Ram, horoscoop van de maand juli 2019

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

Lieve Ram, dit is jouw horoscoop voor de maand juli 2019
Er zijn personen die op moeilijke momenten onverwacht sterk en moedig worden. Deze maand zou jij wel eens zo iemand kunnen zijn. Maar verwacht niet dat het je zomaar zal overvallen. Alleen als je problemen onder ogen durft te zien, bij jezelf naar binnen durft te kijken en aan jezelf durft te bekennen wat je wél en vooral ook liever nìet in je leven zou willen, dan zul je de moed en kracht vinden om de situatie naar je hand te zetten.
LIEFDE – Qua liefde zou het wel eens een wat eentonige maand kunnen worden maar soms is dat zo slecht nog niet. Iedereen weet dat uitspattingen en heftige emoties in de liefde tot onverwachte wendingen kunnen leiden die niet altijd even welkom zijn. Singles zouden wat minder op de liefde moeten focussen want juist dan komt’ie vanzelf.
WERK – Op de werkvloer is het zaak om deze niet al te zwaar aan alle problemen te tillen. Met een ontspannen en wat afstandelijke houding kom je vaak verder dan met een diepe betrokkenheid waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Klik hier voor je horoscoop 2019

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend