuur en nog veel meer. 10 Geweldige dingen om in Barcelona te doen

Op zoek naar een leuke last minute bestemming? Of zin in een Mediterrane sfeer met zee en cultuur? Of misschien nieuwe inspiratie nodig? Je vindt het allemaal in Barcelona.

door CHARLOTTE MESMANBarcelona is een vrij zonzekere dichtbij-zomerbestemming waar iedereen aan zijn trekken komt. Een schitterende stad met kunst en cultuur, interessante shopping-gelegenheden, mooie natuur en een gezellig strandleven. Trendystyle bezocht de Catalaanse stad en we hebben tien tips voor je om van je vakantie een succes te maken.

 
Barcelona
Foto: Passeig de Gràcia

Tip 1: Word een fashionista (als je dat al niet was!)

In de luchthaven van Barcelona word je al in de aankomsthal getrakteerd op boetieks en etalages van bekende Spaanse merken (het zijn er steeds meer!). En de stad zelf is een waar Mekka voor iedere fashionista. Het kloppend hart van de shopping is Plaça de Catalunya. Daar vind je ook El Corte Inglés.

Vanaf Plaça de Catalunya kun je verschillende kanten op. Neem je de Passeig de Gràcia dan krijg je de duurste boetieks te zien. Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana en zo verder. Sla je de Avinguda del Portal de L'Àngel in, dan vind je meer betaalbare merken.

Via kleine steegjes vol met nog meer winkels en boetieks kom je op de Rambles (volg de indicaties) met de Boqueria markt. Maar het leukste winkelen vinden wij het in de Rambla de Catalunya die ongeveer parallel loopt aan de Passeig de Gràcia. Leuke winkels, niet al teveel mensen en in het midden van de Rambla het ene terrasje na het ander. Om even bij te komen van al het winkelen. En als het uitverkoop in Barcelona is (gewoonlijk vanaf 1 juli), dan is het helemaal feest!

Klik hier om verder te gaan naar Tip 2


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!